Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myth
aktív tag
Én 82cm-es LCD TV-n nyomom és én Isten bizony nem látok különbséget... Direkt néztem is! Sőt crysisnál pl. még ha kikapcsoltam az élsimítást és 16xAA-ra vettem én akkor sem láttam nagyon különbséget. A tv-t kb. 1,5 méterről nézem! Persze ez csak crysisnál igaz a többinél nagyon durván látszik ha ki van kapcsolva az AA viszont ott is max. 4xAA szoktam alkalmazni mert egyáltalán nem látok efölött már javulást!

-
Myth
aktív tag
Igen ebben igazad is van, de leírtam a cikkben is, hogy nem láttam értelmét olyan grafikai részletezettséget használni ahol már amúgy is játszhatatlan a játék és csak mellékesen fogy ki a vram. De ez ilyenkor már nem számít mert lehet hogy a ram a kevés pl. a crysis warhead-hez 8xAA-val de ha 2GB ram lenne az 560on akkor is kevés lenne ehhez a beállításhoz. Mint visszább írtam is 4x-es AA-val 850-900mb-nál nem evett többet és ez volt az a max. beállítás ahol nem mentem 30fps alá. Ergó efelett szerintem nem számít, hogy már nem elég a vram.
Emellett ott van a metro is amit említettél, ha megnézed very highon ami éppenhogy a határon játszható kategória ezzel a kártyával 759mb-ot használt. Vagyis a metrohoz is elég ehhez a kártyához az 1gb vram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Call of Duty: Black Ops 7
- EA Sports WRC '23
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest