- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
synar
őstag
Már előrendelhető a Gearbest-nél, be is húztam egyet, augusztus elejére ígérik, ha minden igaz. Ami még újdonság és eddig nem láttam, hogy lett volna szó róla, az a mágneses töltő fej.

Xiaomi Mi Band 5, Reignite it's Power with 7 Major Upgraded Functions:
Extra Bigger Dynamic Color Screen
Magnetic Charging
NFC Unionpay Quickpass
Remote Camera
Upgraded Professional Sensor
11 Professional Sports Modes
New Female Health Model -
Predatorr
őstag
Aztán a kis kínai kémecske marad-e a memóriában? Továbbra is megszűnik-e az időjárásjelentés, ha beállítások ellenére nem adom meg a helyemet? Rohadt kis nyomkövető adatlopók (lehet utánanézni az inkonitóban is adattovábbító telóiknak, vagy a csak helymegadással kalibrálható „biztonsági” kameráiknak).De lehet, ujgur-piacos cuccokat kapunk.
Lehet-e végre több funkciót haszbálni egyszerre? Pl. zenevezérlés edzés közben.
Az olcsóságnak ára van. -
madd dogg
senior tag
Alig várom! A 4-esem is nagyon szeretem, páromnak már itt kint Pekingben vettünk NFC-s verziót 7500ft-ért.
Elvileg simán lehet vele lassan otthon is fizetni, mert itt sem az NFC-t használja, hanem legtöbbször egy QR kódot, ami lassan otthon is bevezetésre kerül. Sokkal egyszerűbb, és nem kell hozzá Gpay. -
Nazrym
tag
Sziasztok,
Lesz Global NFC verzió ? És, hogy fog működni ? Vmi másik alkalmazáson keresztül vagy, hogy kell ezt elképzelni ? Simple-t használok, ott ugye kártya adatokat megadva az ujjlenyomatomat kéri miden fizetés előtt. Itt csak oda érintem a karkötőt a leolvasóhoz és egyből fizetni fog ?
-
Neerpelt
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem is reménykedem, pláne hogy nincs itthon Google Pay. És ha volna se biztos, hogy azt támogatná.
-
DjFlanker
aktív tag
"beltéri kerékpározás"
Ez nem a szobabicikli magyarul? -
Jakesz
addikt
Jópofa ez az nfc-s dolog, hogy vásárláskor semmit nem kell a zsebből előkotorászni, csak a csuklót odarakjuk és kész. Viszont biztonsági szempontból nem kevés aggályom van, és nem érzek elég bátorságot arra, hogy egy ilyen filléres, gyakorlatilag nulla védelemmel ellátott kütyüre rábízzam a bankkártyám adatait...
-
Neerpelt
tag
Venném ha biztosan tudnám hogy tudnék vele Magyarországon fizetni, addig nem érzem befektetésre érdemesnek.
-
K82
őstag
Pont ezért vettem meg a Notify & Fitness for Mi Band appot már évekkel ezelőtt. Nagyságrendekkel többet tud mint a Mi Fit.
-
mcfly82
tag
Addig is nem ártana, ha a Mi Fit appot kicsit reszelgetnék, a legutóbbi frissítés óta nem szinkronizál, nem mér alvást, stb.
-
pcnet
addikt
Remélem a nagyobb kijelző nagyobb megjelenített karakterekkel is fog járni. Band 4ről azért tértem vissza 3asra, mert a 4 kijelzője számomra már-már olvashatatlan volt, pedig nem vagyok szemüveges. (Ellentmondás, mi? :) )
-
Lesz benne menstruációs naptár is? erre vártam rég...
-
Lassan ez már annyit tud, hogy újra lesz értelme bevezetni egy fapados modellt
-
Noukoum
veterán
Korrekt dolog hogy ilyen alacsony árkategóriában is mindig jelentős a fejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Apple Pencil 2 (hibás) eladó
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)