Hirdetés
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Nekem A+ vércsoportom van. Gondolom a sürgős helyzetben a procedúra után infúziót kapsz, hogy ne legyen tartósan alacsony a vérnyomás (bár egészséges esetben ebből átmenetileg azt érzed, hogy szédülsz, és a szíved gyorsabban ver, hogy fenntartsa a normálishoz közei keringést.) Abban is biztos vagyok, hogy egy jó darabig nem engednek felkelni. Ilyenkor csak egy dolgot lehet tenni. Ásványvizet inni, sima ásványvizet, és pihenni.
Én csak sima véradásokra jártam, elég sűrű a vérem, igazából egyszer volt baj belőle, amikor két perc után felpattantam, hogy majd megyek vissza suliba (technikus csoport lévén épp gépeket raktunk össze egy másik teremnek), de ennek az lett a vége, hogy tíz percig feküdtem, és örültem, hogy nem ájultam el...egyéb esetben öt perc fekvés után pár percig még ültem, és mehettem a dolgomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest