- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
edipqe
senior tag
NEkem van lárvám ugy hívják h máj. Egyszerüen akármennyi alkoholt iszom nem tudok részeg lenni!
Kicsit Hárszeszisz (aka.:háziszesz) is vagyok, mert mély gondolataim vannak amiket csak azok értenek akik felérnek a síkomhoz észben, és spirituális gondolkodásban.
Hoktár is vagyok, mert 135+ az IQ-m és az átlag emberhez képes LÉNYEGESEN nagyobb a tüdőm, amit kimértek->portmentesen, nem jó formában, tunyacsáposan volt 7,8 liter-> ha uszok meg nem vagyok tunyacsáp állapotban akkor 8.
átlag ember??? hol van ehhez képest...a gerincre gyakorolt hatása esztétikailag nem előnyös, de aerodinamikailag igen!
Képes vagyok véletlenül egész civilizációkat kipusztítani csak le kell vennem a cipőmet!
Csillagkapukon át nem utazom, de tudom hány tonna virágföld kell egy atombombához, és tudom, hogy mi a különbség a tein és a koffein között. Tudom, hogy kell kovácsolni, heggeszteni (2db g?), és beszélek 1-2 nyelvet is. Tudok sütni, főzni. Megnézném Carte hogy süt ananászos mézes pulykamellet!
Jól bánok a lőfegyverekkel. Robbanóanyagokkal még semennyire....Jack adhatna továbbképzést...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Csilagkapu: Continuum (2008) Amikor anno elkezdték adni a CSK: Atlantis-t, mindenki aki egy kicsit is...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest