- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesopapa
aktív tag
Grat a munkához.
Nem tudom mennyire átfogóra akartad csinálni, de ha teljesen ,akkor kettőt még hiányolok. A DamianGTO Ginger és a Talon kernelt. A GTO voodoo , lagfix, OC/UV tehát fullos. Sebességben nem tudom mire képes, de 1300 MHz-ig húzható.
A Talon is OC-s voodoos azt hiszem nincs lagfix. -
cozmo
őstag
Köszönöm véleményetek!
Mindenhol volt lagfix, kivétel ahol írtan hogy nincs. Fugu csak a systemet tette alapból JFS-be. Az hogy melyikben van voodoo sound azt mindenki olvassa el mielőtt felteszi. Én mint az elején is írtam a sebességről szól a teszt. Nem mindegyik ad root jogot, van amelyikhez külön kell marketből telepíteni a SU-t.
-
Everman
addikt
A Chainfire aktivált lagfix-el és tweak-ekkel 2400 felett Quadrant értéket ad.
-
zozyk
addikt
Szép munka
,csak az maradt ki ,hogy hol volt lagfix,hol nem (ugye van olyan kernel,ami alapból bekapcsolja,vagy éppen JFS-be,mint a FuGu...) + melyikben van Voodoo hang,és egyéb extrák.
Quadrant az csak egy dolog.. (és ugye a quadrant eredmény is hekkelhető [JIT ON-OFF])ROOT jogot meg szinte mind ad,az nem mérvadó...
Mindezt nem fikázásnak szántam,útmutatónak mindenképp hasznos írás!
Grat hozzá!Nekem nem lenne türelmem végigpróbálgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az alábbiakban egy átfogó teszt következik a Galaxy S kernelekről.A teszt célja kideríteni, hogy azonos Gingerbread JVH...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest