- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nem a főnök a baj... nincs velük semmi bajom és nekik sem velem... az a baj, hogy rengeteg olyan munka van, amit csak én tudok megcsinálni... ha elmegyek 1hétre nyaralni, akkor utána 1hétig 2heti munkát csinálhatok és általában jobban lefáradok, mint amilyen állapotban voltam nyaralás előtt... meg a táppénz kevesebbet is fizet
1-2 lógó munkatárs meg ha kiesik, nem zavar... legalább nem látom a fejüket... nem idegesítem azon magam, hogy sz@rt sem csinálnak
a legnormálisabb kolléganő meg szintén beteg... egyszerre szedtük össze a betegséget
...és ő is melózik... (mi legalább összetartunk és segítjük egymást... nem akarunk egymással sem kicseszni, hogy egyikünk elmegy betegszabira és a másikra szakad utána minden) a lógók meg idővel úgyis megszívják...
-
mephi666
nagyúr
ez csak a szokásos "éves lebetegedésem"... általában minden évben elkapok valami sz@rt, ami pár nap vagy 1 hét alatt lemegy és utána bírom... ez végülis annyira most nem durva, csak elhúzódik... máskor van, hogy 2napig fekszek, de utána 1nap alatt teljesen rendbejövök... változó... most gondolkozok, hogy legutóbb 1.5éve voltam beteg... időszerű volt már elkapnom valamit... amúgy honnan tudod, hogy a munkatársaim nem érdemelnek meg valami "ajándékot"?
táppénzre meg nem mehetek... nem tehetem meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest