- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Inkább hirdetést kellett volna feladni és jutalom fejében visszaadni, mert Te megtaláltad. Aki jelentkezik, lehet felőle kérdezősködni, hogy is nézett ki a bicaj, nehogy más vigye el.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
phaet0n
tag
válasz JetiRulez #25 üzenetére
Én nem "abba" a népségbe tartozom, de velem pont fordítva történt meg az, ami cyanide-dal. Pár évvel ezelőtt megtörtént, hogy annyira részegre ittam magam, hogy egyszer csak egy bicikli termett alattam. De miután gyötrővé vált bennem a bűntudat, megkerestem zavaros emlékeim között a legutolsó biciklimentes pontot, és oda helyeztem a járművet. Remélem, a gazdája rálelt.
-
JetiRulez
őstag
Szerintem az a bizonyos népség pár tagja már heted hét határon túl jár vele.
(C) guga
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Probber
őstag
Számodra biztos, hogy nem túl jó ez a létrejött másnapos helyzet, de én most aljas módon azt szeretném mondani, hogy én végig röhögtem a kommenteket.
Egyszer régen, olyan 7-8 éve haveromék nekilódultak az éjszakának Simsonnal.
El is jutottak szántóföldeken keresztül a szomszéd faluba. Ittak, nagyon. Hazafelé menet kifogyott a benzin. Úgy gondolták, hogy totál részegen nem fogják tologatni a drótszamarat hazáig, ezért bevágták egy bokorba és hazasétáltak......másnap visszamentek egy kanna benzinnel. Ott találták ahová letették.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
szablya
aktív tag
tyű, ez a másik felé akart menni
Egésségedre, HÜKK!
[ Szerkesztve ]
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
No-kia
addikt
gyerekek nem volt, lévén hideg volt, csak büfés ment a kis bodegához, és nem vettem semmit, lévén az utólsó emlékem, az h nem adnak nekünk már piát, mert oda is olyan állapotban mentünk...de ezekszerint csak adtak mert 4K minuszba voltunk másnap xD
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Killing
addikt
Megszegted az aranyszabályt. Biciklivel soha ne menj piálni!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Móci
addikt
Van ez így...
Én anno legalább a bringával értem haza seggrészegen. Igaz a mai napig nem tudom, hogy hogyan. Csak az rémlik, hogy haverék kerítését szépen eltaláltam, majd békésen felkenődtem rá. Utána integettem is, majd mentem haza hányni."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
No-kia
addikt
nekem múltévben húsvét napján volt eg ysátorozás féle, bár 9 kor mentünk ki az erdőre, azt mondták, hoyg 11 re már haza is vittek, pedi g úg ymentem hogy nem iszom, mert másnap meg vezetni kellett mennem, forgalmi vizsga előtt, elhagytam telefonomtól kezdve, ruhák egy részén át a bicikliig mindent xD de reggel hatkor irány az erdő, meglett minden
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #10 üzenetére
Hol a fa, főnök?
Ami nem öl meg, az megerősít, szóval inni kell.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
francér' bírja, aki nem iszik
-
Mr.Csizmás
titán
válasz RoyalFlush #6 üzenetére
hozom a sört
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
törölt tag
válasz RoyalFlush #6 üzenetére
-
tag
Leültem pihenni és amikor tovább indultam ott maradt.
Ha ezt olvasod a topik meghalt...
-
RoyalFlush
őstag
Erre inni kell
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
-
nem_tom
őstag
Reggel már be vagy baszva?
-
Szten Márs
nagyúr
Akkor baromi szomjas leszel...
Szerintem inkább ne biciklizz többet. "Ne bringázzon aki elhagyja" jelszóval. -
bubi92
őstag
pofátlan első röhögés
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest