- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Nem kell ahhoz olvasni, elég régóta robotok végzik ezt a munkát, keresőszavak alapján.
Plusz a bejelentéseket figyelik (ha jól tudom). Amit sokan jeleznek, arra lecsap a banhammer.Az a náculás meg jóval több egyébként, maximum nem ennyire direkt. Javarészt inkább szélsőjobboldali megnyilvánulásnak nevezném.
Olvasd el újra a #9-es hsz-t.
Engem még mindig mellebevág, hogy a fickó nyíltan kérkedik azzal, hogy itt "ellenőrizetlenül" tudnak antiszemita propagandát kifejteni. Ráadásul mindezt a házigazda jelenlétében. Bármilyen megjegyzés, törlés, ban nélkül.
Amibe az Amerika-utálattól kezdve a "fosbuk"-ellenességen át még igen sokminden beletartozik.
Csak olvasd el a hírekhez írt hsz-eket, jelentős részük ilyen gondolkodásmód vezérfonalára van felfűzve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Dell notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- Playseat evolution alcantara , black
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest