Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz peti_s #162 üzenetére

a passzív táp nem egyszerű kérdés. azaz mostanra a számomra már az...

és az. valóban röhej. én úgy vettem mindkettőt, hogy tudtam róla. az elsőt azért, mert nem volt más a piacon. a másodikat azért, mert olcsó volt, és azt hittem, bedöglött az első, kellett helyette másik. (közben csak hát egy új lappal nem akart elindulni, a feljebb említett okokból.) viszont amikor a hazavittem a másodikat, az sem indult el vele. akkor kezdtem el körmérkőzést játszani velük.... :DDD
    de a 2. bent van a 3. passzív konfigomban. az 1. pedig a q6600 tesztpados hűtőteszt konfigot szolgálja, így nincsenek sarokba állítva.
    de akinek ez az élete fő műve, hogy vesz egy ilyen tápot, az szívhat rendesen....
    a zen400 használtan 15-17k-ért jó megoldás lehetne. de azok kérdés, esetleg mit kaptak pár év használat alatt egy "hozzáértőnél", jól bezárva...
    ezért van csak 1 járható alternatíva passzív táp területén: seasonic x460. a 400-as kistesóból is van egy példányom a htpc-ben, mert olcsón kaptam, de igazán az sem jó választás: boltban alig olcsóbb a nagynál, és csak 1 pcie ága van. egy konfigerősítésnél elég bosszantó lehet a 2. vga tápetető és a +60w hiánya. viszont a 460 lazán elbánik erős konfiggal is. (lsd adatlapom 1. gép...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés