Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hugo chávez aktív tag "Ki mondta, hogy nem szamit? En csupan azt mondom, hogy ha (pontosabban amikor) a Vega ki is jon, es mondjuk 4096 shadere is lesz, akkor is csak a GTX1080 befogasara lehet eleg. _Ha_ addigra piacra dobja az nVIDIA a GP102-t ("GTX1080Ti") is, akkor megint lepeshatranyba kerulhet az AMD. _Hacsak_ a Vegabol nem lesz egy uber-verzio is, mondjuk 6144 shaderrel. Ez utobbira nagyon kivancsi lennék, es ha hiszed, ha nem, ennek szurkolok. Mindenkinek jo a verseny, plane ha szoros." Vegáról ennyit lehet tudni most: [link] Ennek alapján elég brutálisnak néz ki, de hogy grafikában mit fog tudni... 
- 

derive senior tag Ne erts felre, de szerintem 14/16 nanon is mindket tabor el fog menni 600 mm2ig (ez a standard 4" ASML stepperek latotere). Az egy dolog, hogy az NV mar bejelentette a nagy Pascalt, de szerintem az AMD sem sokkal van lemaradva, csak ok kevesbe reklamozzak. Amig GDDR5Xbol es HBM2 bol hiany van, addig max egy paperlaunchot lehet megejteni, kiszorni par ezer kartyat, azt varni par honapot a tomeggyartasra (a la Skylake, Fiji, GP100). 
- 

leviske veterán Két Vega van elvileg. A kisebbik, Vega 10 jöhet Októberben, 2 HBM lapkával az említett 4096 shaderes kiszerelésben. A nagyobbik, Vega 11 jön elméletileg jövőre, 4HBM lapkával 6000 feletti SP-al. Nem hinném, hogy a Vega 10 4-500mm2 die-t kapna. Indulj ki abból, hogy a Polaris 10 duplázása is megállna valahol 450mm2 körül ~5000SP környékén (és ebbe még így duplázva van beleszámolva az UVD és hasonló vackok). 
 Én a Vega 10-től egyfajta optimalizált, felújított Fiji-t várnék. Ez szerintem megállhat méretben a GP104 környékén és teljesítményben bepottyanhat a GTX1080 és GTX1080Ti közé. A Vega 11 meg gondolom félig desktopon lesz a hardcore rétegnek, félig meg a professzinális piacon fog küzdeni a GP100-al.(#357) szmöre007: Nem vagyok róla meggyőződve, hogy a 11GHz-es GDDR5X kevésbé problémás, mint a HBM2. Pláne a Fiji-s tapasztalatok után. 
- 

szmöre007 csendes tag Ok, köszi a választ  Amúgy szerintem is okosabb lenne az, hogy az amd a kisebbik vegát -ami magszámban ugye a fiji utódja - gddr5x-el hozná ki. Egy tesztben a gtx 1080 ram-ját felhúzták 11 ghz-ra és stabilan működött. Ezzel az órajel egy 384 bites buszon 528 gb/s lenne és ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy az amd is fejlesztette a saját Delta Color Compression-ét akkor így is fejlődne a sávszél a fijihez képest és ezzel jóval rugalmasabb is lehetne amd szerintem.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest