Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem jársz véletlen Pécsett? Megmutatnám mit tud az a 6W.
Van itthon épített JLH A osztályú 75W tranyós erősítőm is (csak most épp a tápját újítom fel), az azzal lakásban még szomszédság által tolerált hangerőt hozza a csöves is.
Én azt tudom mondani, hogy lakásba biztosan elég a teljesítménye.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mérni kellene műterhelésen, nem tudom. Az anód disszipációt beállítottam 6W körül, aztán ennyi volt a teljesítmény kérdése. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy lakásban egyszerű hangfalakkal se tudsz olyan hangerőt beállítani, ahol már torzítana vagy clippingelne a cucc, mert előbb tör rád a szomszéd.

Ugyanakkor nagyobb csarnokot vagy szabadtéri dolgokat már nem ilyen jellegű erősítőkkel szoktak hangosítani.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Speeedfire
üzenetére
Tulajdonképpen nincs benne drága alkatrész a trafókon meg a fém dobozon kívül, az erősítő maga meg nevetségesen olcsó, - főleg ahhoz képest, hogy egy ilyen filléres elektroncső milyen hangzást tud nyújtani.
Műszerdoboz kb. 10k
Trafók tekerése kb. 15k, de ebben nem vagyok up-to-date
Nyák Kínából: filléres tétel
Alkatrészek kb. 10-15k, beleszámolva cső foglalatokat, RCA aljzatokat, puffer kondikat, etc.
Csövek: én a többségét a Pécsi vásárban vettem, pár száz forintért. Használt piacon mondjuk 1000Ft körül mennek, szerencsére anno mindenben használták ezeket a csöveket.mötálhed: Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- LEGO klub
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest