Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
én a prot használom, így utólag már meg vagyok elégedve vele, jelenleg is egy 3,6 os 6400es homlokára van tapasztva...
az első benyomásom nagyon rossz volt, de gyorsan kiderült a turpisság:
szal a lefogató szerkezet hagy kívánni valót maga után....gyorsan levettem és látszódott, hogy nem érintkezik rendesen a kupakkal...beiktattam egy távtartó lemezt így most kellő erővel szorítja a blokkot a proci kupakjára...de azért ezt elvárnám, hogy ne nekem kelljen kiderítenem...
amúgy a pwm szabályozás szvsz tök felesleges, max fordulaton is alig hangosabb mint 40% pl...és hát ki az aki alapon futó prockóra ilyen hűtőt rak??? nem látom sok értelmét...nálam egyszer nem lett a fordulat szabályzó potija eltekerve 100% ról...
egy ninjával volt szerencsém eddig összehasonlítani ami hasonló kategória....hát nem cserélném el....
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ház eladó extrákkal!
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Alphacool Copper hűtőbordák
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest