- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
na ezt jól látod, én se szeretem a multiban a csilli-villit.
az legyen single player dolog.
bf4 nekem is megvan, de az is epic fail számora , főleg ahogy indult.. na meg az xpboost, a dupla xp napok mellé főleg. vicccod2 tényleg zsír, és ugye azt se dx9be toltuk soha, minek? max árnyék előnye volt toujaneon xD
-
hommeros
őstag
-
Ornagy
tag
Na majdd amIkor a 226. Acsivmentnél tart az ember és a lebegő motoral lövik le miközben a műhold lézeraugara is lő és ráadásul még a hőkövető gránát is alatta lesz a játékosnak, és még a lopott nanoruha is lemerül majdd rájön hogy mi a cod
-
hommeros
őstag
Ne személyeskedj!
scope2007 Nekem sok megvan (csak MW2 nem, bakker), és nincs két egyforma rész. BF is megvolt mind, 4-et viszont eladtam. Hétvégente játszunk haverokkal, ismerősökkel csoportban (6-7 ember partyba) Szerintem ugyanaz lesz a motor, mint eddig, de már így is túl csilivili, COD2 be se volt jobb grafikai, mégis sokan játszanak vele mai napig. Akkor mi a baj!? Szerintem a COD reflex játék, a sok effekt már túl zavaró ott is. Sőt, rendszerint a legtöbb HC gamer leveszi a grafikát, hogy a sok effekt és tereptárgy ne zavarja.
[ Módosította: Qru ] -
scope2007
addikt
-
.LnB
titán
-
hommeros
őstag
-
mentoloshypo
senior tag
-
scope2007
addikt
-
Ornagy
tag
Csak nekem tűniknvalami butitott grafikájú crysis nak?
-
xtremez
aktív tag
Meglátjuk tényleg másik motor lesz-e benne és a régi konzolok miatt mennyire kellett kompromisszumot kötni.
-
kovgab
tag
konkrétan nem értem azt a next gen konzolos hájpot...
eddig is a n-edik bőrt húzták le a sorozatról, most meg azzal sem törődnek, hogy akármit mutassanak...
csak adják ezeket az összevágott minden 7-ik ugyanaz videót... -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
scope2007
addikt
cod-coduo-cod2 .. nálam csak ezek nevezhetoek codnak, többi számomra kuka
majd talán ez xD
egy irányítható kecskét, azért igazán beletehetnének
-
mentoloshypo
senior tag
Talán, ismétlem TALÁN ez egy kis reményt adhat a next-gen géppel rendelkező játékosoknak, hogy most valóban ezerrel az új gépekre koncentrálnak és ennek megfelelően minőségi(bb) játékot fognak kapni.
A PS3/X360-asnpknak is jó ez, mert nem egy "cigiszünetnyi" idő alatt rendezi le a Sledgehammer a last-gen portolást, hanem kiadják egy olyan csapatnak akik teljes erővel ezzel foglalkoznak.Sok a feltételes mód egyelőre, én azért bizakodó vagyok.
-
safi74
csendes tag
-
Seangaijin
senior tag
Ez a grafika über kaki nem nextgen...

-
hommeros
őstag
-
dfdfdf
őstag
-
.LnB
titán
-
Gergosz2
veterán
-
hommeros
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, azoknak akik nem vettek még újgen gépet jó hirt. Mármint a rajongóknak. Főleg hogy kezdetben az a hir járta hogy csak X1-re, meg PS4-re jön ki PC mellett.
-
Gergosz2
veterán
Már volt róla hír hogy Kevin Spacey lesz benne az elnök vagy kicsoda.
Amúgy meg igazat adok az előttem szólónak , semmi garancia nincs arra hogy ez valódi ingame footage volt. De még ha az is lenne akkor is jól k*baszhatnának velünk erre igen jó példa Aliens: Colinal Marines ahol gameplay videók sőt még a demó is nagyon állatul nézett ki a végső játék meg egy lebutított fos volt.
Amúgy kíváncsian várom ezt a Codot még a végén megtetszik.
-
[CsuCsu]
őstag
-
dfdfdf
őstag
neeee! én a macskákat jobban szeretem de ha kérhetem akkor kínai csupasz cica legyen mert arra nehezebb a fizixet használni

-
safi74
csendes tag
Azt hittem ,hogy megemlíti a hír ,hogy megnyerték maguknak Kevin Spacey-t . Ha így fog kinézni ,akkor szerintem senki sem fog fanyalogni akármilyen motor megy alatta.
-
hommeros
őstag
Ez az exkluzivitás szemfényvesztés, ha Seasson Pass van, ugyanúgy megkapja az ember hamarabb. PS4-en a második DLC máj. 8-án jön ki, de SP-vel már az elején elérhetővé vált.
Az új magánhadsereges irányvonalban lehet fantázia, akár izgalmas dolog is kijöhet ebből.
-
GegeWarrior
senior tag
Ez az, végre, KÉT kutya lesz benne

-
.LnB
titán
-
[CsuCsu]
őstag
Új motor: eggyel magasabb verziószámú Q3 engine.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Autós topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5464
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

így nekem se hiányozna
Annyira megnézném a reakciókat mikor bejelentik. Én ugye nem bánnám, de mivel egy köcsög vagyok jókat röhögnék a felháborodott embereken.