Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Ja Kínából.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cyberpunk
félisten
Vègül az az 1% jött be.
Marad a kínai. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Én is gondoltam már rá, méretben még jó lenne szerintem. Meg kinézetre sem rossz, ráadásul jó az anyagminőség stb.. De kevés a tárhely, nem annyira jó a kamera, de főleg a zene a problémás. Szóval jó lenne neki egy minőségi DAC. Nálam ez meg fontos, mivel sokat hallgatok zenét, és erre kényes vagyok.
Viszont a Meizu MX2 az ami érdekel újra, régebben is azt akartam. A másik meg a Xiaomi Mi2S 32GB. Ez csak az erősebb hardver miatt. A Meizu-nak jobb a képaránya és zenében is jobb. Viszont üzemidő rosszabb. Árban kb ugyan ott van mindkettő 105-108k... -
callmeakos
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Nexus 4?

Egyébként nálam is idő előtt kellene váltani, mert kezd elegem lenni a Grand X IN hitvány szoftveres paráiból. Passzolnám le anyumnak, és helyette meg venni egy Nexus 4et, de a francos T-nél nem lehet kapni

A Telenornál meg biztos el fogom magam kötelezni 2 évre 22000 forintos havidíjra hogy elhozhassan olcsón.... -
Cyberpunk
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Kompaktabb készüléket szeretnék most.
Tehát 5" alatt. Igazából 4,3" körül kéne valami. Tudom is hogy mi, csak kétesélyes a dolog. Nehéz döntenem. -
Cyberpunk
félisten
Meggondoltam magam közben. A mostani mobilom ami 4"-os rávilágított, hogy ez már túl kicsi lenne nekem, így megelőzőm a gondot, hogy újabb egy hónap után ez is menjen fel az apróra.

Most már csak dönteni kéne mit.

-
Cyberpunk
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Semmi sem kizárt, addig jó lesz a szifon.
-
keIdor
titán
Nem ismerem az Oppo-t, de a HTC One-hoz hozzá sem kell nyúlni. A legsmoothabb Androidos telefon azt mondják.
Mindenesetre kiváncsi vagyok a véleményedre. Én többet használom a HTC-t már, mint az i5-öm. -
Picike8
aktív tag
Miért nem badát veszel?
Használd egészséggel!

-
Dany007
veterán
Szép! Kíváncsi leszek a véleményre.
Aztán ha az meglesz, akkor pedig tessék legalább egy kis bejegyzést írni összehasonlításról.Szerintem nem sok ilyen ember van itt a "közelben" akinél ilyen rövid idő alatt ennyi komolynak mondható (talán csúcstelefon?) megfordult a markában!

Tényleg jó lenne egy összehasonlítás....Annyiba megint belekötnék itt is... hogy az én Xperia P-m gyárilag úgy volt tökéletes ahogy megvettem. Tette a dolgát ahogy az elő volt írva. Nem kellett babrálni vele semmit.
Sőt megmerem kockáztatni, hogy a plusz frissítések csak rontottak rajta, nem véletlen, hogy én is visszaraktam az eredeti gyárit. Totál hibátlan, lagmentes, akadásmentes lassulásmentes. -
Speeedfire
félisten
Fújj alma. Fújj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Találkoztam eggyel hétvégén testközelben. Korrekt egy gépezet!

Viszont a Meizu MX2 az ami érdekel újra, régebben is azt akartam. A másik meg a Xiaomi Mi2S 32GB. Ez csak az erősebb hardver miatt. A Meizu-nak jobb a képaránya és zenében is jobb. Viszont üzemidő rosszabb. Árban kb ugyan ott van mindkettő 105-108k...