Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jan1992

újonc

Kicsit hozzászólnék, hátha valami egyetemista olvassa akinek rossz napja van.
    Nagy igazság Puzsér és Horváth Oszkár egyik videója, tesség a youtoube-on rákeresni "Nőtípusok osztályozása a tízes skálán".
    Csak úgy a miheztartás végett, tessék megnézni megérteni miröl is van szó.

Én akkor voltam egyetemista amikor még az okostelefon csak 1-1 embernek volt, és a cset platform csak PC-n létezett. A lányok akkoriban otthon ültek, és önálló gondolat hiányában csak szmájlikat küldözgettek. Képesek voltak órákat ülni ott.
    Sokakban benne volt a Fear-of-missing-out, olyan pasikkal akartak lenni akin keresztül nagyobb társasággal kapcsolatban lehettek, mert annak ellenére hogy dekoratívak voltak, mégsem voltak érdekesek. Léteznek olyan férfiak akik az összes hétvégén összetrombitálnak minden barátot, rokont sütögetésre, meg ivászatra. Ez teljesen oké, az ösember kommunában élt, a nagyobb társaság biztosította az életben maradást.
    A világ közben megváltozott. Elszigetelôdötten kezdtünk élni panellakásokban ahol ahol a szomszédot sem ismeri az ember. Ebbe úgy nem illik bele amit fent írtam, az evolúciónak nem oké ez. Ezért van az, hogy a teljes nöi populáció felének a felének a felének egy része óhajt egyáltalán velünk szóba állni, ha megismert minket jobban.
    A dolgozó hormonok, a tökéletes külsejü egyetemista lányok napi látványa csak erösíti a hiányérzetet egy fiatal férfiban. Nagyon nehéz elnyomni, föleg akkorban amikor még nem volt okos telefon, hogy elvonja a figyelmet a vonaton szemben ülö csinos lányról.

Egyébként pont ezzel kapcsolatban jutott eszembe Puzsér másik nagy arany igazsága, hogy a férfi ahogy egyre meglettebb lesz, annál nagyobb érték lesz a nô szemében mert addigra egy anyagi helyzetet kialakít, amíg a nôknél ez pont fordítva van, náluk az van, hogy ahogyan közelednek a menopauza felé, egyre inkább csökken az értékük a férfiak szemében, mert egyre kevésbé alkalmas utódnemzésre, illetve csökken a "dekoratívság".
    Ebböl kiindulva lehetséges egy olyan életkor, amikor a férfi és a nö pont egyformán értékesek, és egymást megtalálják. De az is lehet hogy valamelyik mohó és nem jön össze.

Ma 2025-ben már arra is van lehetöség, hogy befizet a fiatal férfi egy mesterséges intelligencia csetelös oldalra, és a napi igényét kedves szavakat, és erotikára megkapja, akár a telefonjára. Biztos vagyok benne, hogy ki fogják próbálni, és ha megtetszik maradnak. Tuti képes elnyomni egy kedveskedô, soha nem idegesítô MI a férfi igényét egy igazi nöre. Az intim együttlét hiányát pedig a megfelelö weboldalak és az ilyen jellegü shopok termékei meg tudják oldani.
    Ebböl következik, hogy egy 10-15 év egyedül eltöltött idö alatt a fiatal férfinál megalkot egy pénzmagot, anyagi helyzetet, identitást, amit aztán majd egy késöbb fiatal pályakezdö nö értékelni fog, és megpróbál a férfiben találni valami érdekeset, ami miatt vele marad.
    Ez win-win, mert a lánynak jó, meg cégnek is, ahol a fiatal férfi dolgozott 15 éven át és sosem kért szabit, mert beteg a gyereke :D
    Egyedül szegény igásló férfinak kell éveken át egyedül élnie.

• totron

addikt

válasz zseko #204 üzenetére

Az etetős szeretetnyelv könnyen cukorbetegségbe viszi mindkét felet, észnél kell lenni. A végtelen önigazolásokat meg ignorálni.

• zseko

veterán

válasz Kalandor #10 üzenetére

Lehet egyeseknek tökmindegy a kinézet, de ha ránézek a másikra azért ne anyum vagy nagyanyám jusson már róla eszembe...
    A rokonságban rajtam kívül szinte mindenki testes(ebb) (nem vagyok hízékony, nehezen híztam mindig is), vagy akár a kövér jelzőt is lehet használni némelyikükre, így csúnya dolog vagy sem, de igen, én is kizárom a testesebbeket, és/vagy a magukra igényteleneket.
    Mert, ha nem is mindet, de sokukat annak tartom. Sógornőm például vékonyabb volt tőlem (177cm/70kg vagyok, tehát nem mondhatni hogy nagy), mostanra majd' háromszor szélesebb lett, mióta tesómmal van. Azóta hízott meg tesóm is.
    Így, sajnos még ha csúnyán hangzik is így mondva, de nem kívánok tőlem nagyobb méretű nőt. Én is a normál alkatot részesítem előnyben. A 'csinos', az viszont már teljesen egyéni szubjektív dolog, például én a kacsaseggszájú, műkörmös-műmelles, sminkelt, hát még a tetovált szemöldökű nőktől rosszul vagyok, más meg a piercingtől, színes hajtól, tetoválástól van rosszul, amik meg nekem például bejönnek.

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

A semmirevaló opció nem volt, de a nem tetszik igen :D Egy akkuzabálóval kevesebb :D A Badoo, meg 72 órás prémiummal akar marasztalni, megvárom még lejár, legalább láttam, kik voltak a jelentkezők...7-ből 6 volt kuka, a 7.-kel egyéb gondom van :D

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz carl18 #200 üzenetére

"Hát igen elég kicsi az esélye hogy saját erőből gazdagodott meg.
    Már tudtommal egy nő házaságot köt egy pénzes palival ha utána vásárolnak házat és vállnak a fele a nőé. Ez is egy módja a kitörésnek láttam már pár érdekes dolgot."

A pasasok rafináltabbak mint a nők, és a nők egyébként is kiszolgáltatottabbak, hiszen ők a csóróbbak, a kettő + a jogi rész miatt itt a pasas-centrikus megoldás:

Hány év házasság után lesz közös a vagyon? - Blikk

Ez 4 napos cikk. Ezért nincs annyi házasság, na meg van házassági szerződés intézménye is... amelyik pasas nem hülye, az úgy játszik a nővel, mint macska az egérrel, és úgy szaporodik vele, ahogyan akar, kvázi büntetlenül, max a gyt-t fizeti!

"Külföldi munkára ment, volt valami főköke 15 évvel lazán idősebb tőle, na azzal jött össze.
    A pénzén kívül nem tudom mi fogja meg rajta, oké hogy márkás ruhákat hord a fazon de ez a teleszart buvár ruha testalkat szerintem nem dívat.
    Már van is 2 gyerekük kocsival mennek ide oda szóval megy a szekkér."

Az a helyzet, hogy ez attól is függ, mennyire sekélyes jellem a nő... mert van olyan, amelyik őszintén megszédül egy jólöltözött pasastól, úgy, hogy ruha nélkül észre sem vette volna. Aztán olyan is van, amelyik arra megy, hogy a pasas legyen eszes... bár ez ritkább... de ha ilyen akkor azért néz fel rá...

"Én általában abból indulok ki hogyha egy 10/9 csaj összejön egy 10/5 sráccal arra ne mondja már senki se hogy nem érdekből történik. (Ha az a fazon csak alkalmazott lenne? akkor is ekkora lett volna a sikere?)"

Valószínűleg nem, de itt ugye szóba jön több minden. A jövőépítésen túl az az érzés, hogy ez a fickó nem egy alfa ránézésre, de mégis a társadalomban lenyomta a környékbelieket, tehát pénzügyileg mégis domináns.

"Meg manapság tényleg azt látom, hogy megy nagybaj az orrba szájba csalás aztán ha ez kiderül a kapcsolatnak vége is lesz. Csak itt azzal van a gond legyen az nő vagy férfi, hogyha valakit mondjuk 10-et/csaltak/átkurtak és mondjuk ez a kognitív torzítás berögzül utána hogy bízon meg újra az emberekben..."

Mennél szebb a nő, és mennél jobban képbe van a pasi azzal ,hogy neki milyen is a fizikai valósága, annál nehezebb megbíznia a nőben, akkor is ha nagyon csóró a nő, mert a kertésszel is akár ... viszont az egészségesebb ha a nő is gazdag, csak akkor meg az van, hogy vagy nem vele foglalkozik, hanem egy adoniszabb multimillomossal, vagy kevésbé szép :D
    Mindennek ára van.

"Szerintem az biztos valahogy ez a generáció ismerkedik a legnehezebben.
    Ott a Tinder és társai, de ha vagy nem gazdag vagy Chad akkor ez ki is van lőve."

Speciel szerintem ezeket törölni érdemes, nem hatékonyak egyáltalán.

"A Toi-Toi Wc-s srác is bármelyik csajt megkaphatná, hallotam Tiszafüreden lesz neki koncert. Pont azon gondolkoztam 10 csaj-ból hány nem adná magát neki oda ha beszélhetne vele?"

Erről én még nem is hallottam...

Új hozzászólás Aktív témák