Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #67 üzenetére
Miért vetnélek meg? Ezt honnan szűrted le?
Egyszerűen csak olyan dolgokról nyilvánítasz véleményt, amiket nem ismersz, bár ismerni véled őket. Ehhez még nem rendelkezel elég élettapasztalattal, ebben biztos vagyok. Én sem rendelkezem sokkal többel, mint te, mégis képes vagyok józanabbul megítélni a problémakört (már ha élhetek ilyen paradox szófordulattal) nálad."Más országokban ezeket a nézeteket preferálják." konkrétan melyik országra gondolsz?
-
Mace Windu
csendes tag
válasz
JuliusCaesar #67 üzenetére
Koravén és erőltetett a gondolkodásmódod. Leírva szép minden és jó, csak élhetetlen kategória. Ne köss mindent a sátánhoz, hidd el, sokkal jobb nem foglalkozni ezekkel. Persze attól még te úgy élsz ahogy akarsz, és a véleményedhez is van jogod, de nem kell elvinni az egészet ebbe az irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest