- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Major Major #20 üzenetére
Ebbe bele se fért az opera....
-
_Voyage_
aktív tag
Nem fordult elő eddig MS részéről, de eddig Apple se csinálta meg. Én arra utaltam, hogy saját profitjának maximalizálása érdekében MS is bármit képes megcsinálni.
Lásd, szarráfizeti a játékgyártókat azért, hogy csak xbox-ra jelenjen meg. Ugyanezt csinálja a Sony is, illetve ezt csinálná az nVIDIA, meg az AMD is, csak nincs annyi pénzük mint a két gigakonszernnek.Sweet Lou 6: Na ezért utálom az Applet. Ne döntse el már helyettem, hogy mit csinálok, és mit használok.
Olvastad, amit írtam? Azt csinál a szoftverével, amit akar, te nem vetted meg, csak használhatod. Ha te flash szarokat akarsz használni, akkor hajrá, ne végy Apple. Én pc-n is letiltom amit tudok, csak youtube van engedélyezve, sok retek szar, ami lassít mindent, pl hogy ne menjünk messzire, aqua reklám a ph-n, lassít, akadozik, mert az adobe nyugodtan el van, ő az, aki szarik az egészre, nem optimalizál, mert neki ez így teljesen jó. Egy-két nagy multi betiltaná a flash támogatást, hogy használják a html 5-öt, mindjárt jobb lenne(nagy multik pl: IE7-8-9, Firefox, Opera, a fanok miatt, youtube, facebook meg a hatalmas játékozó megacégek, amik pl a bitefightot, traviant, stb-t tolják, és annyira tele vannak pénzzel, hogy youtubeon is csak ilyen reklám van, stb), ezek ha elfelejtenék a flasht, akkor nem lenne ilyen gond.
-
_Voyage_
aktív tag
azért, mert "We are not looking to abuse our loyal users and make them pawns for the sake of trying to hurt another company."
Jajjj, akkora kamu.
Minden cég puszipajtás a színfalak mögött, de a színfalak előtt szembeköpi bárki a másikat. Steve Ballmer számomra pl sokkal visszataszítóbb jelenség, mint Steve Jobs. Mondjuk ő is eléggé frusztrál, de Ballmer... És ha kell, MS is beint bármely másik cégnek, két ököllel, csak azért, hogy nekik jobb legyen, több bevételük legyen.
Apple is ezért csinálja, hogy ne flash játékokkal játsszon a nép iphone-od, ipad-en, hanem a saját app store alkalmazásaikkal, amik bizonyos követelményeknek megfelelnek. Jelen esetben csak bizonyos programozási nyelvekben kell íródjanak, ennyi. -
_Voyage_
aktív tag
kb. olyan, mintha a Microsoft holnap bejelentené
Holnap a fórumban kb te lennél az első, aki tapsikolnál, hogy helyes döntés volt.Amúgy megtehetné, miért is ne? Az ő szoftvere, azt csinál vele, amit akar, ha akar, letilt minden mást, ha neki úgy a jó.
Arról mindig mindenki megfeledkezik, hogy a szoftver, oprendszer, stb, nem olyan, mint egy könyv, hogy ha akarom, összetépem, átírom, felgyújtom, stb, hanem csak egy olyan könyv, amit megkaptam a kiadótól bizonyos összegért bérbe, de az tulajdonképpen az ő könyve. Ha a kiadó kitép belőle 10 oldalt, vagy megtiltja, hogy belefirkáljak, megteheti, elvégre az ő könyve, én csak használhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest