Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Szerintem akinek jelenleg AM3 van és fejleszteni akar hosszú távra, de csak processzort, annak a legjobb választás az X6. Abból is az 1055T. Az is ugyanannyit megy végre (~4.2), mint pl az 1100T.
Időtállóbb lesz, mint az X4, és szinte alig drágább. Ezzel tulajdonképpen el is éri az ember a platform végét. 3-4 évig garantáltan ki lehet húzni vele. Max. videókártyákat kell cserélgetni, már ha a játékokat nézzük. 5-6 ezret megér az a +2 mag. Talán nem most, de 2-3 éven belül (amikor már valószínüleg ki lesz használva egész jól) bánni fogja az ember, hogy nem az X6-ot választotta. Persze, ha jelenleg Ph X4 van a gépben, azt felesleges lecserélni még abszolut, de ilyen Athlon II X2-ről én tuti erre váltanék már, nem sza*akodnék az X4-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest