- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
-
bambano
titán
"A bankkártyáját jégbe fagyasztva tartja a mélyhűtőben, hogy ne tudjon vásárolni a felesége.": ez jó, kösz az ötletet

-
Hieronymus
veterán
-
Huma
addikt
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Lauda
titán
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Lauda
titán
Hat azokat lehet modositani.
Nalunk is ez megy, csak itt atcimkezik, ahogy az utanad hozzaszolo is irja.
Dolgoztam olyan helyen, ahol ejszakai muszakban mostak le a cimkeket a melosok, a csaszarszalonnat meg mososzeres vizzel locsoltak, hogy a regi fenye visszajojjon.
En nem csinaltam, csak soforkodtem ott, ne tudd meg, kurva vilag van. -
Lenry
félisten
-
halkow
őstag
-
Lenry
félisten
mi is szedtünk már össze elcsapott őzet, a szemünk láttára csapták el, de az "elkövető" eléggé sokkos állapotban volt a leamortizálódott autója láttán, hogy nem kellett neki.
többektől hallottam, hogy nem is érdemes bejelenteni, mert kártérítés helyett még téged büntetnek meg, amiért elcsaptad, a kocsid meg csináltasd meg amiből akarod.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
daenerys
tag
-
Misi1979
őstag
Én gázoltam már fácánt, finom leves lett belőle
akkor nem voltam jogkövető.Jaigen, legújabb aprós gyöngyszem:
(Használt, de luxuskategóriás svájci órát hirdetek)"- Szia érdekel az óra adok érte vemhes hasas wiszkasz szép macskát fajta tiszta a kicsiket is megtarthatod értékük 200 - 250 e lesz a adok hozz még 2 televiziot hagyomanyos 63 70 c m lg es orion mindkettö jó táv stb 20-20 e meg ki potolom az orat 20 e ft tal jol gondold meg mert csak a héten jo ha le jössz gyöngyösre ha felmegyek akkor 10e de van még bosh sarokcsiszolo is"
-
daenerys
tag
Mondjuk úgy, hogy nem ők gázolták el.
A minőségét megőrzi témában egyetértenék, ha a spúrban például nem lenne alapból avas a túró, és nem lenne penészes egy héttel a lejárati ideje előtt a k. drága teljes kiőrlésű kenyér. De avas, penészes, mehetek máshova. És amúgy tettem már panaszt.
-
Hieronymus
veterán
... Egy másik család elgázolt állatok teteméből csinált vacsorát a vendégeknek és ajándékot a szomszédoknak. ...
Ha ez esetben frissen elgázolt őzre gondolsz, akkor nagyon sok ember, gondolkodás nélkül és boldogan vinné haza. Még Magyarországon is,
ha a törvény engedné. -
Entryy
aktív tag
-
daenerys
tag
Jó ötlet, de sajnos ez az ország olyan, hogy itt a lejárt dolgok már 20x lejártak lennének, mire ilyen boltba kerülhetnének... (arról nem is beszélve, hogy a CBA átcímkéz és újra elad - ahogy azt az egyik állítólagos ex-dolgozójuk is mondta... amilyen az íze néhány dolognak, ez számomra nem fikció...)
Ja és egy kis friss hír: most töröltem az egyik márkaszerviz oldaláról adminként ezt:
"Helo,
Vennek ...-t de hogyan tudom ellenorizni, hogy a telefon hasznalt e? Van e ra gyari garancia? Nem mindenkinek tellik pl. A t mobilban venni bontatlant, de bemegyek egy mobil boltba es azt mondjak uj, aztan ki tudja... Ezert kerdem"Erre annyit mondanék: ha nem engedheted meg magadnak az újat, öcsém, akkor vegyél használtat garanciával, és becsüld meg! Nehogymár újat akarjon venni olcsón - az 1000000% átverés. Az ilyenek ugrálnak addig, amíg utánvéttel küld nekik valaki egy csomag holland kakaóport a számukra megfelelően olcsó telefon árban...
-
Freiherr
őstag
-
Huma
addikt
Lejárt szavatosságú élelmiszert árulni szerintem nem igazán felel meg az európai normáknak. Viszont állami pénzből lehetne létesíteni olyan üzleteket ahol a rászorulók, saját felelősségre ingyen vihetnének belőle. Persze ki kéne találni valami rendszert rá. És természetesen csak olyan termékeket lehetne ott kapni amibe nem halhat bele senki, ha megromlott. Max csak egy kis gyomorrontás.
A legtöbb élelmiszer sokkal tovább marad fogyasztható mint ami rá van írva. Tippre kb másfélszer-kétszer annyi ideig ehetőek. Legtöbbször csak íz és állagromlás következik be a szavatossági idő lejárta után és csak jóval később romlanak meg. Persze, ha helyesen vannak tárolva.
-
Lauda
titán
lejárt szavatosságú élelmiszereket áruló boltból származik (nos, igen, Amerikában ilyen is van!).
Es milyen okos dolog, lehetne itt is, szerintem a legnagyobb forgalmu uzletlanc lenne, ha az ara is jol van eltalava.
-
Huma
addikt
Én csak fénnyel táplálkozom. Nyaranta fel is szedek vagy hat kiló súlyfelesleget.
Egyébként tényleg katasztrófa amit ezek az emberek művelnek. A spórolás egy dolog, de ez már nem spórolás hanem sz@rrágás.
-
daenerys
tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egyetértek. Ahol tényleg nincs pénz, ott meg kell oldani valahogy, azt nem ítélem el. De ahol van, és ilyenen spórolnak, az már kissé beteges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

En nem csinaltam, csak soforkodtem ott, ne tudd meg, kurva vilag van.