- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
andHermann
tag
válasz
Spuri2000 #228 üzenetére
Én is rootoltam és nekem is merül, bár én ritkán használom, inkább feleségem. Viszont az rémlik, hogy régebben kilőttem valami HDMI service-t (ugysem dugom rá TV-re) és utána mintha jobban bírta volna, nem merült annyira ha nem használtam. Persze csak a következő újraindításig, bekapcsolásig. Lehet, hogy majd megnézem, ha hazaértem, esetleg ti is ránéztek?
-
Joccc07
addikt
válasz
Spuri2000 #225 üzenetére
Én már rootoltam, de nem változott semmi. Miért is változott volna?
Nagyon úgy néz ki, hogy a wifi a ludas. Régi bug ami 5.1-el jött elő. Ha a chuwi nem javítja akkor forráskód hiányában senki nem fogja sajnos. A lényeg az, hogy a wifi nem alszik és folyamatosan ébren tartja a tabot. Most pont a túloldalra esett át ezzel a Chuwi. Eddig nem ébredt fel mély alvásból most meg a javítás után már nem is alszik.jFox: Majd írd meg, hogy sikerült-e. De szerintem bootloop lesz a vége, bár ne legyen igazam.
-
Joccc07
addikt
válasz
Spuri2000 #221 üzenetére
További beállításokat tesz lehetővé a megfelelő modulok telepítésével.
Pl. neked nem tetszik, hogy fehér az óra akkor más színre állítod, vagy te a bal oldalon szeretnéd látni.
A navigációs sáv túl vékony és te magasabbra szeretnéd.
Ezeket pl. a Gravitybox modullal tudod módosítani.Most nézem mekkora marhaságot írtam. Nem Keresztrendszer hanem keretrendszer akart lenni.
-
jFox
addikt
válasz
Spuri2000 #209 üzenetére
Szerintem nem. Az újabb verziókban már nincs deepsleep probléma. Ez meg arra ad megoldást.
BIOS frissítést nem próbáltam még.
AllTheBest: a szétszedésnél van valami trükk, amire figyelni kell? Én is szét akarom kapni, mert az aljánál valami nyomja a kijelzőt. (Olcsó hús
)
-
AllTheBest
őstag
válasz
Spuri2000 #212 üzenetére
De, android alatt nagyon eszi az akksit és a sebességgel se vagyok megelégedve, de majd kipróbálok egy-két dolgot ha lesz rá időm.
Meg fogom gyötörni a tabletet, mivel az enyém alapból kijelzőhibás(halvány csíkok), ezért még eladni sincs értelme, mert sokat buknék rajta.
Win10 alatt megnézem majd hogy játék alatt hogy alakulnak a hőmérsékletek -
AllTheBest
őstag
válasz
Spuri2000 #210 üzenetére
Na, akkor már ezzel is elég szép eredményt értem el, 67 fokig ment el a legmelegebb mag. Estefelé rakok fel képet az eredményről.
Merem ajánlani ezt az egyszerű kis pasztázást, később még majd próbálok vékony réz lapot berakni a hátlap alá, hogy jobban el tudjon oszlani a hő, meg még majd meglátszik, hogy mit enged meg a tablet belseje.
Ebay-ról berendeltem egy htc one x hátsó hangszórót, erre fogom kicserélni a gyárit, hogy ne szóljon ilyen kegyetlenül szarul -
jFox
addikt
válasz
Spuri2000 #205 üzenetére
Android vagy Windows alatt?
Nekem Android alatt egy éjszaka alatt olyan 40-50% merül készenléti állapotban.
Pedig most tök üres, nem raktam fel csak a fagyasztó app-ot meg a GSam-ot, de így is nagyon merül.
Próbálgatom, mit kell befagyasztani, hogy ne merüljön, de még nem találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- További aktív témák...
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest