Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Az, hogy legyen egy vészrendszered, ahhoz nem kell ilyeneket hegeszteni, bebootolsz egy Live iso-t és kész.
Emlékszem, hogy a 2000-es évek elején még én is túráztam ilyenekkel, hogy speciális Live Windows XP, meg hirens boot CD-t tartogattam vész esetére, ha elromlik a futó rendszer, de gyorsan kell valamit csinálni a gépen vagy adatokat menteni. Aztán bejöttek ezek a full-featured live linux rendszerek, és nem volt szükség többé a tákolt házi megoldásokra, live disztrókon van fájlkezelő, szövegszerkesztő, böngésző, netelérés, meghajtja a hardvereket, addig tudod használni a gépet, amíg meg nem javítod a rendszert, vagy újra nem húzod.
Sőt, még a Win9x-es időkben tartottam meg egy Win 3.11-es tartalék rendszert, ha elcsesződne a fő Win telepítés, és gyorsan el kell érni egy fájlt, dokumentumot, netre kell menni, rá kell nézni egy emailre, akkor el lehessen intézni. Akkor még nem voltak ilyen faxa live rendszerek.
Ma már nem csak a live rendszerek elérhetők, hanem a távsegítség is annak, aki nem ért hozzá, bár az csak akkor játszik, ha valami kisebb gond van a géppel, OS telepítéssel, nem kell senkit a géphez hívni, meg szervizbe vinni. Ilyenről anno nem is álmodtunk.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Slax linux a Slax Wiki oldala szerint egy Debian alapú Portable linux distró, mely a fejlesztő tudomása szerint csak...
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest