Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
Könnyen lehet, hogy képboltos.
Vannak ennél nagyobb tomporúak is, csak az kérdéses, hogy elbírna e akkora súlyt.
Ha az előzőtől megijedtél, akkor ezt meg se nézd.
-
-
-
koby11h
őstag
Aha:
- Ja, 2 éve voltam Horváthba, ekkora halat fogtam!
- Ekkora volt, de aztán a felét levágták. De legalább nem hiába mondják, hogy töketlen vagyok!
- Hogy 1 milliárdért mennyi autópályát építünk? Hát úgy ennyit, vagy a felét, attól függ vissza kell-e fizetni...
- Putyint ismerem-e? Naná, ennyire álltam Tőle! Haver!De még mekkorákat!
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
-
-
-
koko52
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
A vöröskeresztes 50-es. Ebből nekem is van vagy 3db, ráadásul az elsőt csak azért tettem el, mert egy olyan lánytól kaptam aki tetszett akkoriban nagyon, afféle emléknek 2006-ban volt arra is emlékszem.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
-
koko52
nagyúr
-
Migráns
tag
Igazad van, a komolyabb roma nők valóban nem tűrik a mezítelen nőábrázolásokat.(Se!)
Magam is jártam olyan "rezidencián "
ReghinSzászrégenben, ahol a ház asszonya még a Blikk ottani megfelelőjét sem engedte be a házba, mert hiányos öltözetű nők szerepeltek benne.
Ez a szobor - ha jól látom - nyílvesszőt és íjat tart a kezében, tehát valószínűleg szerelemistent ábrázol. Erosz/Cupido? Viszont határozottan nőnek tűnik....
Vagy a Nyilas csillagjeggyel lenne összefüggésben?Végül is mindegy! Szoborra akkor sem húzunk pólót!
Ha nem tetszik valamiért, akkor megy a pincébe vagy a kukoricásba madárijesztőnek. Ha minden kötél szakad, eladjuk eredeti Vénusz ábrázolásként a bukaresti vásárban, potom kétszázezer euróért.[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
A cukros üdítők szomjúság ellen SENKINEK se jók... Annál már csak az alkohol alkalmatlanabb a szomjoltásra...
@berek21: de legalább a "j" betűkkel konzekvens...
(Amin jobban megakadtam részemről, az az "elfekfése", szerintem az inkább elfekvése lenne, de ha valaki fonetikusan ír, azzal nem akarok vitázni)
[ Szerkesztve ]
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
sh4d0w
félisten
Senki nem állította, hogy a cukros üdítők jók szomjúság ellen, csak megjegyezted, hogy baj, hogy a fórumtárs felismerte, milyen üdítő van a képen.
Nem, egyáltalán nem baj, hogy felismerte, inkább cukros üdítők mértékkel, mint sor-bor-pálinka mértéktelenül.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest