Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ukornel

aktív tag

válasz Fiery #305 üzenetére

"En sosem mondtam, hogy az AMD mindig sz*r volt, sot."

Nem állítottam ezt, nem is céloztam rá.
    Te azt mondtad, hogy mindig a konkurenciánál lehet megvenni az aktuálisan leggyorsabb kártyát. Na, ez egy hamis állítás. A fanboy szájáról meg olyasmik hangoznak el, hogy az "AMD mindig is sz*r volt és az is marad". Ez így sokkal csúnyább, de a lényegét tekintve hasonló tartalmú és egyformán hamis állítás. (Biztos ami biztos, leírom, hogy a "fanboy" alatt nem rád céloztam.)

"Itt mar vegkepp elvesztettem a logikai fonaladat, sorry. Most akkor a Polaris 10 a GP106 ellenfele lesz, igaz? A Vega akkor szerinted a GP102 ellen jon? Akkor mi a frasz lesz a GP104-gyel? Abba az arsavba nem kuld semmit az AMD?"

Az aktuálisan elérhető leggyorsabb GPU-tól indultunk el, arról szólt a te, általam kifogásolt állításod. Nem arról, hogy a lejjebbi kategóriákban melyik cég mit indít a másik ellen.
    A leggyorsabb VGA pillanatnyilag ugyan a GTX1080, de ebben a generációban végül a GP102 és a Vega kártyák között dől majd el ez a kérdés.

"A teny jelenleg az, hogy a GP104-re _jelenleg_ nincs valasza az AMD-nek."

Na látod, ezzel egyetértek. Ugye, milyen fontos a pontos megfogalmazás? Megy ez...
    (Az már más tészta, hogy várhatóan négy hónap múlva változik a kép ebben a témában.)

"Brand leepites pedig mint olyan nincs"

Valóban nincs.
    Azért írtam, mert rímel arra, amit előtte a "brandépítésről" írtál: egy kép sulykolása a fejekbe, ami aztán nem tudatos reakciót vált ki. A rossz kép sulykolása nem építi, hanem rombolja, lenullázza a brandet - a szójátékban brand"le"építés.

" Ha en uzemeltetnem az amdsuxxforever.com site-ot, aminek naponta 200 ezer egyedi latogatoja lenne, es ott ekeznem a nemzetkozi nyilvanossag elott az AMD-t, akkor esetleg lehetne azt mondani"

Az eltérés tehát nem minőségi, csak mennyiségi. Ezt én is így gondoltam.

"Amugy meg ha nem tevedek, szolasszabadsag van (me'g) kis hazankban, ugyhogy ha nem gond, azt irok, amit akarok. Es akarmi is van a nicknevem ala irva, sorry, de nem fogom befogni a szamat. Ha latok egy bena termeket vagy benazo ceget, leirom a kritikai velemenyem, es kesz."

A kritikai véleményt elfogadom.
    Egy jó termék bejelentése kapcsán a "bénázó cég" ekézése viszont nem tetszik, és ennek adtam hangot, ha nem gond - szintén a szólásszabadság nevében.
    Na mindegy...

Új hozzászólás Aktív témák