Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1317) #67977536 válasza ( V ) (#1316) üzenetére


#67977536
törölt tag

Nem mögöttes sutyorgó árnyékemberek mögöttes céljai vezetik az egyház szabályait hanem az ige értelmezése és az annak való megfelelés. A házasság előtti szex tilalma elég nyilvánvaló, s a homoszexualitásé is.
A bűnöst szereti Isten, a bűnt nem. Ugyan ez a homoszexualitásnál is mint már feljebb leírtam.Az, hogy erre rámutat egy keresztény egyén egy jelen példában keresztény homokosnak/paráznának hogy nem jó uton jár szerinte mert nem biblikus az nem kirekesztés. A megbélyegzés és kirekesztés fogalma tudtommal nem a másik ember bűneire való rámutatást jelenti.

A cölibátus, hogy jön ide? Igen nem igei, nyilvánvaló tévutakon indult el a középkori katolikus egyház, és még mindig tart a restaurációja, de rajtuk kívül még nem találkoztam ezzel a tanítással/ mint ahogy sok egyéb katolikus only tanítással sem.

Ha az egyének maguktól képesek lennének eljutni egy Páli/ egyéb nagy keresztény gondolkodói szintre az példán kívüli lenne. Nem sok ultrabölcs ember rohangál az utcán aki akár alapvető dolgokat megértene (most nem vallási), olyan meg pláne kevés aki ilyen szellemi/absztrakt dolgokban önerőből tudja a tudását torzulás nélkül fejleszteni

A blogbejegyzés/téma egy homi coming outja. ( Cyber jó, hogy fel tudtad vállalni, gratulálok hozzá)

V mi keresztény szempontból kezdtünk el vitatkozni a melegekről, ám most már eléggé eltértünk még attól a témától is- így befejezem itt az offolást. Privátban folytathatjuk amennyiben akarod, rád írtam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.