- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Nézd meg a nagykereket, vagy hívd fel őket és kérdezd meg egészen nyugodtan. Íme néhány példa a wave-nél minden más rendelhető 2 munkanapra az 1000W+ nagyon sok napra, vagy egyáltalán nincs idő. Vajon miért? Azért mert a bányászok felvásárolnak minden ilyen tápot, ezt nem én találom ki, ráadásul mindenhol azt írják nincs sem AMD kártya, sem nagy táp és te vagy az egyetlen aki ezen vitatkozik, mert látszólag van a new egg-nél.. Lehet, hogy nem én képzelgek...
Szerinted mi a frászért kérték az FSP-ét ilyen táp tervezésére?
Nem furcsa, hogy a kissebbek nagyrésze raktáron van, míg a többi alig érhető el, ha egyáltalán...
Ezek csak egy nagyker példái, de nyugodtan nézd meg az összes többi európai nagykert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest