- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
callmeakos #2 üzenetére
Az összes Linux fannak meg kéne értetni, hogy bármennyire is jó az Ubuntu meg a többi disztribúció, de úgy kompletten sosem lesz arra alkalmas hogy egy alap felhasználónál leváltsa a Windowst.
Kifejezetten nem vagyok Linux párti, de ez marhaság. Egy új felhasználónak tökmindegy, hogy mi elé ül először. Akinek meg win-es beidegződései vannak... na NEKIK nehéz a váltás.
Édesanyám imádta a netbookon a linuxot, pedig ő előtte látott windowst is 1-2x, nem is egyfélét. Mégis, amikor feltettem neki egy hót ismeretlen disztrót (már a nevére sem emlékszem, de voltak kísérletezős időszakaim) egyszerűen imádta. Tetszett a külseje, megértette, hogy másképp kell csinálni ezt-azt és kész, nem azon görcsölt, hogy ez mér nem ott van... mindenesetre ez eléggé off, sorry.Viszont munkámból adódóan nap mint nap találkozom én is a postban írt témával és néha én magam is elcsodálkozom azon, hogy ez egyáltalán hogy lehetséges... és nyilván nem az ember a hülye (kivéve, aki mégis), hanem az oktatás szar. Ezen pedig nagyon változtatni kellene, mert hiába egyszerűsödik minden, a jövőben is ugyanazok lesznek az alapfogalmak. Ami nélkül ebben a digitális korban eléggé elveszett az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest