Új hozzászólás Aktív témák
-
tesopapa
aktív tag
Grat a munkához.
Nem tudom mennyire átfogóra akartad csinálni, de ha teljesen ,akkor kettőt még hiányolok. A DamianGTO Ginger és a Talon kernelt. A GTO voodoo , lagfix, OC/UV tehát fullos. Sebességben nem tudom mire képes, de 1300 MHz-ig húzható.
A Talon is OC-s voodoos azt hiszem nincs lagfix.[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
Köszönöm véleményetek!
Mindenhol volt lagfix, kivétel ahol írtan hogy nincs. Fugu csak a systemet tette alapból JFS-be. Az hogy melyikben van voodoo sound azt mindenki olvassa el mielőtt felteszi. Én mint az elején is írtam a sebességről szól a teszt. Nem mindegyik ad root jogot, van amelyikhez külön kell marketből telepíteni a SU-t.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
CHIPman
nagyúr
-
Everman
addikt
A Chainfire aktivált lagfix-el és tweak-ekkel 2400 felett Quadrant értéket ad.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Szép munka ,csak az maradt ki ,hogy hol volt lagfix,hol nem (ugye van olyan kernel,ami alapból bekapcsolja,vagy éppen JFS-be,mint a FuGu...) + melyikben van Voodoo hang,és egyéb extrák.
Quadrant az csak egy dolog.. (és ugye a quadrant eredmény is hekkelhető [JIT ON-OFF])ROOT jogot meg szinte mind ad,az nem mérvadó...
Mindezt nem fikázásnak szántam,útmutatónak mindenképp hasznos írás!
Grat hozzá! Nekem nem lenne türelmem végigpróbálgatni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla