- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagus
senior tag
válasz
CsabaSteel #15 üzenetére
A hátsó 120-as ventilátor tényleg retek szar? És a házhoz adott splitter tényleg 2 pines?
-
CsabaSteel
aktív tag
-
Nagus
senior tag
válasz
CsabaSteel #12 üzenetére
Én még nem de biztos H500 RGB-re fogom lecserélni a jelenlegi 12 éves CM 690 II-t. Az ARGB-t én nem csípem és ahogy néztem 10 ezerrel drágább is.
-
Nagus
senior tag
válasz
CsabaSteel #9 üzenetére
A sima H500 több dologban eltér. A PSU coverre nem tudsz +2 SSD-t rakni, nincs HDD cover, a hátsó részen a cable cover hiányzik, a ház tetejéről hiányzik a 360mm-es vízhűtéses tető.
Én a sima H500 RGB-vel szemezek, 40 ezerért meg lehet venni amiből a három ventilátor ára összesen 20 ezer. Ízléses gépet lehet építeni ezzel a házzal is.
-
CsabaSteel
aktív tag
Hali! Kinek mi a véleménye a cooler master MasterCase h500-as házról?
-
dhstyle
tag
Sziasztok ! A témához nem teljesen kapcsolódan lenne egy kérdésem olyanokhoz akik jobban otthon vannak a ház témában ! Van egy coolermaster HAF 912+ házikom és szeretnék plexi oldallapot rá , de sehol nem találtam a neten , valaki tudja hol lehetne hozzá kapni ? esetleg valaki aki legyártaná?
-
Steve_Brown
senior tag
20 centis ventillátorokat használnak PC hűtésre? Én azthittem 14 a max.
Ennek tényleg csak szellőzteténként van értelme. -
Tiszta giccses az egész. Főleg rózsaszínben.
-
Eugene Roe
őstag
Tetszenek ezek a 20cm-es előlapi ventik. M-atx házakból mostanság csak 14-est látok (leszámítva a silverstone kockáit).
-
arnoldito
senior tag
Köszönjük a cikket! Nekem is ilyen van, még németből hozta öcsém, mivel nálunk nem volt elérhető egy darabig, nem is értem miért... Sokáig a shopban nem lehetett hozzá venni pci-e kábelt, hogy vertikálisan be lehessen tenni a vga-t, így én a lian-li kábelt vettem iszonyat borsos áron hozzá!!! 20k volt, a ház került kétszer ennyibe, nem is kell mondanom milyen pofátlanul megkérik az árát.
-
Zicokuka
senior tag
Jó kis ház, csak az ára nem tetszik
-
#Morcosmedve
veterán
Grat a teszthez! Korrekt kis írás, jó ház!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A Cooler Master HAF családjának legújabb tagját szeretném bemutatni. Elődei: HAF XB, 912 Plus, HAF-X és HAF 922.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest