- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem a VGA adatain belül csak azt kellene tárolni, hogy milyen GPU van rajta. Aztán lenne egy mondhatni al-adatbázis a GPU-kal. A legjobb lenne úgy megcsinálni, hogy minden VGA-nál az szerepel, hogy milyen GPU van rajta, és a vissza irányban minden GPU-nál szerepelhetne, hogy milyen VGA-kon használták.
Ennek fényében a VGA-hoz tartozna még a GPU-val kapcsolatban az órajel, de más nem. Továbbiakban közös adat lenne a DX, OpenGL támogatás, videokódolási képesség, meg még esetleg más, ami eszünkbe jut. Ismét csak ennek a fényében az egész adatbázis rendeződhetne, keresődhetne VGA-k szerint vagy GPU-k szerint is.
Láttam, hogy a VGA-kat memóriaméret szerint rögítetted. Szerintem ez nem szerencsés, oda inkább multi mező kellene a lehetséges számokkal (pl. 256, 512, 1024 MB).
Holnap összeírom, hogy milyen adatokat lenne érdemes felvenni egy-egy VGA-val és GPU-val kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest