- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz t72killer #38 üzenetére
Azért ez ironikus is. Egyre többet tudunk a világ dolgairól, de érzékelhető egy (nem is tudom hogy fogalmazzak) növekvő butaság is. Jó nyilván ma több ilyesmiről értesül az ember, mint mondjuk 50 éve. Lehet ez ver át minket, meg persze én mondjuk nem tudhatom mi volt 50 éve, de ha bekapcsolom a PC-t, vagy előveszem a mobilt, akkor csak úgy ömlik a sok ostobaság onnét. Áltudomány, ideológiák/téveszmék, fake news... Hozzá nem értő emberek játszanak szakértősdit, mint most a Kósa úr tegnap például. Ma szerintem az információ szabadsága az, ami vissza üt. Mondjuk én nem vagyok cenzúra párti, távol áll tőlem az ilyesmi, de ma a hülyeség “fénysebességgel” terjed (na igen szó szerint, ha az internetre gondolunk). Sajnos hajlamos az ember elhinni azt, amit lát, vagy olvas. Hiányzik a szkeptikus és logikus gondolkodás. A másik hogy nem olvas/néz utánna, de úgy osztja az észt. Mondjuk lehet olvas, csak épp nem jó helyről.
Én magamat sem tartom tévedhetetlennek, ezzel az Amazonas sztorival is illő vigyázni, a zöldek is szeretnek túlozni. Olvastam már hajmeresztő butaságokat az aktuális témákban is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
válasz t72killer #38 üzenetére
Ugyan ez, azoknak az embereknek kellene önvizsgálatot tartani és maris más lenne a politikai "elit"
Mindennek oka van, csak ugye ezt az okot mindig magukon kívül keresik az emberek
Különben én támogatom a bozóttüzet/ erdő tűzet, minden antibiotikum rezisztens kórokozó törzset és így tovább, mert csak így fog visszabillenni az egyensúlyi állapotba az ökoszisztéma.
A többieket meg csókoltatom -
kmarci25
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest