Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A mienk most lesz 30 éves, de már festék se nagyon van rajta, nem hogy szigetelés. A környék legrondább panel épülete.
Lehetett volna már szigetelésünk, de ha korábban belevágunk akkor a házban lévő 3 nagy közüzemi adós miatt iszonyat nagy bukás lett volna a háznak. Mostanra ezek a problémák nagyrészt megoldódtak, de attól még a szigetelést megcsináltatni elég húzós dolog.
-
buherton
őstag
Kérdeztem a szagelszívóról az ügyvezetőt és azt mondta, hogy nyudogtan lehet, de ő tart attól, hogy amikor szakad a beton, akkor a hőszigetelést is viszi magával, így ezt egyelőre félretettük. Szerintem te is keresd fel az ügyvezetőt/közösképviselőt.
Hohó, a feleségemmel nemsokára a Lajos utcára költözünk a sportoló figurák egyikébe.
-
updog
őstag
"nem létezik hogy senkinek sincs elszívója." Sok panel-konyhában jártam már, nem nagyon láttam elszívót, max a semmit sem érő kivezetés nélkülit.
Betont senki nem fog a kivezetés miatt vágatni, az ablakon megintcsak nem vágat senki lyukat, szellőzőbe meg tilos bekötni.
Amúgy nekünk 4 m2-es konyha van, eleve mindig nyitva van az ablak bukón, ha sütünk-főzünk, akkor kitárva. Utána kb fél órára még úgy hagyjuk, oszt' kalap.
"csak hogy a felső lakó ablakára ne csapódjon ki" tökmindegy, a kivezetés fölött mindenhol rántotthús szag lesz
Mondjuk panelban anélkül is mindig az van
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha te vagy a tulajdonos, oda rakod a belső dolgokat ahová akarod. Csak falak kivétele az, amihez kell engedély tudomásom szerint.
Szagelszívóra gondolsz? Fel lehet fúrni, de szabálytalan és tilos bevezetni a szellőző csőbe, mert a levegővel együtt a gyúlékony zsírok is lerakódnak a csőben. Panel konyhában szellőztetni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 29 éve lakunk ebben a panelban, és mindig dohányosok laktak alattunk. Most viszont az aktuális szomszédot elhagyta a...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest