- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Már úgy értem, szerintem kb. a felét elfelejtettem annak, amit akkor turbó módban magamra szedtem egy szebb jövő reményében, mivel nem használom érdemben évek óta. Pl. anno középsuli elején, az előző éji Diablo2 miatt átagonizált két óra között néhány elvi támpont után magamtól kitaláltam a QuickSort algoritmusát, mielőtt tudtam volna, hogy mi is az és mi a neve, de ma már ki kellene kopiznom valahonnan.
Szerintem annak az évi pár tucat MSc diplomásnak itthon is biztos helye van, de úgy értettem, ilyen alacsony szinten túltelítődött a piac, a sima OKJ-s, vagy átlag referenciás, de nem diplomás programozók már nem kellenek senkinek. Így marad két választása, amennyiben programozni akar: nagyon ráfekszik, és végigtolja az egyetemet, vagy csak hobbi marad. Meg hát igen, prog és prog között is van különbség, vannak keresettebb nyelvek.
szablya: Természetesen a matekba kell belezombulni a legtöbb egyetemen, és közben látni, hogy a szakdogához közeledve szinte nem is alszik az ember. És a progban ez így megy, határidőről határidőre, mert mindig szoros időt hagynak. Túl sok idő lett volna, hogy eljussak a szoftvertervezői szintig, ami már egy fokkal kellemesebb és kreatívabb, így inkább nem járom végig a létrát. (Én ELTE-re jártam, ami pedig állítólag nem is olyan durva, mint a BME, de ott tök általános volt már első félévben, hogy feladtak 250 oldal matematikai képletet, tételt és bizonyítást egyetlen kurzushoz, hogy a vizsgákra tanuljuk meg, és persze több ilyen matektárgy is akadt. Az oktatók pedig gyakorlatilag nem magyaráztak, hanem fejből felmondták a könyv szövegét. Szerintem nem volt ember, aki nem puskázott valahogy, kivéve, ha durván zseni. Én viszont nem tudok, de nem is akarok soha puskázni, meg matekzseni sem vagyok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Mac Mini M2 8GB + 4K LG Monitor + Perifériák
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6700 XT 12GB / RTX 3060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest