Új hozzászólás Aktív témák

• edipqe

senior tag

válasz ]Phobos[ #69 üzenetére

NEkem van lárvám ugy hívják h máj. Egyszerüen akármennyi alkoholt iszom nem tudok részeg lenni!

Kicsit Hárszeszisz (aka.:háziszesz) is vagyok, mert mély gondolataim vannak amiket csak azok értenek akik felérnek a síkomhoz észben, és spirituális gondolkodásban.

Hoktár is vagyok, mert 135+ az IQ-m és az átlag emberhez képes LÉNYEGESEN nagyobb a tüdőm, amit kimértek->portmentesen, nem jó formában, tunyacsáposan volt 7,8 liter-> ha uszok meg nem vagyok tunyacsáp állapotban akkor 8. :C átlag ember??? hol van ehhez képest...a gerincre gyakorolt hatása esztétikailag nem előnyös, de aerodinamikailag igen! :C

Képes vagyok véletlenül egész civilizációkat kipusztítani csak le kell vennem a cipőmet! :B

Csillagkapukon át nem utazom, de tudom hány tonna virágföld kell egy atombombához, és tudom, hogy mi a különbség a tein és a koffein között. Tudom, hogy kell kovácsolni, heggeszteni (2db g?), és beszélek 1-2 nyelvet is. Tudok sütni, főzni. Megnézném Carte hogy süt ananászos mézes pulykamellet!

Jól bánok a lőfegyverekkel. Robbanóanyagokkal még semennyire....Jack adhatna továbbképzést...

Új hozzászólás Aktív témák