- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isee
senior tag
Nem lenne ez sem rossz elképzelés, ha tudna is valamit teljesítményben, és normális áron adnák
-
Giot
addikt
Hm jó lenne ha komolyabb eredményt is fel tudnának mutatni nem csak ezt. Jó jönne egy harmadik fél a CPU piacon, akkor is ha csak a ebben a kategóriában tudnak alkotni.
-
vanhalen
senior tag
Vajon ez elkészül valaha is?
Ha jól emlékszem, már az első generációs Atom kijövetelekor, is beharangozták, az pedig nem 2 éve volt?
Ha ki is jön, "földi halandók" nem vehetik meg, és igen... az aranyár stimmel
Asszem a Via akármit is próbál, legyen az bármilyen "előremutató" (jelen esetben inkább "visszamutató") valahogy mindíg megmarad "egzotikum" szintjén, kereskedelmi forgalomban meg szinte sehol nem látszik. -
zsirfecske
addikt
minden via hírnél úgy érzem, hogy jajj a srácok már megint 2-3 évvel maradtak le attól hogy apple stílusban elsőként diktálhassanak.
-
Daczy
aktív tag
Ez azért így elég szerény , hogy előveszik az előző generáció 1magos megoldásait, összekötnek belőle 2őt, és kész a kétmagos Nano CPU
Prototipus ide vagy oda, azért lehetett volna már egy tokban a 2 mag.
-
Devid_81
félisten
Kíváncsi leszek a véglegesre.
-
Khan13
senior tag
Én nagyon néztem, ahogy a cikk elején olvastam, hogy 65nm
Aztán látom, hogy ami megjelenik, az már 45nm, így már sokkal jobb, bár 32-vel sokkal jobb lehetne, de gondolom akkor az így is drága termék, még többe kerülne
-
Cathulhu
addikt
Ez talan meg tudna gyozni egy x86 alapu tabletrol. Ha sokat kesik marad az arm.
-
Quan-Chi
őstag
azt mondjuk nem értem miért nem 32nm-es technológiával gyártják
-
Gonosz15
aktív tag
Szerintem nem fejlesztenék, ha tudnák, hogy nem hozza vissza az árát
Akármennyire is el van maradva, még mindig tervez, gyárt és elad.. -
nyunyu
félisten
Lehet mar kapni? Atomnal olcsobban?
Mire boltokba er, addigra kijon az n+1-edik generacios Molecule, negyedannyiert.
-
bocsika
aktív tag
Úgy elmaradottak lesznek a tulajdonságai a konkurenciához képest és aranyárban lesz.
-
Via mindig bemutat valami korszakalkotót,de mire megjelenik már csak tucatttermék egy a sok közül
-
Ezek a szépségek x86 kompatibilisek, igaz? Tuti lenne, ha létrejönne egy nvidia-ion+via dualcore platform a vérszegény atom +GMA-val szemben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest