- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Nekem A+ vércsoportom van. Gondolom a sürgős helyzetben a procedúra után infúziót kapsz, hogy ne legyen tartósan alacsony a vérnyomás (bár egészséges esetben ebből átmenetileg azt érzed, hogy szédülsz, és a szíved gyorsabban ver, hogy fenntartsa a normálishoz közei keringést.) Abban is biztos vagyok, hogy egy jó darabig nem engednek felkelni. Ilyenkor csak egy dolgot lehet tenni. Ásványvizet inni, sima ásványvizet, és pihenni.
Én csak sima véradásokra jártam, elég sűrű a vérem, igazából egyszer volt baj belőle, amikor két perc után felpattantam, hogy majd megyek vissza suliba (technikus csoport lévén épp gépeket raktunk össze egy másik teremnek), de ennek az lett a vége, hogy tíz percig feküdtem, és örültem, hogy nem ájultam el...egyéb esetben öt perc fekvés után pár percig még ültem, és mehettem a dolgomra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Airsoft
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest