Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
Sziasztok!
Már évek óta T-Com ADSL-em van, most váltottam 15 MBites csomagra. Jelenleg 4 eres normál telefonkábellel van összekötve a bejövőtől a modemig. Amikor kértem telefonon az új csomagot, mondták, hogy aktív ugyan 1 órán belül, de a régi modem nem fogja tudni ezt a sávszélességet, majd adnak egy szuper újat. Ezután a régi Dialcom-os modemem megtáltosodott és torrentezésnél 400-500 K/ms letöltéseket produkált, szóval örültem. Kijött a szerelő, lecserélte az modemet erre a DSL-360R-re, meg átkötötte a portomat a mellékállomásról a központba. A központ 2,1 Km-re van. Ettől kezdve a vonal állandóan szakad, folyamatosan időtúllépéssel "megállnak" a weboldalak . Letöltöttem az SM50b programot, de nem indul el, csak a query modem... felirat látszik.
Mi lehet a gond a programmal, és hogyan lehetne megoldani a szakadozást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest