- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Igen csak ezt egy elfajult 8éves gyereknek már hiába mondod. Ez a nő meg szépen kudarcot vallott mint szülő. Gyereknevelésből egyes.
Vakegérke: Semmilyen szinten nem vagyok híve a testi fenyítésnek. Ha egy szülőnek már ütnie kell a saját gyerekét, hogy elérjen nála valamit akkor az már régen rossz. Aki kezet emel a gyerekére az nézzen magába és gondolkozzon el rajta, hogy mit rontott el ennyire.
Viszont szerintem is teljességgel elfogadhatatlan, hogy egy gyerek sakkban tartsa a szülőt. Nekem nekiállt volna így hisztizni két perc múlva megunom és úgy vágtam volna bele ruhástól egy kád hideg vízbe, hogy csak úgy nyekken. A következő alkalommal pedig a szeme láttára tokkal vonóval kivágtam volna gépet az ablakon és szia. Ne bacca már meg az isten, hogy egy ilyen elkényeztetett elvadult kis zsarnok legyen a góré a családban. A hűtőszekrény sarkát láttad, hogy szét van barmolva? Milyen fatökű szülő nézi el ezt a kölkének? Borzasztó. És ezek szaporodnak. -
Vakegérke
félisten
Nem egyezik a véleményünk. Egy sz*ros kölyök nem juthat el odáig, hogy megfellebbezze a szülő szavát, mondhatnám úgy is: parancsát.
És ehhez mit szólsz?
"YOU'RE A STUPID BITCH! GO TO HELL! I HOPE YOU DYE!"
Feltételezhetően nem kell lefordítanom, hogy érthető legyen.Szóval még egyezkedni kéne ezzel a sz*ros kölyökkel? Azt ám, inkább nadrágszíjat neki!
Tény, hogy nem egyedül a gyerek a hibás. Ha nevelték volna, nem lenne ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest