- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #62753 üzenetére
Én leragadtam ott, hogy a kb 60-70 éves ajtó (és szerintem a ház is minimum annyi lehet) meg a csipkefüggöny, és a modern technika találkozása milyen kontrasztot valósít meg.
-
arelim
tag
válasz
a tápventi és a cpu fan melege angol keringőt jár a zárt házban. a vga melege is felfelé igyekszik, a nagy üres térbe. házventi persze nincs, hogy kihúzza a meleget bentről.
tényleg nem kell ehhez mérnöki diploma, szimpla termodinamika az egész. -
SP4C3
veterán
válasz
Ventikonfigurációra. Két venti egymás ellen dolgozik, biztos azért kellett levenni az oldalát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Szerverterem bontás - Switchek
- Szerverterem bontás - Enterprise storage (PowerVault, Storwize stb.) + PSU, controller, battery
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Szerverterem bontás - DELL R610, R620 hostok
- Szerverterem bontás - HP DL360e / 360p / 380e G6-G9 hostok + PSU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest