Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hompi01
tag
Tehát az hogy a szalag kábeleket kihúzom nem leszek előrébb magát az alaplapi részt kellene áramtalanítanom.
Holnap megpróbálom nagyon, sokáig nyomni ha nem jön be jön a b terv
-
Hompi01
tag
Sziasztok olyan problémám adódott, hogy ma kikapcsoltam a tabletet majd délután beakartam kalcsolni és nem tudtam.
Töltés alatt jelez a led de bekapcsolni nem lehet.
Próbáltam a volume + illetve a bekapcsoló gombbal hard resetet de arra sem reagál.
A tabletet kizárólag filmezésre használtam. Mi lehet a probléma?
-
Hompi01
tag
Megjött az üvegfólia holnap vagy holnap után felteszem 8$ volt
-
Hompi01
tag
Én akarok rosszat ndelni üvegfóliát olyan 3000ft körül van
-
Hompi01
tag
Wifivel kapcsolatban én Xiaomi Wifi jelerősítőt használok ami egy konnektorba van bedugva de USB a csatija amúgy. Így az egész házban van mindenhol wifim és a tablet is érzékeli rendesen
-
Hompi01
tag
válasz
Air.Wolf #3589 üzenetére
Szia én átmatricáztam magyarra illetve external keyboard pro appal tökéletesen magyarosítani tudtam a billentyűzetet !
Más ennek a leírását valaki eltudná nekem magyarázni pontosan mi is mert egyszerűen nem értem meg (Remix OS) és megszeretném szüntetni a fagyást illetve hogy a bill. felébreszti mindig a képernyőt.
-
Hompi01
tag
Sziasztok a fagyással (RemixOS) illetve, hogy magától "felébred" a tablet ha billentyűzet közelben van jött valamiféle javítás akit érdekel itt tárgyalnak róla . :
http://forum.chuwi.com/thread-2443-18-1.html
http://www.modaco.com/forums/topic/378147-howto-fix-freezing-issue-keyboard-dock-wake-issue-for-chuwi-vi10-plus-hi10-plus/
Szóval az itt megadott konstrukciók alapján fogok én is eljárni.
-
Hompi01
tag
Olyan kérdésem lenne még, hogy SD kártyát ntfs-re vagy exfatra formázva használtok ?
-
Hompi01
tag
Sziasztok Chuwi Vi 10 plus Remix OS tabletemmel kapcsolatban kérdeznék. Egyre többet használom és hát vannak kisebb gondok
pl.: Micro USB-el nem tudom géphez csatlakoztatni a töltő kábellel tudom de ha másolok rá sokszor megfagy az egész táblagép. Ti tudtok micro USB és PC között kapcsolatot csinálni ? Amúgy jó a tablet csak nléha megfagy minden.....
-
Hompi01
tag
válasz
this is life #3557 üzenetére
Pont ez a probléma, hogy nem csak nyitáskor ha összevan csukva kb. 20 másodperc múlva bekapcsolja a kijelzőt, aztán elalszik (ezt betudom állitani hogy 10-20-30 stb....) aztán ismét bekapcsolja és ezt addig csinálja amig a tokban van :S
-
Hompi01
tag
Sziasztok a problémám még mindig fenn áll :S Nem dugom össze a tokkal akkor is felébreszti és valóban a mágnes teszi ezt. Hol tudom ezt kikapcsolni ?
-
Hompi01
tag
Közben rájöttem, hogy billentyűzet nélkül nem kapcsolja be a kijelzőt. Mi lehet az oka ?!?!? :S
-
Hompi01
tag
Sziasztok az alábbi problémát szeretném orvosolni. Amint a videón is látszik lezárom a képernyőt és magától ?! feloldja illetve mintha bekapcsolnám.
-
Hompi01
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy (RemixOS) a tablet bent van a tokban kinyitom és a fényre "bekapcsol" tehát bejön a kezdő felület. Ezt hol tudom kikapcsolni ?
-
Hompi01
tag
válasz
this is life #3538 üzenetére
Köszönöm kipróbálom
-
Hompi01
tag
válasz
this is life #3536 üzenetére
Értem a billentyűzet y illetve z betűje van megcserélve. Ez a legzavaróbb. Ékezetes betűt sem tudok írni vele.
-
Hompi01
tag
Sziasztok Vi10 plussal kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy lezárt képernyőt (RemixOS) koppintással is feltudom oldani ? Illetve a billentyűzetet milyen elvvel tudnám "magyarosítani" ?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vettem egy tabletet, mert kényelmesebb olvasni mint 5"-on, s ha már lúd, legyen kövér, fusson rajta Android meg Windows is!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fotók, videók mobillal
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- Macbook Air M2 13,6", 256GB, Éjfekete
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest