Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Csapoati nagyúr Kipróbáltam, pocsék az irányítása - döntögetéssel meg nyomkodással is.  Még szerencse, hogy a visszatérítés működött 15 percen belül, mert 1400 Ft-ot (ugyanis rápakolták az áfát is) azért ritkán és indokolt esetben dobok ki egy mobilos játékért. Még szerencse, hogy a visszatérítés működött 15 percen belül, mert 1400 Ft-ot (ugyanis rápakolták az áfát is) azért ritkán és indokolt esetben dobok ki egy mobilos játékért.
- 

Rigormortiis veterán Én egy új Sega Rally-t szeretnék inkább! 
- 

Csapoati nagyúr válasz  Bjørgersson

üzenetére Bjørgersson

üzenetéreJön bizony, de hivatalosan nincs még bejelentve.  Amúgy jó cucc ez, szerintem meg fogom venni (némi próba után ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ). ).Ja amúgy valami V-Rally is jöhetne, anno a SE K800i-n rongyosra játszottam. 
- 

Peterson_ addikt Felnéztem a Playre. 
 Videó nincs, gamepad támogatás(az infók alapján) nincs, szóva lebből egyelőre biztosan nem lesz vásárlás. 
 1200 Ft-ért azért drága zsákbamacskának.
- 

.LnB titán A Colin McRae Rally-k és a Dirt epizódok között pont annyi különbség van mint McRae és Ken Block között. McRae tudott vezetni, míg Ken Block csak egy divatfigura. McRae-nek nem volt 100 lehetősége egy kanyar bevételére. Míg Block hetekig készíti a videóit. Nézni jó, csak illúzió romboló az a sok féknyom az aszfalton, mikor látni, hogy 20. alkalommal sikerült csak jól megcsinálni. Aztán szépen össze van vágva. 
- 

Peterson_ addikt Pont múltkor gondolkodtam, hogy van-e valami rallys játék droidra, úgyhogy erre mindenképpen vétek egy pillantást. 
- 

Steve1207 veterán A Dirt-ről köztudott volt, hogy ilyen lesz, bár azért túlzásba estek később. Nekem pl a 3-ig be is jött, bár ott a sok baromkodás már nem tetszett. Majd talán a 4 most, mivel visszatérnek jobban a rally vonalhoz ismét. 
 De azt ne feledjük, hogy a cél a szórakoztatás, nem a rallyhűség, akinek az kell az ne az arcade szférában nézelődjön, hanem szimulátorozzon.Mobiloshoz: semmi köze a Dirt-höz, CMR2 átirat. Napok óta tolom, pedig nem vagyok oda a mobilos játékokért, de egyszerűen imádom. 
- 

tgabi333 aktív tag IOS-en játszottam vele, ez a Colin McRae 2.0 átirata akar lenni, a régi játék hangulata teljesen átjön, ugyanazok az autók, ugyanazok a pályák, én nagyon élveztem. 
- 

BeerBier senior tag Jól néz ki (legalábbis szerintem) de kissé sokallom az árát..  
- 

gekkoXT senior tag volt egy hasonló színvonalú rally még symbianra. szóval ez első ránézésre elég gagyi 
- 

bunfi őstag Miután tönkretették a sorozatot a Dirt vonulattal, büszkén reklámozzák, hogy ez rally.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Parfüm topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még szerencse, hogy a visszatérítés működött 15 percen belül, mert 1400 Ft-ot (ugyanis rápakolták az áfát is) azért ritkán és indokolt esetben dobok ki egy mobilos játékért.
 Még szerencse, hogy a visszatérítés működött 15 percen belül, mert 1400 Ft-ot (ugyanis rápakolták az áfát is) azért ritkán és indokolt esetben dobok ki egy mobilos játékért. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ).
 ).