- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
-
moha21
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
mi koliban néha hoffot is halgattuk. bár a hooked on a feelinghez már kellett a literes üveg becher 4-5 főre. illetve egyik szilveszterkor eljutottunk a westlifeig és a backstreet boysig, de ott már tényleg ittasak voltunk.
baluka26: a fridayre mondtam, hogy catchy. a magyar művész darabja nem cachy, hanem egy minősíthetetlen f*s. vivát meg nem tudom minek nézni, amikor legutóbb találkoztam vele 5 éve, már akkor is kb ki lehetett volna rakni rá a legalja/napisz* táblát. mert annyira volt színvonalas. MTVn és a német viván legalább éjszakánként (pl Berliner Nacht) jó zene ment, de a magyar...
-
X3B6O0X
aktív tag
-
moha21
veterán
-
baluka26
veterán
-
moha21
veterán
Minden szempontból borzalom a "produkció".
Közönség is előadó is, mindenkin a fásultság látszik.(#58) proci985: Friday elsőre toltam rá a dislike-ot. Múlthéten piáltunk a koliban haver betette ( mert szereztem Fluor CD-t dedikáltat + partyszemüveget+ pólót .D ) ránk jött a hülyeség.
A fura benne, hogy teljesen el lehet szórakozni ezeken a zenéken.
-
biker
nagyúr
azon gondolkodtam, mennyiért lennék hajlandó így égetni magam, de nem tudok addig elszámolni

-
törölt tag
-
psyho85
aktív tag
-
Vakegérke
félisten
Szandika arckifejezése találó, én is hasonlóképp érzek.
Mi a francot várhatnánk egy gebe, málnakeverő lábú naivától, aki csöndet követelt, hogy egy mondatot megfogalmazzon?
Ezt kapta, meg szép ígéretet, hogy övé a dicsőség. Megkajolta. -
proci985
MODERÁTOR
a fridaynak lehet van 1.5m dislikeja, viszont profin összerakott produkció, énpicipónimból frissen kinőtt lányoknak. rágógumipop, de rendesen megcsinálva, ahogy 2011ben kell. egyébként cachy, többen is panaszkodnak fórumokon, hogy nem megy ki a fejükből
úgy néz ki friday rolling is alakulóban.visszatérve a rágógumira: hm, eszembe jutott az idiocracy.
-
dízelracer
őstag
Aztaqurva hát mi ez? Ide a rozsdást, hogy napokon belül elkezdik játszani a kereskedelmi rádiók. Mondjuk pont leszarom mert magyar rádiók közül csak a gazdasági rádiót és a jazzy-t hallgatom. Azok meg ilyen szarfoshulladékot nem sugároznak...
-
törölt tag
-
D1Rect
félisten
Ezt a szart lehetetlen sikerre vinni bármennyi pénzed is legyen.
-
Kassadin
addikt
-
<NewL>
addikt

szánalmas
királyi udvari főfőFŐbohóc
-
tildy
nagyúr
-
kenwood3
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
-
törölt tag
-
kenwood3
addikt
-
psyho85
aktív tag
Hát, a Rágógumihoz képest a Friday hallgatható valami, legalább szól valahogy.
Hofi mondta volt:
- Rendező úr, milyen volt?
- Fos!
- És ha összeáll?
- Akkor még lehet szar!

-
baluka26
veterán
-
Kassadin
addikt
-
baluka26
veterán
-
fordfairlane
veterán
-
fordfairlane
veterán
-
k.
őstag
Nehogy azt gondold, hogy a feljebb jutás feltétlen hírességgel jár együtt. Hanem pl összehozza a sors olyan emberrel, akinek aztán a csaja lesz, és akinek egy valag pénze van. Ennyi. Az, hogy aztán nem lesz híres kb lényegtelen.
-
potyautas
tag
Meghallgattam. Nem volt jó, viszont elég borzalmas
Még a "tánckar" is 
-
fordfairlane
veterán
-
Kassadin
addikt
-
k.
őstag
-
Kassadin
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
-
k.
őstag
Az a szopás, hogy ennek a csajnak jobb autója lesz, jobb lakása és még csomó mindenből jobb lesz mint az itt kommentelők nagyrészének? Jah, hogy nem a teljesítmény, csak a pina a lényeg? Hát a világ kegyetlen....

-
fordfairlane
veterán
Mindennapi rágógumim, add meg nekem uram!
Annyi féle ízben kérem, hogy nincs is annyi ujjam.
Engem nem érdekel, csak az, hogy mekkorára fújjam.
Csámcsogok és kiköpöm, csak a hajamba ne túrjam!
Lazulj el, bontsd ki, tedd a számba, majd én nagyra fújom!
Érzed, élvezd, csámcsogj, ne kérdezz! Rágógumi!
Vékony, vastag, engedd hogy hasson! Rágógumi!
Fehér, fekete, gyerünk (?) Rágógumi!
Zsófika a házban, íze a szádban! Rágógumi!Elnézve a sajtóvisszhangot, ez egy hibátlan médiahack, azt kell mondjam.
-
darál0w
Jómunkásember
-
veector
senior tag
A linkelt videót nem mertem megnézni, mert félek, de ez így ebben a formában nem igaz:
szar és fos között nincs különbség.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DEJVID
őstag
áááááááá. fáj.
-
baluka26
veterán
-
darál0w
Jómunkásember

dedikálom én magamnak...

-
baluka26
veterán
-
Psychonaut
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
baluka26
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
ééééééééén láttam a debütálását is.

-
malwy
senior tag
-
törölt tag
Már érzem, hogy a megújult Airwaves-t ezzel fogják reklámozni...
Wrigley Hungária Kft.: köszönd Zsófinak, hogy elbuktál egy törzsvásárlót.
-
GabN73
addikt
-
Kassadin
addikt
Köszönöm, nagyon jó zene.

(Ennek elgurult a gyógyszere). -
albert8
veterán
kibebaszottkurvaszarazegész

-
danih
veterán
Szórakozzá' büdös magyar paraszt, sírhatnékom van amikor ilyet látok
-
Móci
addikt
Atyaúristen... nem láttam mostanában ilyen szart.

-
Mr.Csizmás
titán
-
baluka26
veterán
Úristen.
Hogyne lenne szar és fos között különbség. Csak éppen halmazállapotbeli
-
LadyLorien
tag
+1

Nem tudom, de eléggé beégette magát szerencsétlen.
Még ha hangja lenne... de nincs és mellé még ez a dalszövegnek sem mondható valami... hát ...... fájt..
-
Akos96
senior tag
Ezt el kell felejtenem, megy a Rammstein, nagy dózisban.
-
Mr.Csizmás
titán

az ilyeneket jutub szabályzattal kellene betiltani....
-
danih
veterán
-
.bableWes
őstag
asszem megyek és töltöm a jo kis revolvert...
-
EczkE
veterán
61 embernek tetszik, 1.362 embernek nem.
Kérdés?
-
mexicanraven
senior tag
Nah, egy PH-s MM fan, cool!

Mellesleg már nem deszka, mer' megműtette a csecsét!

(nem védelmezem én, "ismerem az igazságot", csak szimplán tényfeltártam
)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)