Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Hehe. Nos, mert az Intel mostani fejlesztései alapján a software renderingben látják a jövőt (persze ez a s.r. nem az, ami '97-ig meghatározó volt), a 3d api-k néhány éven belül eltűnnek az erre szolgáló célhardverekkel és cél-programnyelvekkel, és univerzális számolási egységek közt osztják fel a feladatokat, amik mindenre programozhatóak lesznek, hardveres korlátok nélkül (a számítási teljesítmény az egyedüli korlát, itt jön be az ügyes programozás).
Ebben az nVidiának vagy Atinak szintén juthat terep, de az is lehet, hogy eltűnnek a piacról. Hangsúlyozom, mindez akkor, ha az Intel diktálja majd az elkövetkező évtized ilyen trendjeit. A fejlesztések már gőzerővel folynak minden esetre.
Mellesleg én nem azt mondtam, hogy eltűnik az nv vagy ati. De a Radeon és Geforce nevek eltűnnek majd, ebben szinte biztos vagyok.
PuMbA: talán ne egy gagyi minőségű videóból ítéljünk, várjunk normális screenshotokat. Mert amit te linkeltél nem az volt. Egyébként nekem nagyon Unreal 3.0 fílingem volt, ezért megkockákztatom hogy visszalépés lesz a motor a párhuzamos konzolos fejlesztések miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest