Hirdetés

2021. október 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) w.miki válasza Energie X (#49) üzenetére


w.miki
veterán

ha a nőnek azt mondod, nem ígérhetsz semmit, szeretnél vele találkozni, aztán meglátjuk mi lesz belőle, már annak veszi, hogy te nem akarsz komoly kapcsolatot (egyébként igazából ő sem akar, igazi képmutatók), és már dob is
keres magának olyat, aki azt ígéri neki, hogy őt akarja élete végéig.
vagyis hazudni kell nekik, elvárják, aztán meg meg vannak sértődve, hogy hazudnak nekik :F
persze nem minden nő ilyen, nem mindenkinek a látszat a fontos, meg a pénz, de ő a kivétel nagyon kevés van belőle
...és általában már foglalt :DDD

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#52) Somatom válasza w.miki (#51) üzenetére


Somatom
addikt

Pontyosan. A rohadtszemétmocsok férfi miatt egyedül maradt csodanő csak mese.

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

(#53) Energie X válasza w.miki (#51) üzenetére


Energie X
senior tag

Arra próbáltam utalni a hsz-emmel, hogy nem mindegy milyen a közlésforma. A lényeg ugyanaz. Ha kerek perec mondja az író amit írtam, sokan egyből beskatulyázzák.

(#54) w.miki válasza Energie X (#53) üzenetére


w.miki
veterán

igen, ha nem vagy kőgazdag, kőjóképű, vagy kőizmos, átlagos ember vagy, akkor a dumádnak kell átlag felettinek lennie.
Szóval valóban nem mindegy milyen a közlésforma...
Azt hogy még nem tudod mit akarsz tőle, meglátjuk mi lesz a dologból, úgy kell előadnod, hogy őt akartad egész életedben...
Sok nő kiírja az adatlapjára, hogy neki fontos az őszinteség...
muhaha... az kell neki legutoljára....

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#55) philoxenia válasza Somatom (#47) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Az írásban van erről szó. Ja, és mindenki KOMOLY kapcsolatot keres.Volt köztük olyan, aki spongyabob képét rakta ki, próba szerencse alapon jobbra toltam. Frissen váló anyuka, fiatal, nem is rossz, közel van (busszal), de nem sikerült rávenni a felhőtlen szórakozásra...

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#56) Somatom válasza philoxenia (#55) üzenetére


Somatom
addikt

A felhőtlen szórakozás nem kizáró oka a folytatásnak. Ha valakivel ma felhőtlenül szórakozok, miért ne akarnék vele holnap is felhőtlenül szórakozni?

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

(#57) janeszgol válasza philoxenia (#55) üzenetére


janeszgol
nagyúr

Nehanyan annyira csak komolyat akarnak, hogy ettol lesznek komolytalanok.

(#58) philoxenia válasza Somatom (#56) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Hát igen, az egy naphoz képest a két nap már hosszú kapcsolatnak tűnhet...
Gondoltam, hogy más fogalmaink vannak a hosszú távról, nekem harmincöt éves a házasságom, félúton járhatok... ;]

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#59) w.miki válasza philoxenia (#58) üzenetére


w.miki
veterán

és ti is úgy kezdtétek, hogy levélben megírtátok egymásnak, hogy hosszú kapcsolatot kerestek, csak akkor találkozzatok, és az lett?
vagy a nők honnan tudják, melyik lesz komoly kapcsolat?
van valami időgépük? ha van, akkor az előtte lévő, rossz kapcsolataik esetén miért nem használták?

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#60) Somatom válasza philoxenia (#58) üzenetére


Somatom
addikt

Sztem a felhőtlen ma, meg holnap prognosztizálja a folytatást. Legalábbis valószínűbb, mint a semmilyen találkozás esetén.

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

(#61) philoxenia válasza w.miki (#59) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Legalább egy éve ismertük már egymást kollégaként és más kollégák gondoltak összeillőnek minket. :D Ja és nyilván fiatalok voltunk és naivak.

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#62) w.miki válasza philoxenia (#61) üzenetére


w.miki
veterán

Szóval csak belevágtatok ész nélkül :(

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#63) Eastman válasza w.miki (#59) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

Folyamatosan álmodoznak és mindemellett kódnyelven beszélnek.

https://www.youtube.com/watch?v=bUTQTVtezhk

(#64) chopin42 válasza Somatom (#2) üzenetére


chopin42
őstag

Köszönöm a sok értékes hszt, eszmecserét, igyekszem mindre reagálni, amire lehet.
#2 Somatom
Ja, csak ugye mennyi koncert is volt mostanában? Meg a klasszikus zene távol van a többitől, nehezebb, de máshogy, illetve nincs olyna együttes a környezetemben, aki billentyűst keres. Inkább fúvós formációk, max ütős kell nekik. De amúgy álmom egy metálbandában nyomulni :D
#3 Eastman
Ezek a bejegyzések viccesek (akarnak lenni), balf@szságaim jegyzem bennük, vagy sikereim. A nőket pedig nagyon tisztelem amúgy, mindig kedves, udvarias és előzékeny vagyok velük. A randipartnereimmel is az voltam. Nem tárgyiasítani akartam őket az ork jelzővel, de mégis mit használjak egy magát 32-nek kiadó, a füstöt a kamerába okádó ocsmány rohadt fogsorát mutató emberre? A hülye aprós topikban simán megy az ork azokra, akiknek a női változata megjelent badoon. Mert azokra vonatkozott, 100kg kapitányina, meg társaira. Akiktől rosszat álmodsz. A budin telefonálásról pedig csak a legjobb barátaim és ezen blog olvasói tudnak, akivel beszéltem, NEM :D A fürdőben voltam, ami igaz is, mert ott a budi, és pont akkor írt. Blues-rock kocsma pedig messze a zenesulitól, Pécsett tán nincs is :(

#13 D1Rect
Na ja, amilyen a formám, tuti én lennék a 19-re lapot húzó :D és veszítenék. Mindenesetre igyekszem jól öltözni, ápoltnak lenni, majd kell még napszemüveg (mert az kb mindenkin is van), gyúrmázni, és ki tudja, lehet a creepyből én leszek a 20.

#41 PuMbA
Mert kicsit eltunyultam, 197 centi körül vagyok, 98 kg, de szeretnék ugyanennyi lenni, csak izomban, kicsit szálkás, kicsit vastagabb itt-ott. Meg fáradékony vagyok, amikor régen edzegettem, sokkal jobban bírtam a strapát.

#49 Energie X
Nem egyértelmű ezek szerint, de én nem kizárólag dugni akarok 1x, hanem egy jófej csajt, akivel megnézhetem a szarokat a tv-ben ha olyanunk van, bedobunk valamit, testi örömök többször ha szükségünk van rá, és igen, ha komolyra fordulna, az tök fasza is lehetne, mert kiderül a sok közös, egymásba szeretünk és stabillá is válhat. De nem akarom 2 hét után bemutatni a szülőknek, és az övéi sem érdekelnek. Szóval azt szeretném, hogy magától alakuljon. Ez az elején "hűdekomoly" emberke ÉN voltam régen, és csak_szar_élményem volt belőle. Aki eleve "hűdekomoly", az a dugipajtikat akarja lerázni, de úgy is azokat húzza jobbra, aztán sír, hogy az első kérdés "szia, mizu?" Egyébként mekkora buta paraszt, aki ezt írja egy csajnak? Ja, és a badoos randicsajtól megkérdeztem, mit ért komoly alatt, a válasza: mit gondolsz? gyűrű, házasság. Mert ugye az tuti...

#51 w.miki
Hát igen. Ha nem mondom meg nekik, hogy most nem életem értelmét keresem, hanem azt akarom, hogy jól érezze magát két ember és majd meglátjuk, akkor lehet, hogy most lett volna testi öröm is mostanra, de lehet, hogy nem. De ugye én lettem volna a rohadék, ha utána dobom őket. A 3. úgy is megsértődött, hogy nem is voltunk együtt, a randin dőlt volna el, és nálam a nem felé dőlt, ezt közöltem vele (nem fog annyira komolyan menni, amennyire akarja). Felnőttként közöltem, udvariasan, megértően. Úgy besérült, mint a szar, pedig én annó nagyra értékeltem volna, ha a sok-sok fordított szituban közli velem az illető ugyanezt. De mi lett a jutalom az őszinteségért? Megsértettem egy csajt, szarul érezte magát, nekem se volt jó. Míg ha nem megyek el, vagy "összejövünk" és sose látom többé, akkor ugye én nem szembesülök vele, ő meg fő a saját levében.

Összefoglalva:
31 éves, dolgozó és fejlődni akaró fiatal önálló egzisztenciával rendelkező férfi vagyok, aki már 15 éve nem az anyjával él (10 éve nyáron sem). Ez NEM a világvége, hanem a kezdete számomra. A házasságom miatt csomó dologba nem vágtam bele, azokat most mind megtehetem, a magam ura vagyok, a saját lábamon állok, spórolhatok. Jól fogok kinézni, megtanulok vezetni, ha kell, zsíroskenyéren is elélek. Hobbiaimmal annyit foglalkozom, amennyit akarok. Ez egy nő mellett nem tudna így menni.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdések csak a fórumban...

(#65) janeszgol válasza chopin42 (#64) üzenetére


janeszgol
nagyúr

Ra ne kapj a szabadsag izere, mert utana nem fogsz megallapodni. ;]

(#66) Energie X válasza chopin42 (#64) üzenetére


Energie X
senior tag

Akkor semmiképp se mutasd be 2 hét után :) Minél idősebb egy csaj annál hamarabb akar apukát a gyerekének vagy nagyon komoly "kapcsolatot,, mert tudja, hogy eljárt felette az idő és nem akar egyedül maradni. Amit írtál ahhoz viszont az kell, hogy lelkileg nyugodj meg, mert amit írtál az elég görcsösen hangzik. Ezt a csajok is észreveszik rajtad, és másképp állnak hozzád. Ezért írtam azt, hogy tisztázd le a lényeget, de ne úgy kommunikáld ahogy írtad. Mindegyik csajnak lesznek hibái, lesznek olyanok akik az előzőre fognak emlékeztetni. Első sorban azt javaslom, hogy a régmúlt sérelmeit vedd górcső alá és gondold végig, melyikőtök mit szúrt el. Amit te, azon tudsz javítani. Amit ő, azt meg semmiképp ne vetítsd az új jelöltre, mert csak megmérgezed a kapcsolatot vagy "ellevést", mindegy hogyan nevezzük és megint negatív tapasztalatod lesz és beindul a végtelen spirál. Az a fontos, hogy ami megtörtént az megtörtént, a múlton nem tudsz változtatni. A jövődön viszont igen, ha kielemzed a dolgokat és elsősorban magadon próbálsz csiszolni. Közben lehet numerát összeszedni. Ha sikerül, a 2.-3. csaj után rájössz, hogy van élet az előzőn kívül és könnyebben is veszed az akadályokat. Csak ne legyél görcsös. Most az a fontos, hogy te legyél boldog, de ehhez ne "asszisztenst, támaszt stb." keress, aki majd feloldja, elégeti a régi rossz tapasztalatokat, hanem magadban tedd rendbe a dolgokat. A netes társkeresésben egyébként nekem sosem volt szerencsém, élőben sem én vagyok a Casanova, de mégis összejöttek numerák.
Most már lehet menni a szabadba, koncertre, pubba. Haverokkal üljetek be dumálni, érezd jól magad egy párszor és kész. Utána ha már tényleg jól elvagy haverokkal pár alkalom után akár meg is szólíthatsz lányokat 1-1 bugyuta kérdéssel. Ha szimpatikus vagy neki válaszol és akár dumálhattok is (csak ne legyél atomrészeg azt, nem szeretik). Ha nem vagy görcsös csak simán jó a kedved többször is tudtok beszélni stbstbstb. Valamelyik csajnál csak sikerül :)

Amúgy teljesen megértelek nekem annyival volt másabb a szitu, hogy nem volt a feleségem, távkapcsolat volt (6 évig! Én lúzer marha!). Sose tudtunk összeköltözni. Maszekoltam meg minden, 1-2 hetente találkoztunk hétvégére. És nekem kellett kitennem, mert nem tudta elmondani az igazat. Addigra meg megteremtettem az első nagy lépést (alapkecó) és újíthattam fel egyedül, költözhettem be egyedül. Amit végigcsináltam a csajért az minden egyes alkalommal 110% volt. A szülei nem komáltak mert pesti vagyok, így indult a dolog. A végén meg el kellett fogadnom (tudtam de mindig meggyőztem magam, hogy nem úgy van mert szeret) hogy csak én dolgozok a közös jövőn ő meg menne ismerkedni. Kösziszépenmarhajófejcsajvagydetényleg! Legalább mondtad volna, ki tudja mennyi évet spóroltam volna meg, mennyi lányt ismertem volna meg :P. Szóval ha nem is úgy ahogy te, én is átestem azon, hogy sokáig vagyok valakivel, küzdök érte és a végén marad a nagy semmi.
Utána minden nőt gyűlöltem. Elérhetetlen voltam számukra. Ez rohadt vonzó volt nekik. Felfedeztem több p**cit, rájöttem rajta kívül is van élet 2.5 évembe telt mire megtaláltam a mostani párom. No Para van remény! :)

(#67) nevemfel válasza Energie X (#66) üzenetére


nevemfel
aktív tag

Minél idősebb egy csaj annál hamarabb akar apukát a gyerekének vagy nagyon komoly "kapcsolatot,, mert tudja, hogy eljárt felette az idő és nem akar egyedül maradni.

Ez nem lineáris. A nők termékenysége 22-24 közt tetőzik, aztán először lassan, majd egyre gyorsuló ütemben romlik. Génjei, és életmódja válogatja, kinek milyen sebességgel.

Nekem az a tapasztalatom, hogy 30 éves kora környékén minden nő alaposan elgondolkodik azon, hogy hogyan is akarja folytatni az életét, Gyerekkel, vagy anélkül. A legtöbb nő ugyanis tudja hogy bárhogy is döntsön, az maradandó hatással van élete hátralevő részére. Sokan ebben az időszakban döbbennek rá, hogy a munka/karrier nekik nem elég, főleg nem élethossziglan, és elkezdenek "komoly" kapcsolat után kutatni.

Aztán 40 fölött már többnyire feladják ezt, főleg, ha jön a menopauza.

He experienced several crashes during his career and survived almost all of them

(#68) chopin42 válasza Energie X (#66) üzenetére


chopin42
őstag

Amúgy kedves, hogy törődsz velem, de évek óta nem voltam ilyen céltudatos és kiegyensúlyozott. Ezért voltak jók a randik, hiába nem lett semmi (kivétel az utolsó, de az egyikkel 2x is volt). Mindenesetre figyelek magamra, elég mélyről jövök és van még ameddig el akarok jutni. amúgy jó lenne kocsmázni, de ugye a házasságom miatt majdnem lekopott mindenki, plusz akik vannak már a közös jövőt tervezik a párjukkal, vagy elköltöztek. Szóval nem egy kocsmázó társaság, inkább házibuli (bárt azt meg én fogok tartani hamarosan, ha végre minden a helyére kerül a kecóval). ;]

Szakmai kérdések csak a fórumban...

(#69) Eastman válasza chopin42 (#64) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

OK, hajrá!!

https://www.youtube.com/watch?v=bUTQTVtezhk

(#70) janeszgol válasza nevemfel (#67) üzenetére


janeszgol
nagyúr

Plusz azt is figyelembe kell venni, hogy tobb a no, tovabb is elnek, plusz tobb ferfi akar egyedul elni, mint regebben (ez a hulye incel jelenseg vagy mi), szoval a nok minimum 10%-a mindenkeppen total egyedul eli le az eletet. Lehet hogy van egy gyereke, de az is kirepul majd.
Ez meg nem tudatosult bennuk, tovabbra is ugy viselkedik nehany, mintha barmikor talalna ferjet.

(#71) philoxenia válasza w.miki (#62) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Természetesen nem a házassággal kezdtük, olyan 9 hónapig jártunk előtte...

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

(#72) Paxker315 válasza janeszgol (#65) üzenetére


Paxker315
senior tag

Tavaly ~ aug körül gondoltam, lassan 29-be fordulva ideje lehetne elkezdeni keresni az elsőt. Pár hónap után hagytam a 'csába, párhetente elgondolkozom, hogy jó lenne, aztán mindig oda jutok, hogy ráérazmég. Ugyanmindegy, hogy 29, 30 vagy 35, szerintem. Férfiként nem olyan kapkodós az, no! Így a deadline csak tolódik-tolódik, igaz, az is nagyon önkényes, feleslegesen merev rendszerke. :) Itt egyelőre kapkodás semmi, ellenben hasznosak ezek a posztok & kommentek, hogy kb. tájékozódjak, mikre is lehet számítani, ha belevágnék :D szerettem volna az elsőt 30 éves kor előtt összehozni, de, az már biztos, hogy tolódni fog, így, simán elképzelhető, hogy még 4-5-6 évet várnék.
;)

[ Szerkesztve ]

Mindennapok nehézségei https://tinyurl.com/hetkoznapok

(#73) w.miki válasza Energie X (#66) üzenetére


w.miki
veterán

Ez kicsit olyan SzabóCoelhoPéteres lett :B
Való igaz fontos a tiszta, nyílt kommunikáció, nemcsak más teremtményekkel, de saját magaddal kapcsolatban is. Fontos, hogy boldog légy, mert egy (egyedül is) boldog ember sokkal vonzóbb az emberek számára szívesebben vannak a környezetében, mint egy SavanyúJóskáéban.
Szóval ez mind igaz.
De aki nem tud jól kommunikálni, és nem boldog, az mit csináljon?
Marad a kőizmosra gyúrás? :DDD

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#74) Paxker315 válasza w.miki (#73) üzenetére


Paxker315
senior tag

Gatyába rázni magát elsőre? Krvaszar, mert idő&energia, én is ezen voltam az elmúlt ~1.5 évben, sokszor sírással. Naosztakkó? Ha évtizedes beégett szar minták átneveléséről van szó, években kell gondolkoznod. De bőven megéri, hosszú távon.

Inkább, mint a másik félre vetíteni és abúzálni érzelmileg. :U

Mindennapok nehézségei https://tinyurl.com/hetkoznapok

(#75) janeszgol válasza Paxker315 (#72) üzenetére


janeszgol
nagyúr

En is fiatalon akartam apa lenni (30 alatt), de nem jott ossze. Az eletem balszerencsek sorozata (nincs multido, most is az), illetve 30 felett a noi allomany tragikusan szar. Iden toltom a 37-et amugy.

Szoval ha adhatok egy tanacsot, inkabb most probalj csaladot alapitani. A huszoneves noi allomany jobb erre. Es itt nem arra gondolok, hogy mikor egeszsegesebb szulni. Harmincon felul is boven lehet egeszseges gyerekek tucatjait megszulni.
Hanem a mentalis egeszsegrol beszelek. A jozansagrol. Ahogy fentebb is irta valaki a 30-50 hatart. Van igazsag abban.

[ Szerkesztve ]

(#76) w.miki válasza Paxker315 (#74) üzenetére


w.miki
veterán

És milyen módszerrel? Mert iskolában nem tanítják, munkahely sem támogatja.

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#77) Paxker315 válasza janeszgol (#75) üzenetére


Paxker315
senior tag

Egyelore nagyon nincs tervben gyermek (leven, meg partner sem vót az elmult 29 evben :D ), es a partnerkereses is keplekeny (um. mar nem zarkozom el kategorikusan, de, nem is leszek tul aktiv kereso). Nem tudom, jelenthet-e hatranyt a szinte teljes kezdoseg 30-as evek kozepen, de, ha igen, akkor sem feltetlen megugorhatatlant. Elobb a sajat jovokepet, stabilitast kell biztositanom, szerintem. Tele vagyok ketsegekkel, mennyire fog ez menni, legoptimistabb becsleseim szerint ugy 32-33-ra mar meglehet : )

[ Szerkesztve ]

Mindennapok nehézségei https://tinyurl.com/hetkoznapok

(#78) bkercso válasza janeszgol (#70) üzenetére


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

Az incel, akinek nem jut nő, és erre hivatkozva megőrül és gyűlölködik. :R

ÚJDONSÁG: MicroFluentDAC :-O ||bkercso HiFi eszközök: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#79) Jhonny06


Jhonny06
addikt

Ahogy D1Rect is írta az első hozzászólásban, egy nő nem fog olyan profilt kitenni, hogy "dugnék", de nekem is az a tapasztalatom, hogy a "nagyon komoly kapcsolatot" kereső lány, aki kifejezetten mondta, hogy "én nem vagyok olyan", már a második randin feljött hozzám "filmet nézni". :) Egy pasi bármelyik jól kinéző nőt megdugná egy kép alapján is, a nők ennél azért egy fokkal szofisztikáltabbak és legalább kell egy randi élőben, hogy meggyőződjenek arról, hogy nem azért hívod át, hogy bezárd a pincédbe. De ha bejössz nekik, akkor simán alakulhat az első randi is úgy, hogy a lakásodon végződik.

Szóval a nők is benne vannak simán az ilyenekben, csak akikkel randiztál, nem jöttél be nekik eléggé.

(#80) Eastman válasza Jhonny06 (#79) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

Ezt megtámasztja az az alapvetés is, hogy a nők biztonságérzettel működnek. A biztonságérzet lehet anyagi, fizikai és lelki*. A háromból három pipa a legjobb, de már kettő is OK. Tapasztalataim szerint csak egy, kevés.

*Lelki=figyelem (hallgatás), türelem, megértés, hűség, higgadtság. (Egy bölcs szerint a férfi lényeges szerepe egy házasságban a mindenkori higgadtság.)

Röviden; a szuperment keresik. Aki egy mesehős. :D

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=bUTQTVtezhk

(#81) Somatom válasza Eastman (#80) üzenetére


Somatom
addikt

Ez vicces.
A nők ilyenek.
A férfiak nem.
A férfi úgy van programozva, hogy megszerezze a nőt.
A férfi átveri a nőt, hogy megszerezze.
A nő ignorálja, hogy tulképp átverik.

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

(#82) la_cc válasza Jhonny06 (#79) üzenetére


la_cc
őstag

Pontosan. Mindegyik nő kefélni akar, de azt akarja, hogy a férfi rávegye erre. Na most, hogy mi kell ehhez az már egyéni beidegződés kérdése.

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#83) bkercso


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

A mindig, sosem, mindegyik, stb. kezdetű állítások felületesek, így félrevezetők lehetnek.
Jobbra-balra kefélésez nem értek, de társtaláláshoz szerintem mindegy, milyenek a nők. A konkrét személy úgysem olyan mindenben, mint a nők; és őt kell megismerni.

Amennyire kevés a normális, azaz lelkileg nem extrém defektes pasi, annyira kevés a nő is kb. megfigyelésem szerint, szóval a randinak nem csak a dugás az egyetlen lehetséges pozitív kimenetele. Leveszed, kicsoda: mennyire vetít, mennyire idegbajos, mennyire nyitott stb.
Tévedek? :)

ÚJDONSÁG: MicroFluentDAC :-O ||bkercso HiFi eszközök: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#84) chopin42 válasza Jhonny06 (#79) üzenetére


chopin42
őstag

Hehe, lehet nem azzal kellett volna kezdenem az őszinte kérdésükre (Te miért regisztráltál/kit keresel stb), hogy "majd meglátjuk, de nem a legkomolyabb kapcsolatot keresem most stb..." :DDD
De ugye az kamu lett volna, én meg jól akarom érezni magam, nem várni a kamuért a potyadugást. Bár most kicsit lazábbra veszem és tényleg hagyom majd, hogy történjen magától, aztán úgy is kibukik, ha nem az a film.

Szakmai kérdések csak a fórumban...

(#85) Agyturbina válasza Eastman (#80) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Szerencsére vannak nők Minden célra.

Ez nem targyias megközelítés, inkább igény oldaláról.
Rengeteg nőt ismerek, akik ki is fejezik, hogy igenis nekik is vannak szükségleteik.
Hogy ez az egyiknek szexuális a másiknak érzelmi a harmadiknak meg akár mindkettő. Akik csak anyagi oldalról közelítenek, azok nem nagyon találnak meg, szerencsére.

Az érzelmi segítség nyújtása bizonyos határig vállalom, szexuális igények csak mindenkori asszonykával.

Meg kell tanulni, nyitott szemmel járni, és felismerni a másik nem tudat alatti jelzéseit. Pl a sminkelt nagyon mutogató hölgyek, teljes önbizalom hiányra utalnak, sosem állok velük szóba.
Az első mustra után jöhet a következő, beszélgetés.

Lehet ezeket nem lehet tanítani, lehet ezért van a sok fusztralt férfi/nő mert nem értik meg egymást.

Szerencsés esetben idővel felismerhető lesz a helyzet, ahogy látom sajnos sokaknál ez nem opció.

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#86) bkercso válasza Agyturbina (#85) üzenetére


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

:K Oda kell figyelni teljesen és sok ideig a másikra. Ez szerintem többeknek menne, mint ahényag gyakorolják.

Az érzelmi segítség nyújtása bizonyos határig vállalom, szexuális igények csak mindenkori asszonykával. :F Fordítva még érteném, bár az se idill.

ÚJDONSÁG: MicroFluentDAC :-O ||bkercso HiFi eszközök: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#87) Agyturbina válasza bkercso (#86) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Akkor megintcsak csak nem azt jelenti, amit én gondoltam. :B

Amire gondolok, ha valaki megkeres, ellenkező nemű vagy sem, hogy bizonyos igényei vannak, azokon nem tudok segíteni,max nagyon limitált formában.
Asszonykával meg nincs limit.
Így jobban érthető? :R

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#88) bkercso válasza Agyturbina (#87) üzenetére


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

Öööö.. :F
:DDD
:R

[ Szerkesztve ]

ÚJDONSÁG: MicroFluentDAC :-O ||bkercso HiFi eszközök: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#89) Agyturbina válasza bkercso (#88) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Igy sem jobb ? :DDD

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#90) UnA válasza Agyturbina (#87) üzenetére


UnA
Korrektor
LOGOUT blog

Én értettem elsőre is :)

(#91) Agyturbina válasza UnA (#90) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Először magamban keresem a hibát. :R

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#92) D1Rect válasza chopin42 (#84) üzenetére


D1Rect
félisten

Klasszikus kérdés:
"Mit keresel Tinderen?"

"Igazából nem hiszek a netes ismerkedésben, nekem ami igazán fontos az a személyes benyomás, de úgy gondoltam, hogy adok ennek egy esélyt."
Nem válaszolod meg a kérdést, de ilyeneket szeretnének hallani.
Ezzel korán meg is ágyazol annak, hogy nem akarsz órákon keresztül értelmetlen f@szságokról írogatni, hanem azért vagy ott, hogy találkozz valakivel.

Valamelyik nap gondolkoztam, hogy visszamegyek Tinderezni csak azért, hogy erre a kérdésre azt válaszolhassam, hogy "Melindát".
"Milyen Melindát?"
"Gates". ;] :DDD

Persze szerintem a nagyja úgyse' értené.

[ Szerkesztve ]

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01101111 01111001 01000101 01010000 00111001

(#93) Eastman válasza Agyturbina (#85) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

A közös cél az ilyen-olyan-amolyan boldogság. :) Mit értek ezalatt? Mindannyian testi, lelki, szellemi síkokon vándorolunk. Ezek közül mindenki valamelyiken otthonosabban mozog - ahogy' írod is. Ha egy kapcsolaton belül mindketten felismerik ezeket a rétegeket, kézenfogva lehet a szimbolikus emeletek között fel-le sétálni, együtt. Összhang esetén akár közösen emelkedni is.

A két puzzle elemnek kell jól illeszkednie. Persze kialakulnak valós és vélt "pánikhelyzetek", hegyként tornyosuló feladatok is az életben. Két, önismerettel rendelkező ember tud igazán átevickélni azokon. Összekapaszkodva.

...a bennem élő idealista szerint. :)

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=bUTQTVtezhk

(#94) Eastman


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

Általános kiegészítés:

Az például egyértelmű, hogy a poresz testi síkon tart.

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=bUTQTVtezhk

(#95) chopin42 válasza D1Rect (#92) üzenetére


chopin42
őstag

Azta...nem is rossz :C
Egyébként ha már itt tartunk: ki milyen dumával indítana egy netes beszélgetést/levelet?
Élőben ugye lehet viccelődni a helyzettel, környezettel, "ismered xy-t" (nem tesztelt de beválhat talán), italmeghívás, haverral odamennyi 2 csajhoz csocsózni stb.
Viszont neten...nekem kicsit nehézkes egy vadidegennek viccelődni a semmire (képeivel nem lehet, magammal nem érdemes), a 28 órás rekord gyakorlásom meg nem biztos, hogy a legjobb indítás (még nem próbáltam), ahogy a végtelen öntömhjénzés/másik dicsérete (köszönésről nem is beszélve).

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdések csak a fórumban...

(#96) doc válasza chopin42 (#95) üzenetére


doc
veterán

Attol fugg, jo esetben van egy normalisan kitoltott adatlap, az alapjan tobbnyire lehet inditani valamivel (mittomen, ha irja hogy szereti az allatokat, vagy sokat olvas, sportol, stb, az remek alap beszelgetesinditonak).
Ha nincs normalis adatlapja, akkor egyreszt azt mar gaz, de ha valamiert megis nagyon bejovos, akkor erdemes valami altalanossal kezdeni, par mondatot irni magadrol, meg hogy miert PONT NEKI irsz (erdemes pl. valamelyik fotojat, az azon latottakat megemliteni, hogy erezze hogy tenyleg lattad) mindegyikkel ereztetni kell hogy a level az CSAK NEKI szol, CSAK NEKI irsz, akkor is ha egy nap 30 kulonbozo csajnak irsz levelet. Rengeteg copy-paste sablonuzenetet kapnak, valahogy ki kell tunni. Ha nem egy "szia, mizu" vagy "szia, van kedved ismerkedni?' az uzenet hanem legalabb 6-8 epkezlab mondat, az mar fel tudja kelteni a figyelmet.

1N23456.HU - A Veszprém megyei motorkölcsönző

(#97) Agyturbina válasza Eastman (#93) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Az önismeret adja az empátiát, ha az megvan akkor tudsz olyan társat választani, aki szintén rendelkezik vele.
Ha két ember képes erre egymás irányában, akkor nem kell semmin aggódni, hiszen a másik mindig tudja a motivációd, és ha hibázol akkor sem a világ vége. Mivel Te is tudod, hogyan érez a másik, torekedsz arra, hogy a másik jól érezze magát, hiszen az empátián keresztül ez vissza hat rád.
Egyszerűen ennyit jelent a boldogság, egy önmagában visszatérő visszacsatolás. :R

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#98) D1Rect válasza chopin42 (#95) üzenetére


D1Rect
félisten

Ha bejössz neki, akkor tök mindegy mit írsz.
Ha nem jössz be neki, akkor is.

Én a vége felé már ilyen random faszságokat írtam, hogy
"Szia! Van fűkaszád?"
"Szia! Szerinted a nulla pozitív vagy negatív szám?"
"Szia! A három vagy négy lábú szék a stabilabb?"

A lényeg, hogy valami kérdés legyen.

Ha nagyon bejössz akkor is találkozni akar, ha megkérdezed milyen napja volt, pedig ez a legbénább kezdés.

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01101111 01111001 01000101 01010000 00111001

(#99) la_cc válasza D1Rect (#98) üzenetére


la_cc
őstag

Ez nem így van szerintem. Ha nem jönnél be neki, azaz nem vagy legalább szimpatikus, nem is match-elnétek, tehát nem adná meg az esélyt neked, hogy írj.

Saját tapasztalaim szerint, ha írsz valami értelmeset és még aktív a csaj az adott alkalamzásban, azért jó eséllyel válaszol is, szóval elkezdődhet valami párbeszéd, na itt kezdődik a neheze szerintem, mert úgye cerka túltengés van masszívan, tehát rövid időd van felkelteni az érdeklődését, ami ha nem jön össze, akkor a csaj megy csetelni a kövi cerkával / cerkákkal és onnantól offolva vagy is kb.

Ez leginkább az átlagnal kicsit jobban kinéző csajokra érvényes szerintem, a saját preferenciáim szerint kb. 6/10-től felfelé mondjuk. A dagadtakkal más az "érdeklődési ráta", így a léc is magasabban van, hogy kivel foglalkozzanak persze. :DDD

A cerka túltengésnek még egy jelensége, hogy a legtöbb csaj arra sem veszi fáradtságot, hogy kitöltse a profilját, mert elég felraknia pár normálisabb képet, azt csá, megvannak, jönnek az érdeklődők sorban. Az már tényleg ritka, mint a fehér holló, hogy pár összetett mondatot is odaírna, ami nem abból áll, hogy "nem tudja magát jellemezni, X karakterben'. Nem a fszt nem tudod, csak erre sem vagy képes anyukám... :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#100) D1Rect válasza la_cc (#99) üzenetére


D1Rect
félisten

Your mileage may vary.

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01101111 01111001 01000101 01010000 00111001

(#101) Akelaus


Akelaus
aktív tag

Van még ennél is lejjebb mint az itt említett Badoo. Joyride app-ok Android alatt.
Na ott aztán van felhozatal. :D
Röhögni járok fel ezekre, hogy milyen képek és milyen elvárások társulnak melléjük. Brutál.

Amúgy van "trükk" a Badoo-n, hogy megtudja az ember ki kedveli, és a Tinderen ismeglehet találni az illetőt.
Badoo és Tinder közös: távolságot a legnagyobbra állítani és bedobja az illetőt, ha nem is elsőre.
Badoo: pár nap után amikor már van jó pár rajongó, kezdeményezni a törlést. Ilyenkor a Badoo felkínál 3 nap prémiumot.
Nem megy végtelenségig, szóval utána már marad a törlés, új fiók. (vagy Viber elérhetőség megadása, bár ennyi agyhalottat qrva régen nem láttam, mert olvasni azt luxus)
Sok sikert mindenkinek ehhez a fertőhöz ami megy ott, de ha nulla elvárással mész fel, na meg röhögni akarsz, akkor tuti a szerencséd. :DD

(#102) Fecogame


Fecogame
veterán
LOGOUT blog

Másik egyed vállalhatatlan, de szintén írtam neki

But why? :F

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#103) UnA válasza Akelaus (#101) üzenetére


UnA
Korrektor
LOGOUT blog

Esetleg rosszlanyok.hu :)

(#104) Akelaus válasza UnA (#103) üzenetére


Akelaus
aktív tag

Röhögni? :D

Nemrég magyaráztam az egyik ilyen app-on összeszedett csajnak, hogy mire eljutunk az ágyhoz addigra annyiba lesz mintha a fent nevezett oldalon perkálok. 💁‍♂️

(#105) Eastman válasza UnA (#103) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

Én azt nem értettem anno, ha Rossz doktor, miért ő operál?? :U :D ;]

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=bUTQTVtezhk

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.