- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
update: dopeman fészbúkozik
-
máyköl
veterán
Ez nagyon szánalmas.
-
don.racz
csendes tag
Jómgam is hallgattam a számát, de valóban nagyon gyenge!

Lássunk egy két jó példát ebben a stílusban és kategóriában:
Funktasztikus - Fanyarország
Hősök - Oooh -
Magnum_
nagyúr
megnéztem.. nagyon legalja, pedig régen dopamennek voltak jó zenéi, komolyan. de az idő nem tett neki jót.
-
FankaDeli és Alvin és a mókusok. Mindkettő formáció használ ilyen-olyan szavakat, más stílusban, mégis hallgatható keretek között, abszolút nem zavaró módon. Mindkettőt szeretem.
-
beefjeez
senior tag
10mp bírtam, ez szar. ez nem zene. mert elhordom mindenben hogy b@meg, meg g€ci, akkor király leszek? szánalmas, mindig utáltam az ilyen "zenét"...
-
aero.
veterán
Csak ennyi:
dopeman:

-
albert8
veterán
Hol marad a cenzúra?

-
Lenry
félisten
ha akkora magyar, akkor a Himnuszt nem emlegeti egy levegővételben a bazmeggel.
mert nem.erről eszembe jutott egy apró incidens, ami úgy 15 éve esett meg az osztályunkban ének vagy magyar órán, nem tudom már. a Himnuszt tanultuk. hogy a szövegét vagy a dallamát, arra nem emlékszem, de a lényeg, hogy az egész osztály együtt szavalta / énekelte, az egyik srác pedig beleszőtt néhány oda nem illő trágárságot. a tanár meghallotta és lekevert neki egy komolyabbat. a srác otthon elmondta az apjának, hogy őt bántották, miután pedig az apja megkérdezte a tanártól az okát, akkor a gyerek megkapta a saller párját is. az apjától.
-
Magnum_
nagyúr
Fekete Gyémántok után meghallgatom.
-
danih
veterán
Azért szép hogy odaállt a szolidaritás tünti mögé... vajh megrúgdosták volna az ottlévők, ha látják és értik, hogy mi történik?

-
Lenry
félisten
még nem hallgattam meg, gyanítom, hogy nem is fogom, de eddig nem úgy volt, hogy ez a Dopeman valami hatalmas ősmagyar?
vagy az egy másik rapper volt? -
Domxc
senior tag
mindig is utáltam dopemant b+.
-
csƵ
addikt
*a címet nem én írtam át.
-
moha21
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is pont így küldtem el a bejelentést

-
Motion_Blur
félisten
válasz
dízelracer
üzenetére
nyomtam én is egy bejelentést a youtube felé, bár nem gondolnám hogy ér is valamit..
-
darál0w
Jómunkásember
ez remek lett.

-
dízelracer
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szólásszabadság van.

-
Motion_Blur
félisten
Ezért nem lehet eljárást indítani ellene?
Legfőképp a Himnusz gyalázásáért.Egyébként meg a k*rva anyját ennek a mocskos drogos g*cinek.. (bocs, ez most kiszakadt belőlem) és ilyeneket tolnak a retek meg csigatv híradóban.. szánalmas..
-
dízelracer
őstag
"Beégette a feka gengszter rapper Dopemant"
A videóban 3:30-nál van a lényeg.
Mindig szét röhögtem magam az ilyen önmagukat gengszter repperként előadó embereken mint ez a dopeman. Gettó, bandaháború, kábítószerek, pénz, qrvák stb... LOL Felnőtt ember létére csúnyán álomvilágban él
. Ez a himnuszos förtelem is csak azért kellett mert már mindenki rég elfelejtette őt, azt sem tudják ki az a dopeman. Kellett egy csont a szenzációhajhász bulvár médiának amin rágódhatnak kicsit. Vagy úgy is mondhatnám a negatív reklám is reklám. Szánalmas ez a rúgkapálózás. Mindent kitalál csak, hogy beszéljenek róla... Másrészről szívesen megkérdezném a tisztelt művész urat, hogy ugyan hol a f@xba volt 2006ban amikor emberek szemét lövöldözték ki, kezét/lábát/ujjait törték a derék a sünök? Bezzeg a "nem tetszik a rendszer" tüntetésen tudta osztani az észt mi? Szánalmas egy ember. -
csƵ
addikt
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Fankához sehol sincs DopeMan, pedig már rég hallgattam én is. Viszont vele meg az a baj, hogy nem tud megújulni.
-
JNashville
senior tag
Úgy érzem ebből is kéne csinálni egy ilyen változatot, ha már szóba került a másik gyöngyszem a közelmúltból.
-
maláj
addikt
nekem tetszik b+

-
moha21
veterán
A Kalauz számok ütöttek
igazi vulgáris ökörködés, de az egyik best számaik.Bár ők tudnak csúnya szöveg nélkül is. De engem nem a csúnya szöveg zavar, nekem tetszik a szép magyar káromkodás, persze értelmes keretek közt.
Remélem érti valaki mit próbálok kihámozni magamból . xD
-
Szten Márs
nagyúr
És mégis mit jelent a "bazmeg" szó?
Ez ilyen menő dolog, hogy még ezt sem tudja leírni helyesen, vagy normális leírással nem jelenhetett volna meg, mert az már túl csúnya szó(kapcsoalt) lenne és így sokkal szebb? -
moha21
veterán
válasz
nincsisbéla
üzenetére
Ja kicsit jobb. Minőségibb. Nem rajongok a srácért, de nagyságrendekkel jobb.
-
nincsisbéla
aktív tag
Nem tetszik [ha már aktualitás, és rap]
-
Vakegérke
félisten
Ez zene? Szerintem szemét.
-
moha21
veterán
Nem lenne rossz, de mégis gusztustalan. Engem nem zavarna a csúnya beszéd, de ne keverje bele a himnuszt, meg pont ő mondja, hogy milyen ez az ország, közben ő megy lopni meg a haverjai...
Hát aki teheti dislike...én nyomtan egy bejelentést is youtube-nak...Bár anno a rágógumira is nyomtam bejelentést a szexuális akármire..és elég sokan tettük ezt.
-
kmisi99
addikt
Bazdmeg ez szőrnyű le kéne tiltani a youtube ról ilyen bazdmegos szarok közé foglalja a himnuszt hát takarodjon már.
-
Löncsi
őstag
Nekem tetszik.

-
h1n1_900
senior tag
Ez az ember a legalja.
Még SP is jobb de komolyan. -
Elindítottam, fejhallatóval:
1:47-nél szól a párom, hogy "Jézusom szerelmem, mit hallgatsz? Ez szörnyű!"Teljesen egyetértek vele, ez szörnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- LEGO klub
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Magisk
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

igazi vulgáris ökörködés, de az egyik best számaik.
Ez ilyen menő dolog, hogy még ezt sem tudja leírni helyesen, vagy normális leírással nem jelenhetett volna meg, mert az már túl csúnya szó(kapcsoalt) lenne és így sokkal szebb?