- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Küldik a papírt hogy emelik a sávszélt és közben meg felezik, vagy hogy gondolod amit írtál?
nemértem...
(#238) wassermann, nekem szerencsére nem dobálja a hálózatot, szinte sose dobálta, vagyis valamikor igen de az a router hibája volt anno, vbr-7004 azt hiszem, az nyáron folyton szakadozott. Aztán egy nyári vihar megoldotta
Azóta másik routerrel nem fordult elő. De mint írtam, régen töltöttem 1,8-2MB-al is, és azóta semmi nem változott, azon kívül hogy a faluban több lett az adsl-es net. Azért a kábelezést megoldom másképp, egyedül a modemet nem tudom hogy fogom lent elhelyezni, mert nincs konnektor a telefon normális közelében.
Közben szétszedtem a sajátomat, találtam benne két púpos kondit, azokat kiforrasztottam és kicseréltem, azóta ezzel is 13-14Mbps sebességet mérek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A címben szereplő ADSL modem vonali paramétereinek állítási lehetőségéről lesz most szó.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest