- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
-
Akelaus
senior tag
-
UnA
Korrektor
-
Fecogame
veterán
Másik egyed vállalhatatlan, de szintén írtam neki
But why?

-
Akelaus
senior tag
Van még ennél is lejjebb mint az itt említett Badoo. Joyride app-ok Android alatt.
Na ott aztán van felhozatal.
Röhögni járok fel ezekre, hogy milyen képek és milyen elvárások társulnak melléjük. Brutál.Amúgy van "trükk" a Badoo-n, hogy megtudja az ember ki kedveli, és a Tinderen ismeglehet találni az illetőt.
Badoo és Tinder közös: távolságot a legnagyobbra állítani és bedobja az illetőt, ha nem is elsőre.
Badoo: pár nap után amikor már van jó pár rajongó, kezdeményezni a törlést. Ilyenkor a Badoo felkínál 3 nap prémiumot.
Nem megy végtelenségig, szóval utána már marad a törlés, új fiók. (vagy Viber elérhetőség megadása, bár ennyi agyhalottat qrva régen nem láttam, mert olvasni azt luxus)
Sok sikert mindenkinek ehhez a fertőhöz ami megy ott, de ha nulla elvárással mész fel, na meg röhögni akarsz, akkor tuti a szerencséd.
-
D1Rect
félisten
-
la_cc
addikt
Ez nem így van szerintem. Ha nem jönnél be neki, azaz nem vagy legalább szimpatikus, nem is match-elnétek, tehát nem adná meg az esélyt neked, hogy írj.
Saját tapasztalaim szerint, ha írsz valami értelmeset és még aktív a csaj az adott alkalamzásban, azért jó eséllyel válaszol is, szóval elkezdődhet valami párbeszéd, na itt kezdődik a neheze szerintem, mert úgye cerka túltengés van masszívan, tehát rövid időd van felkelteni az érdeklődését, ami ha nem jön össze, akkor a csaj megy csetelni a kövi cerkával / cerkákkal és onnantól offolva vagy is kb.
Ez leginkább az átlagnal kicsit jobban kinéző csajokra érvényes szerintem, a saját preferenciáim szerint kb. 6/10-től felfelé mondjuk. A dagadtakkal más az "érdeklődési ráta", így a léc is magasabban van, hogy kivel foglalkozzanak persze.

A cerka túltengésnek még egy jelensége, hogy a legtöbb csaj arra sem veszi fáradtságot, hogy kitöltse a profilját, mert elég felraknia pár normálisabb képet, azt csá, megvannak, jönnek az érdeklődők sorban. Az már tényleg ritka, mint a fehér holló, hogy pár összetett mondatot is odaírna, ami nem abból áll, hogy "nem tudja magát jellemezni, X karakterben'. Nem a fszt nem tudod, csak erre sem vagy képes anyukám...
-
D1Rect
félisten
Ha bejössz neki, akkor tök mindegy mit írsz.
Ha nem jössz be neki, akkor is.Én a vége felé már ilyen random faszságokat írtam, hogy
"Szia! Van fűkaszád?"
"Szia! Szerinted a nulla pozitív vagy negatív szám?"
"Szia! A három vagy négy lábú szék a stabilabb?"A lényeg, hogy valami kérdés legyen.
Ha nagyon bejössz akkor is találkozni akar, ha megkérdezed milyen napja volt, pedig ez a legbénább kezdés.
-
törölt tag
Az önismeret adja az empátiát, ha az megvan akkor tudsz olyan társat választani, aki szintén rendelkezik vele.
Ha két ember képes erre egymás irányában, akkor nem kell semmin aggódni, hiszen a másik mindig tudja a motivációd, és ha hibázol akkor sem a világ vége. Mivel Te is tudod, hogyan érez a másik, torekedsz arra, hogy a másik jól érezze magát, hiszen az empátián keresztül ez vissza hat rád.
Egyszerűen ennyit jelent a boldogság, egy önmagában visszatérő visszacsatolás.
-
doc
nagyúr
Attol fugg, jo esetben van egy normalisan kitoltott adatlap, az alapjan tobbnyire lehet inditani valamivel (mittomen, ha irja hogy szereti az allatokat, vagy sokat olvas, sportol, stb, az remek alap beszelgetesinditonak).
Ha nincs normalis adatlapja, akkor egyreszt azt mar gaz, de ha valamiert megis nagyon bejovos, akkor erdemes valami altalanossal kezdeni, par mondatot irni magadrol, meg hogy miert PONT NEKI irsz (erdemes pl. valamelyik fotojat, az azon latottakat megemliteni, hogy erezze hogy tenyleg lattad) mindegyikkel ereztetni kell hogy a level az CSAK NEKI szol, CSAK NEKI irsz, akkor is ha egy nap 30 kulonbozo csajnak irsz levelet. Rengeteg copy-paste sablonuzenetet kapnak, valahogy ki kell tunni. Ha nem egy "szia, mizu" vagy "szia, van kedved ismerkedni?' az uzenet hanem legalabb 6-8 epkezlab mondat, az mar fel tudja kelteni a figyelmet. -
chopin42
addikt
Azta...nem is rossz

Egyébként ha már itt tartunk: ki milyen dumával indítana egy netes beszélgetést/levelet?
Élőben ugye lehet viccelődni a helyzettel, környezettel, "ismered xy-t" (nem tesztelt de beválhat talán), italmeghívás, haverral odamennyi 2 csajhoz csocsózni stb.
Viszont neten...nekem kicsit nehézkes egy vadidegennek viccelődni a semmire (képeivel nem lehet, magammal nem érdemes), a 28 órás rekord gyakorlásom meg nem biztos, hogy a legjobb indítás (még nem próbáltam), ahogy a végtelen öntömhjénzés/másik dicsérete (köszönésről nem is beszélve). -
Eastman
addikt
Általános kiegészítés:
Az például egyértelmű, hogy a poresz testi síkon tart.
-
Eastman
addikt
A közös cél az ilyen-olyan-amolyan boldogság.
Mit értek ezalatt? Mindannyian testi, lelki, szellemi síkokon vándorolunk. Ezek közül mindenki valamelyiken otthonosabban mozog - ahogy' írod is. Ha egy kapcsolaton belül mindketten felismerik ezeket a rétegeket, kézenfogva lehet a szimbolikus emeletek között fel-le sétálni, együtt. Összhang esetén akár közösen emelkedni is.A két puzzle elemnek kell jól illeszkednie. Persze kialakulnak valós és vélt "pánikhelyzetek", hegyként tornyosuló feladatok is az életben. Két, önismerettel rendelkező ember tud igazán átevickélni azokon. Összekapaszkodva.
...a bennem élő idealista szerint.

-
D1Rect
félisten
Klasszikus kérdés:
"Mit keresel Tinderen?""Igazából nem hiszek a netes ismerkedésben, nekem ami igazán fontos az a személyes benyomás, de úgy gondoltam, hogy adok ennek egy esélyt."
Nem válaszolod meg a kérdést, de ilyeneket szeretnének hallani.
Ezzel korán meg is ágyazol annak, hogy nem akarsz órákon keresztül értelmetlen f@szságokról írogatni, hanem azért vagy ott, hogy találkozz valakivel.Valamelyik nap gondolkoztam, hogy visszamegyek Tinderezni csak azért, hogy erre a kérdésre azt válaszolhassam, hogy "Melindát".
"Milyen Melindát?"
"Gates".

Persze szerintem a nagyja úgyse' értené.
-
törölt tag
-
UnA
Korrektor
-
törölt tag
-
törölt tag
-
bkercso
nagyúr
-
törölt tag
Szerencsére vannak nők Minden célra.
Ez nem targyias megközelítés, inkább igény oldaláról.
Rengeteg nőt ismerek, akik ki is fejezik, hogy igenis nekik is vannak szükségleteik.
Hogy ez az egyiknek szexuális a másiknak érzelmi a harmadiknak meg akár mindkettő. Akik csak anyagi oldalról közelítenek, azok nem nagyon találnak meg, szerencsére.Az érzelmi segítség nyújtása bizonyos határig vállalom, szexuális igények csak mindenkori asszonykával.
Meg kell tanulni, nyitott szemmel járni, és felismerni a másik nem tudat alatti jelzéseit. Pl a sminkelt nagyon mutogató hölgyek, teljes önbizalom hiányra utalnak, sosem állok velük szóba.
Az első mustra után jöhet a következő, beszélgetés.Lehet ezeket nem lehet tanítani, lehet ezért van a sok fusztralt férfi/nő mert nem értik meg egymást.
Szerencsés esetben idővel felismerhető lesz a helyzet, ahogy látom sajnos sokaknál ez nem opció.
-
chopin42
addikt
Hehe, lehet nem azzal kellett volna kezdenem az őszinte kérdésükre (Te miért regisztráltál/kit keresel stb), hogy "majd meglátjuk, de nem a legkomolyabb kapcsolatot keresem most stb..."
De ugye az kamu lett volna, én meg jól akarom érezni magam, nem várni a kamuért a potyadugást. Bár most kicsit lazábbra veszem és tényleg hagyom majd, hogy történjen magától, aztán úgy is kibukik, ha nem az a film. -
bkercso
nagyúr
A mindig, sosem, mindegyik, stb. kezdetű állítások felületesek, így félrevezetők lehetnek.
Jobbra-balra kefélésez nem értek, de társtaláláshoz szerintem mindegy, milyenek a nők. A konkrét személy úgysem olyan mindenben, mint a nők; és őt kell megismerni.Amennyire kevés a normális, azaz lelkileg nem extrém defektes pasi, annyira kevés a nő is kb. megfigyelésem szerint, szóval a randinak nem csak a dugás az egyetlen lehetséges pozitív kimenetele. Leveszed, kicsoda: mennyire vetít, mennyire idegbajos, mennyire nyitott stb.
Tévedek?
-
la_cc
addikt
-
Somatom
veterán
-
Eastman
addikt
Ezt megtámasztja az az alapvetés is, hogy a nők biztonságérzettel működnek. A biztonságérzet lehet anyagi, fizikai és lelki*. A háromból három pipa a legjobb, de már kettő is OK. Tapasztalataim szerint csak egy, kevés.
*Lelki=figyelem (hallgatás), türelem, megértés, hűség, higgadtság. (Egy bölcs szerint a férfi lényeges szerepe egy házasságban a mindenkori higgadtság.)
Röviden; a szuperment keresik. Aki egy mesehős.

-
Jhonny06
veterán
Ahogy D1Rect is írta az első hozzászólásban, egy nő nem fog olyan profilt kitenni, hogy "dugnék", de nekem is az a tapasztalatom, hogy a "nagyon komoly kapcsolatot" kereső lány, aki kifejezetten mondta, hogy "én nem vagyok olyan", már a második randin feljött hozzám "filmet nézni".
Egy pasi bármelyik jól kinéző nőt megdugná egy kép alapján is, a nők ennél azért egy fokkal szofisztikáltabbak és legalább kell egy randi élőben, hogy meggyőződjenek arról, hogy nem azért hívod át, hogy bezárd a pincédbe. De ha bejössz nekik, akkor simán alakulhat az első randi is úgy, hogy a lakásodon végződik.Szóval a nők is benne vannak simán az ilyenekben, csak akikkel randiztál, nem jöttél be nekik eléggé.
-
bkercso
nagyúr
-
Paxker315
veterán
Egyelore nagyon nincs tervben gyermek (leven, meg partner sem vót az elmult 29 evben
), es a partnerkereses is keplekeny (um. mar nem zarkozom el kategorikusan, de, nem is leszek tul aktiv kereso). Nem tudom, jelenthet-e hatranyt a szinte teljes kezdoseg 30-as evek kozepen, de, ha igen, akkor sem feltetlen megugorhatatlant. Elobb a sajat jovokepet, stabilitast kell biztositanom, szerintem. Tele vagyok ketsegekkel, mennyire fog ez menni, legoptimistabb becsleseim szerint ugy 32-33-ra mar meglehet : ) -
w.miki
veterán
-
janeszgol
félisten
En is fiatalon akartam apa lenni (30 alatt), de nem jott ossze. Az eletem balszerencsek sorozata (nincs multido, most is az), illetve 30 felett a noi allomany tragikusan szar. Iden toltom a 37-et amugy.
Szoval ha adhatok egy tanacsot, inkabb most probalj csaladot alapitani. A huszoneves noi allomany jobb erre. Es itt nem arra gondolok, hogy mikor egeszsegesebb szulni. Harmincon felul is boven lehet egeszseges gyerekek tucatjait megszulni.
Hanem a mentalis egeszsegrol beszelek. A jozansagrol. Ahogy fentebb is irta valaki a 30-50 hatart. Van igazsag abban. -
Paxker315
veterán
Gatyába rázni magát elsőre? Krvaszar, mert idő&energia, én is ezen voltam az elmúlt ~1.5 évben, sokszor sírással. Naosztakkó? Ha évtizedes beégett szar minták átneveléséről van szó, években kell gondolkoznod. De bőven megéri, hosszú távon.
Inkább, mint a másik félre vetíteni és abúzálni érzelmileg.
-
w.miki
veterán
Ez kicsit olyan SzabóCoelhoPéteres lett

Való igaz fontos a tiszta, nyílt kommunikáció, nemcsak más teremtményekkel, de saját magaddal kapcsolatban is. Fontos, hogy boldog légy, mert egy (egyedül is) boldog ember sokkal vonzóbb az emberek számára szívesebben vannak a környezetében, mint egy SavanyúJóskáéban.
Szóval ez mind igaz.
De aki nem tud jól kommunikálni, és nem boldog, az mit csináljon?
Marad a kőizmosra gyúrás?
-
Paxker315
veterán
Tavaly ~ aug körül gondoltam, lassan 29-be fordulva ideje lehetne elkezdeni keresni az elsőt. Pár hónap után hagytam a 'csába, párhetente elgondolkozom, hogy jó lenne, aztán mindig oda jutok, hogy ráérazmég. Ugyanmindegy, hogy 29, 30 vagy 35, szerintem. Férfiként nem olyan kapkodós az, no! Így a deadline csak tolódik-tolódik, igaz, az is nagyon önkényes, feleslegesen merev rendszerke.
Itt egyelőre kapkodás semmi, ellenben hasznosak ezek a posztok & kommentek, hogy kb. tájékozódjak, mikre is lehet számítani, ha belevágnék
szerettem volna az elsőt 30 éves kor előtt összehozni, de, az már biztos, hogy tolódni fog, így, simán elképzelhető, hogy még 4-5-6 évet várnék.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
janeszgol
félisten
Plusz azt is figyelembe kell venni, hogy tobb a no, tovabb is elnek, plusz tobb ferfi akar egyedul elni, mint regebben (ez a hulye incel jelenseg vagy mi), szoval a nok minimum 10%-a mindenkeppen total egyedul eli le az eletet. Lehet hogy van egy gyereke, de az is kirepul majd.
Ez meg nem tudatosult bennuk, tovabbra is ugy viselkedik nehany, mintha barmikor talalna ferjet. -
Eastman
addikt
-
chopin42
addikt
Amúgy kedves, hogy törődsz velem, de évek óta nem voltam ilyen céltudatos és kiegyensúlyozott. Ezért voltak jók a randik, hiába nem lett semmi (kivétel az utolsó, de az egyikkel 2x is volt). Mindenesetre figyelek magamra, elég mélyről jövök és van még ameddig el akarok jutni. amúgy jó lenne kocsmázni, de ugye a házasságom miatt majdnem lekopott mindenki, plusz akik vannak már a közös jövőt tervezik a párjukkal, vagy elköltöztek. Szóval nem egy kocsmázó társaság, inkább házibuli (bárt azt meg én fogok tartani hamarosan, ha végre minden a helyére kerül a kecóval).
-
nevemfel
senior tag
Minél idősebb egy csaj annál hamarabb akar apukát a gyerekének vagy nagyon komoly "kapcsolatot,, mert tudja, hogy eljárt felette az idő és nem akar egyedül maradni.
Ez nem lineáris. A nők termékenysége 22-24 közt tetőzik, aztán először lassan, majd egyre gyorsuló ütemben romlik. Génjei, és életmódja válogatja, kinek milyen sebességgel.
Nekem az a tapasztalatom, hogy 30 éves kora környékén minden nő alaposan elgondolkodik azon, hogy hogyan is akarja folytatni az életét, Gyerekkel, vagy anélkül. A legtöbb nő ugyanis tudja hogy bárhogy is döntsön, az maradandó hatással van élete hátralevő részére. Sokan ebben az időszakban döbbennek rá, hogy a munka/karrier nekik nem elég, főleg nem élethossziglan, és elkezdenek "komoly" kapcsolat után kutatni.
Aztán 40 fölött már többnyire feladják ezt, főleg, ha jön a menopauza.
-
Energie X
őstag
Akkor semmiképp se mutasd be 2 hét után
Minél idősebb egy csaj annál hamarabb akar apukát a gyerekének vagy nagyon komoly "kapcsolatot,, mert tudja, hogy eljárt felette az idő és nem akar egyedül maradni. Amit írtál ahhoz viszont az kell, hogy lelkileg nyugodj meg, mert amit írtál az elég görcsösen hangzik. Ezt a csajok is észreveszik rajtad, és másképp állnak hozzád. Ezért írtam azt, hogy tisztázd le a lényeget, de ne úgy kommunikáld ahogy írtad. Mindegyik csajnak lesznek hibái, lesznek olyanok akik az előzőre fognak emlékeztetni. Első sorban azt javaslom, hogy a régmúlt sérelmeit vedd górcső alá és gondold végig, melyikőtök mit szúrt el. Amit te, azon tudsz javítani. Amit ő, azt meg semmiképp ne vetítsd az új jelöltre, mert csak megmérgezed a kapcsolatot vagy "ellevést", mindegy hogyan nevezzük és megint negatív tapasztalatod lesz és beindul a végtelen spirál. Az a fontos, hogy ami megtörtént az megtörtént, a múlton nem tudsz változtatni. A jövődön viszont igen, ha kielemzed a dolgokat és elsősorban magadon próbálsz csiszolni. Közben lehet numerát összeszedni. Ha sikerül, a 2.-3. csaj után rájössz, hogy van élet az előzőn kívül és könnyebben is veszed az akadályokat. Csak ne legyél görcsös. Most az a fontos, hogy te legyél boldog, de ehhez ne "asszisztenst, támaszt stb." keress, aki majd feloldja, elégeti a régi rossz tapasztalatokat, hanem magadban tedd rendbe a dolgokat. A netes társkeresésben egyébként nekem sosem volt szerencsém, élőben sem én vagyok a Casanova, de mégis összejöttek numerák.
Most már lehet menni a szabadba, koncertre, pubba. Haverokkal üljetek be dumálni, érezd jól magad egy párszor és kész. Utána ha már tényleg jól elvagy haverokkal pár alkalom után akár meg is szólíthatsz lányokat 1-1 bugyuta kérdéssel. Ha szimpatikus vagy neki válaszol és akár dumálhattok is (csak ne legyél atomrészeg azt, nem szeretik). Ha nem vagy görcsös csak simán jó a kedved többször is tudtok beszélni stbstbstb. Valamelyik csajnál csak sikerül
Amúgy teljesen megértelek nekem annyival volt másabb a szitu, hogy nem volt a feleségem, távkapcsolat volt (6 évig! Én lúzer marha!). Sose tudtunk összeköltözni. Maszekoltam meg minden, 1-2 hetente találkoztunk hétvégére. És nekem kellett kitennem, mert nem tudta elmondani az igazat. Addigra meg megteremtettem az első nagy lépést (alapkecó) és újíthattam fel egyedül, költözhettem be egyedül. Amit végigcsináltam a csajért az minden egyes alkalommal 110% volt. A szülei nem komáltak mert pesti vagyok, így indult a dolog. A végén meg el kellett fogadnom (tudtam de mindig meggyőztem magam, hogy nem úgy van mert szeret) hogy csak én dolgozok a közös jövőn ő meg menne ismerkedni. Kösziszépenmarhajófejcsajvagydetényleg! Legalább mondtad volna, ki tudja mennyi évet spóroltam volna meg, mennyi lányt ismertem volna meg
. Szóval ha nem is úgy ahogy te, én is átestem azon, hogy sokáig vagyok valakivel, küzdök érte és a végén marad a nagy semmi.
Utána minden nőt gyűlöltem. Elérhetetlen voltam számukra. Ez rohadt vonzó volt nekik. Felfedeztem több p**cit, rájöttem rajta kívül is van élet 2.5 évembe telt mire megtaláltam a mostani párom. No Para van remény!
-
janeszgol
félisten
-
chopin42
addikt
Köszönöm a sok értékes hszt, eszmecserét, igyekszem mindre reagálni, amire lehet.
#2 Somatom
Ja, csak ugye mennyi koncert is volt mostanában? Meg a klasszikus zene távol van a többitől, nehezebb, de máshogy, illetve nincs olyna együttes a környezetemben, aki billentyűst keres. Inkább fúvós formációk, max ütős kell nekik. De amúgy álmom egy metálbandában nyomulni
#3 Eastman
Ezek a bejegyzések viccesek (akarnak lenni), balf@szságaim jegyzem bennük, vagy sikereim. A nőket pedig nagyon tisztelem amúgy, mindig kedves, udvarias és előzékeny vagyok velük. A randipartnereimmel is az voltam. Nem tárgyiasítani akartam őket az ork jelzővel, de mégis mit használjak egy magát 32-nek kiadó, a füstöt a kamerába okádó ocsmány rohadt fogsorát mutató emberre? A hülye aprós topikban simán megy az ork azokra, akiknek a női változata megjelent badoon. Mert azokra vonatkozott, 100kg kapitányina, meg társaira. Akiktől rosszat álmodsz. A budin telefonálásról pedig csak a legjobb barátaim és ezen blog olvasói tudnak, akivel beszéltem, NEM
A fürdőben voltam, ami igaz is, mert ott a budi, és pont akkor írt. Blues-rock kocsma pedig messze a zenesulitól, Pécsett tán nincs is 
#13 D1Rect

Na ja, amilyen a formám, tuti én lennék a 19-re lapot húzó
és veszítenék. Mindenesetre igyekszem jól öltözni, ápoltnak lenni, majd kell még napszemüveg (mert az kb mindenkin is van), gyúrmázni, és ki tudja, lehet a creepyből én leszek a 20.#41 PuMbA

Mert kicsit eltunyultam, 197 centi körül vagyok, 98 kg, de szeretnék ugyanennyi lenni, csak izomban, kicsit szálkás, kicsit vastagabb itt-ott. Meg fáradékony vagyok, amikor régen edzegettem, sokkal jobban bírtam a strapát.#49 Energie X

Nem egyértelmű ezek szerint, de én nem kizárólag dugni akarok 1x, hanem egy jófej csajt, akivel megnézhetem a szarokat a tv-ben ha olyanunk van, bedobunk valamit, testi örömök többször ha szükségünk van rá, és igen, ha komolyra fordulna, az tök fasza is lehetne, mert kiderül a sok közös, egymásba szeretünk és stabillá is válhat. De nem akarom 2 hét után bemutatni a szülőknek, és az övéi sem érdekelnek. Szóval azt szeretném, hogy magától alakuljon. Ez az elején "hűdekomoly" emberke ÉN voltam régen, és csak_szar_élményem volt belőle. Aki eleve "hűdekomoly", az a dugipajtikat akarja lerázni, de úgy is azokat húzza jobbra, aztán sír, hogy az első kérdés "szia, mizu?" Egyébként mekkora buta paraszt, aki ezt írja egy csajnak? Ja, és a badoos randicsajtól megkérdeztem, mit ért komoly alatt, a válasza: mit gondolsz? gyűrű, házasság. Mert ugye az tuti...#51 w.miki

Hát igen. Ha nem mondom meg nekik, hogy most nem életem értelmét keresem, hanem azt akarom, hogy jól érezze magát két ember és majd meglátjuk, akkor lehet, hogy most lett volna testi öröm is mostanra, de lehet, hogy nem. De ugye én lettem volna a rohadék, ha utána dobom őket. A 3. úgy is megsértődött, hogy nem is voltunk együtt, a randin dőlt volna el, és nálam a nem felé dőlt, ezt közöltem vele (nem fog annyira komolyan menni, amennyire akarja). Felnőttként közöltem, udvariasan, megértően. Úgy besérült, mint a szar, pedig én annó nagyra értékeltem volna, ha a sok-sok fordított szituban közli velem az illető ugyanezt. De mi lett a jutalom az őszinteségért? Megsértettem egy csajt, szarul érezte magát, nekem se volt jó. Míg ha nem megyek el, vagy "összejövünk" és sose látom többé, akkor ugye én nem szembesülök vele, ő meg fő a saját levében.Összefoglalva:
31 éves, dolgozó és fejlődni akaró fiatal önálló egzisztenciával rendelkező férfi vagyok, aki már 15 éve nem az anyjával él (10 éve nyáron sem). Ez NEM a világvége, hanem a kezdete számomra. A házasságom miatt csomó dologba nem vágtam bele, azokat most mind megtehetem, a magam ura vagyok, a saját lábamon állok, spórolhatok. Jól fogok kinézni, megtanulok vezetni, ha kell, zsíroskenyéren is elélek. Hobbiaimmal annyit foglalkozom, amennyit akarok. Ez egy nő mellett nem tudna így menni. -
Eastman
addikt
-
w.miki
veterán
Szóval csak belevágtatok ész nélkül

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
Sztem a felhőtlen ma, meg holnap prognosztizálja a folytatást. Legalábbis valószínűbb, mint a semmilyen találkozás esetén.
-
w.miki
veterán
és ti is úgy kezdtétek, hogy levélben megírtátok egymásnak, hogy hosszú kapcsolatot kerestek, csak akkor találkozzatok, és az lett?
vagy a nők honnan tudják, melyik lesz komoly kapcsolat?
van valami időgépük? ha van, akkor az előtte lévő, rossz kapcsolataik esetén miért nem használták? -
philoxenia
MODERÁTOR
-
janeszgol
félisten
Nehanyan annyira csak komolyat akarnak, hogy ettol lesznek komolytalanok.
-
Somatom
veterán
A felhőtlen szórakozás nem kizáró oka a folytatásnak. Ha valakivel ma felhőtlenül szórakozok, miért ne akarnék vele holnap is felhőtlenül szórakozni?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
w.miki
veterán
igen, ha nem vagy kőgazdag, kőjóképű, vagy kőizmos, átlagos ember vagy, akkor a dumádnak kell átlag felettinek lennie.
Szóval valóban nem mindegy milyen a közlésforma...
Azt hogy még nem tudod mit akarsz tőle, meglátjuk mi lesz a dologból, úgy kell előadnod, hogy őt akartad egész életedben...
Sok nő kiírja az adatlapjára, hogy neki fontos az őszinteség...
muhaha... az kell neki legutoljára.... -
Energie X
őstag
-
Somatom
veterán
-
w.miki
veterán
ha a nőnek azt mondod, nem ígérhetsz semmit, szeretnél vele találkozni, aztán meglátjuk mi lesz belőle, már annak veszi, hogy te nem akarsz komoly kapcsolatot (egyébként igazából ő sem akar, igazi képmutatók), és már dob is
keres magának olyat, aki azt ígéri neki, hogy őt akarja élete végéig.
vagyis hazudni kell nekik, elvárják, aztán meg meg vannak sértődve, hogy hazudnak nekik
persze nem minden nő ilyen, nem mindenkinek a látszat a fontos, meg a pénz, de ő a kivétel nagyon kevés van belőle
...és általában már foglalt
-
doc
nagyúr
-
Energie X
őstag
Ezt is olvastad utána? "Ez egy kétségbeesett kaparás némi szexért. Legalábbis a nők ezt látják. Akinek pátyolgatásra van szüksége."
"- Vagy ha mindenképp kell valaki akkor azt annyit érdemes letisztázni, hogy még nem ígérhetsz semmit, először nézzétek meg azt, hogy tudnátok-e jól együtt meglenni/működni, a többi kiderül"
Ebben nincs hazugság. Miért? Mert kíméletesebben közölted, hogy bármi lehet. Ebben benne van az is, hogy laza kapcsolat/elleni valakivel és az is, hogy ha minden klappol akkor komolyabbra is fordulhat a dolog. Honnan tudja a kolléga, hogy nem szeret-e bele valakibe annak ellenére, hogy nem akar kapcsolatot? Sehonnan.
Ebben semmi hazugság nincsen, de azt is leírtam, hogy tegyen rendet a saját lelkivilágában. Pl.: Én nem hazudtam még nőnek. Akivel nem működött, nem működött pont. Nem ígértem semmit. Se jót se rosszat. A mostani párommal is így indult és egy jópár éve minden klappol
A nőnek első körben határozottság kell, meg ápoltság szerintem (autó témát múltkor kiveséztük). Ez sokat segít abban, hogy legyen kémia.
Amiket írtál egy kicsit gonosz dolog, de simán megkérdezném, ha a találkozón a csaj el van szállva magától és tuti nem akarnék semmit tőle
Mondjuk ha jófej akkor is megkérdezném részletekben finomabban
-
bkercso
nagyúr
-
Somatom
veterán
Nem vágom ezt az "alkalmi kapcsolatot kereső férfit". Én nem ilyen vagyok. Nyilván azért akarom, mert felkeltette az érdeklődésemet, látok benne valamit. Ebben akár benne lehet egy folytatás is, de ezt nem lehet előre kőbe vésni. Az érdeklődés szüli a komoly kapcsolat lehetőségét, nem a komoly kapcsolat szándéka az érdeklődést. Egy alkalmi kapcsolatért tök fölösleges köröket futni. Arra vannak a prostik.
-
Somatom
veterán
Hááát.... Kb. 20 évig voltam vállalkozó. Állandó agyalás volt az életem és minden hivatal b@sztatott. Cirka 40 éves korom óta vagyok ecccerű melós. No para, no felelősség, no agyalás. Havonta letolom a két hetemet, aztán becsukom a kamion ajtaját és két hétig azt csinálok, amit akarok. Sosem voltam még olyan nyugodt és kiegyensúlyozott, mint most.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Két malomban őrlünk. A komoly kapcsolatot kereső nő nem feltétlen veled akar komoly kapcsolatot, hanem azzal, akiben megtalálhatja a társát. Az alkalmi kapcsolatot kereső férfiben ezt normális nő nem remélheti megtalálni.
A nő: "Szeretnék komoly kapcsolatot, közös lakást, gyerekeket."
A férfi: "Pár hétig d*nék valakivel akire feláll."Szerinted hol itt a közös nevező?
Tündérmesékben és Shakespeare komédiákban szokott összejönni, hogy a férfifaló nőt, vagy a nőfaló férfit "megszelídítik"
Valójában jobban jár mindenki, ha olyat keres, akivel a távlati terveik közösek.
Nem kell betörni, leláncolni stb. a másikat, mert ő is azzal a céllal ismerkedik, hogy hosszú távú közös életet alakítson ki a másikkal.
Amúgy a rövidtávú férfi-nő kapcsolatok nyilván megegyeznek, de gyanús, hogy a nők kisebb számban több partnerrel, míg a férfiak gyakran (akár tudtukon kívül) többen ugyanazzal a nővel alakítják ki a rövid életű párkapcsolatot.
Persze ez leegyszerűsítés, mert a társadalmi helyzet, a pénz stb. ezt még sokféle módon árnyalja is.
Amiről én beszélek, az a szingli emberek társkeresése alapvetően. -
doc
nagyúr
A ketto azert erosen osszefugg szerintem. Exemnek teljesen kenyelmes es eleg volt a gyarban ket-harom muszakban dolgozni lof@sz penzert, fel sem merult benne hogy elore kene lepni. Az ilyen ambicioknak nagyon jo indikatora az hogy az ember 30-40 evesen mit dolgozik, milyen az egzisztenciaja.
-
bkercso
nagyúr
-
Somatom
veterán
Én beérném az ambícióval. Pl. az exem a szétválásunk után, "bosszúból" tette le a jogsit (persze, vezetni most sem tud). Többször kifakadtam, amiért rám hárult minden hurcolás. Ha elmentünk bárhova, ő bulizott, én vezettem. Egy reggeli sem készülhetett el úgy, hogy előtte ne vigyem el vásárolni. Mindezt úgy, hogy az év nagy részében motorral jártam, két autó állt a garázsban. Mondtam, hogy kifizetem a jogsiját. Tartom bakot, hogy feljebb jusson, csak lépjen rá! De, nem. Ilyen szerencsétlen picsagyümölcsre nincs szükségem.
-
PuMbA
titán
Gyúrást miért kezded el? Mi a célod vele?
-
doc
nagyúr
Szerintem meg tok fontos hogy a par mindket fele nagyjabol hasonlo szinten alljon anyagilag, ne legyenek tul nagy kulonbsegek. Voltam olyan kapcsolatban, sok volt ebbol is a problema (ettol persze meg el tudom kepzelni hogy mukodhet, de az biztos hogy sokkal tobb a potencialis problema mint amugy)
-
Somatom
veterán
-
doc
nagyúr
En is motorozok. Asszony utalja a motorosokat es a motorokat. Nem segitett sokat hogy mikor elso randira mentem, motorral voltam (pedig soha nem szoktam, de az auto pont karosszeriasnal volt). Bealltam az egyetlen szabad helyre a parkoloban. Asszony (marmint akkor meg csak 'randipartner'
) felhiv a megbeszelt idoben hogy itt van, nem kesett el, csak nem talal parkolohelyet. Aztan nagy nehezen sikerult neki (a parkolo melletti utcaban lenyegeben), meselte hogy tok orult mikor meglatott egy szabad parkolohelyet, aztan ahogy fordult volna ra az autoval, meglatta hogy ott all bent egy kocsog motor. Nyilvan az enyem volt az 
Ilyen kezdet utan sikerult egy 7 oras randit produkalnunk, akkor lett vege mikor az utolso helyrol is kivagtak bennunket ejfelkor azzal hogy most mar zarnak
Motorozni azota sem jott velem, bar egyszer-ketszer mar majdnem raszanta magat, de bele egyaltalan nem szol, elfogadja hogy en ezt szeretem, es kesz
-
janeszgol
félisten
-
doc
nagyúr
-
w.miki
veterán
" Ne mondd azt, hogy laza kapcsolatot keresel, meg csak el akarsz lenni valakivel."
vagyis: hazudj, hazudj, hazudj... ez kell a nőknek
Mert persze, a nő komoly kapcsolatot keres, de azért a jelölt, ne költözzön oda hozzá, ne kelljen utána elpakolni/mosni/mosogatni, meg egyáltalán, hagyja békén, ha dolgozik, a gyerekével van, vagy bármi mást csinál. Legjobb lenne nekik, ha a "komoly kapcsolat" csak utalná neki a pénzt, hogy tudjon menni utazgatni, a barátnőivel...Az ilyentől megkérdezném, ha mindig komoly kapcsolatot keres, akkor mi lett az előző kapcsolataival, 40 évesen van 3 gyereke, ha azok is "komolyak" voltak, miért váltak el? Ilyenkor persze jön a sértődés, meg a letiltás...
-
Somatom
veterán
-
bkercso
nagyúr
-
Eastman
addikt
-
doc
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
Komoly kapcsolat szerintem spontán tud indulni. A tisztelet, kedvesség és udvariasság, ápoltság stb. alap. De, ha nincs spontaneitás, nehezen fordulhat komolyra. Merni kell megközelíteni a másikat kötetlen formában is szerintem, mert, akit nem mersz, azzal jó eséllyel később is megmarad egyfajta távolság köztetek.
Az is megmaradt bennem, hogy olvastam valahol, hogy 30-50 között különösen nehéz ismerkedni (és barátkozni is), mert az embernek ekkor nagyon szilárd egója van. Fiatalon és idősen már képlékenyebb, az ember ilyenkor alkalmazkodó, így kialakulhat az az együttélés, amiben mindketten jól érzik magukat, de 30-50 között nehezen csiszolódnak egymáshoz az emberek.
-
Somatom
veterán
Régen volt egy ilyen esetem. Pár dumcsi után találkoztunk. Azzal kezdte, hogy van egy 4 éves gyereke, de ő pasit szeretne, nem apát. Felment a pumpa, mert nem értettem, hogy ennek a kivitelezését mégis, hogyan képzelte. De, nyugodtan azt válaszoltam, hogy részemről símán menni fog, ha ő is tudja tartani, hogy én meg egy barátnőt szeretnék, nem egy anyát. Elbúcsúztunk.
-
Soderes
senior tag
Jerry Lee Lewis-nak és Ray Charles-nak mennyi nője, meg felesége volt már.
Ha én 8 év után elválnék az asszonytól és 31 éves lennék (ahogy te írtad) úgy ki lennék éhezve valami új, pipi húsra.
Rá kell mondani, hogy komoly kapcsolatra vágysz. Azt akkor mi van, ha nem. Azt csak te gondolod úgy is.
Ha meg ráunsz, akkor meg mondod neki, hogy nem jött össze és olaj.
Ha meg sikerült, akkor öröm.2-3 csajod is lehet egyszerre.
Nem kell lelkiismereti kérdést csinálni ebből. Mert úgy elintéznek a csajok, hogy besz*rsz. (Hidd el. Tudom mit beszélek.)
Te régen, hogy csajoztál egyébként?
-
Energie X
őstag
Tanácsot adnék (megfogadod vagy nem ez a te dolgod): Ne mondd azt, hogy laza kapcsolatot keresel, meg csak el akarsz lenni valakivel. Ez egy kétségbeesett kaparás némi szexért. Legalábbis a nők ezt látják. Akinek pátyolgatásra van szüksége.
- Vagy inkább legyél egyedül kicsit p**ci mentesen amíg lelkileg nem tudod rendezni magad és boldognak lenni nő nélkül (értsd: tényleg boldog vagy pl.: örülsz egy finom fagyinak)
- Vagy ha mindenképp kell valaki akkor azt annyit érdemes letisztázni, hogy még nem ígérhetsz semmit, először nézzétek meg azt, hogy tudnátok-e jól együtt meglenni/működni, a többi kiderül.
Anno én is ezt csináltam. Az lett a vége, hogy 2-3 hétig, 2-3 hónapig el voltam csajokkal. Mindegyiknek annyit mondtam, hogy nemrég vagyok túl egy komoly kapcsolaton, nem tudom, hogy menni fog-e, de megpróbáljuk és kiderül. Ez mellé pedig jófej meg normális voltam. Jó érzés volt, hogy van aki járni akart velem, de volt olyan is akivel meg én, de ő inkább még ment volna szórakozni. Ez egy ilyen buli. Kb 2,5 évig voltam ebben az állapotban.
Ami a fontos, ne ragaszkodj görcsösen amit akarsz, hanem hagyjad hadd történjenek a dolgok. Igazából egy "kapcsolatból" bármikor kiléphetsz, csak amikor véget vetsz neki, el kell mondanod, hogy még nem tudsz normális kapcsolatot kialakítani. Próbáltad de nem megy, mert benned vannak a rossz érzések és nem akarod őt bántani azzal, hogy nem tudsz 100%-ig rá figyelni.
Én így voltam ezzel. A mostani párom segített ezt átvészelni, kitartott mellettem a baromságaim mellett is. És valahogy rávettem magam, hogy újra bízzak valakiben. Jelenleg 5 éve vagyunk együtt
Ha esetleg vége lenne, már volt annyi szakításom, hogy tudom, hogy képes vagyok túlélni. Idő az mindenképp kell, ha becsúszik egy kóbor numera egy olyan nővel aki legalább ennyire felkelti az érdeklődésem, hát nem hagyom veszni. -
doc
nagyúr
En nem ertem miert kell ezen fennakadni... Ha egy no leirja hogy 'csak futo kapcsolat kell' onnantol folyamatos csak a 'dugjunk egyet' uzeneteket fogja kapni, nyilvan erre nincs igenye (azt kap amugy is alapbol
).
Bar az is igaz hogy az 'apat keresek 3 gyerekemnek' sem egy tul nyero onreklam.
Szerintem ha megvan a kolcsonos szimpatia, ezt meg lehet beszelni, aztan annak megfeleloen vagy folytatni az ismerkedest, vagy tovabblepni. Peldaul ha az elvarasok/igenyek kulonbozoek, nem kell eroltetni a randit sem. -
Eastman
addikt
Egy jó kapcsolat kovásza a közös érdeklődési kör, a szabadidő közös eltöltése, az együtt-feltöltődés lehetősége - szerintem. A munkanapot/hetet mindenki ledarálja, aztán lehet mókázni.
Én egyébként minden kapcsolatomnak komolyan indultam, aztán kiderült, hogy mire vagyunk alkalmasak ketten. Vagy tudtunk együtt emelkedni, vagy az egyik lemaradt a másiktól.
Mindezeken túl alap a közös célok kitűzése. Mind rövidebb, mind hosszútávon. Ezek elmaradásával szétgurulnak az üveggolyók.
-
janeszgol
félisten
Benne van a neveben. Igaz sokszor elofordul, hogy par honap utan alig beszelgetnek, mivel nem baratok, nincs semmi kozos bennuk, nem is erdeklodnek a masik irant, mar lehet barmelyik heten szetmennek, de a kapcsolat az komoly.
Hiszen ugy indult. Ki van irva facsere. Komoly kapcsolat.En azt mondom amelyik kapcsolatot par ev utan menteni kell, az szar volt mar indulasnal is.
-
nevemfel
senior tag
A komoj kapcsolat, az nagyon komoj!
-
janeszgol
félisten
Jo tortenetek. Oszinte leszek en biztosan nem szenvedek ilyenekkel.
Ezt a mindenaron komoly kapcsolatot a butusok alkalmazzak. Ismerkedjetek meg, es majd elvalik komoly lesz-e.
Ugy erzem, hogy ha ket ember kimondja a komolyan szot, akkor barki lehet az a ketto, osszeallnak. Az eredmeny: garantalt rovid kapcsolat. -
Somatom
veterán
Nem is említettem fizikai vonzalmat. De, tulképp jól fogalmazol, csak nem a szerelmen, gyűlöleten van a hangsúly, hanem a kialakulnin. Egy kapcsolat nem komolyan kezdődik, hanem kialakul. Beszélsz egy nővel, akit előtte sosem ismertél és azt mondja, hogy komoly kapcsolatot szeretne. Ezt Te készpénznek veszed? Ez annyira hiteles, minthogy gyönyörű, szexis, vicces, imád főzni, mosogatni, stb., stb.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hatalmas szerelemből tud kialakulni hatalmas gyűlölet. Nagyon sok olyan példát ismerünk, mikor egy jó, meglévő sok éves kapcsolat a házasság után megromlik. Sajnos családon belül is tudok ilyenről.
A kölcsönös tisztelet hosszú távon sokkal jobb érzelmi kapcsolatot eredményez, mint a fizikai vonzalom. Szerintem. Azért az "Ezt is unja valaki", a legszebb, legvonzóbb nőre (vagy férfira is) érvényes egy idő után... -
Somatom
veterán
"két ismeretlen között csak komolytalanul tud indulni mondjuk ez sem feltétlenül igaz"
De, igaz. A linkedben házasságról, egy papírról, egy szerződésről van szó, nem érzelmi kapcsolatról. Kapcsolatba akkor kerülnek, miután összeházasodtak. Egy házasság sem jelent feltétlenül komoly kapcsolatot. Pláne így nem. Ha szerencséjük van, akkor kialakul közöttük a komoly kapcsolat. Ha nem, akkor bukta, mert akár gyűlölhetik is egymást. -
philoxenia
MODERÁTOR
Nem érted, ha deklarálom, hogy ebből semmiképp nem lesz komoly kapcsolat, akkor minek töltse az időt azzal, hogy hátha. Ezzel van a baj.
két ismeretlen között csak komolytalanul tud indulni mondjuk ez sem feltétlenül igaz. [link]
Mondjuk sztereotípia, de a "mai fiatalok" nem a meglévő kapcsolatért dolgoznak, hanem inkább újabbat keresnek, hogy hátha megtörténik a csoda. Eldobható kapcsolat meg soha nem lesz igazán tartós, max. hosszú ideig "békés egymás mellett élés" mint anno a két világrenddel...
Persze mindenkinek megvan a tökéletes társ a világon, csak az a gond, hogy nagy valószínűséggel sok ezer kilométerre él, vagy már régen meghalt, vagy még nem született meg.
Mindig azt kell nézni, (ez is sztereotip persze) hogy mit utálsz a másikban és azt el tudod-e hosszú távon is viselni. -
Somatom
veterán
Épp azt gagyogom, hogy két ismeretlen között csak komolytalanul tud indulni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
D1Rect
félisten
-
Eastman
addikt
-
SP!T
addikt
Szerintem egy nőnek igen is tetszik ha leszólítják úton és útfélen. A baj hogy az általános többség aki meg is teszi ezt az a bunkó xar dumával megy oda, amiről azt valószínűsíti a nő (jogosan) hogy csak egy újabb p*nát keres.
Emiatt viszont hiába szólítja le egy értelmes ember, egy vállalható jövőképpel, (szerintem) normális nők jó része ettől már ódzkodik sőt rosszabb esetben egy instant "perverz" titulust kap a férfi.
Szóval ezt mi férfiak rontottuk el a sok fütyülgetéssel, meg látványosan nőket megalázó módon, nyált csorgatva bálványozásokkal.
Kicsit eltérő, de valamennyire idevág. Kedvencem a közösségi portálokon megosztott képek alatt található "megb*sználak" és egyéb akár finomabban megfogalmazott "bálványozás". Mit vár ettől egy férfi? Milyen reakciót? El nem tudom képzelni... Nem is értem egy idegennek miért is kell növelnem az egóját egy ilyen beszólással még ha sértő is a megfogalmazás hogy szép. Hát nem ismeri... Csak abban erősíti a nőt hogy ő bárkit megkaphat és elszáll az egója, miközben ugyan olyan büdöset.... tudod.. Szóval más férfi dolgát nehezíti meg ezzel aki tényleg esetleg szeretne tőle valami komolyabbat.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Lami66
addikt
Miért keres minden nő komolyat a társkeresőkön? Hát azért, mert kóbornumera, jólérzemmagamahétvégén valakivel stb stílusú laza kapcsolat egy nőnek akkor is összejön, ha csak lemegy a boltba vásárolni. Ilyen látszatkapcsolat halmozáshoz nincs szükségük társkereső regisztrációra, csak némi sminkre és egy kicsit csinosabb (dögösebb) ruhára. Komoly kapcsolat kialakítására viszont sehol nincs lehetőség, ezért próbálkoznak a társkeresőkön. A férfiaknak azért kellenek ezek a társkeresők, mert a férfiakat nem szólítgatják le úton-útfélen.
-
Eastman
addikt
-
Somatom
veterán
-
Eastman
addikt
Mivel a második tizenöt évemet egy blues-rock kocsmában töltöttem el, nehezen képzelem el azt, hogy egy zenész nem tud simán becsajozni. Én nem a kullantva telefonálás, hanem az ork jelző és környékén keresném az alapvető hibát. Mondom, a D-moll plusz erőfeszítések nélkül is összejöhet. A krémesért más irányból közelítenék.
-
Somatom
veterán
-
hNp88
aktív tag
"Éppen este volt, szartam, [...] Megadta a számát, fel is hívtam még a budin"

-
Eastman
addikt
Ezzel a stílussal az is kevés lenne, ha maga Zuckenberg keresne társat neki az ő merítéséből.
Valami arcra "A", lélekben "D"-kat pániknő még összejöhet. ...aztán a gyerek. Három ember életre szóló boldogtalanságára jó esély nyílik...
Talán ez:
szexneked.hu Kis szerencsével talál egy nem fizetőst. -
Somatom
veterán
Minek egy zongoratanárnak társkereső? Beállsz egy együttesbe billentyűsnek, a többi menni fog magától.
-
D1Rect
félisten
"miért mindenki úgy áll neki, hogy ez most komoly lesz"
Hogy ne nézzék ribancnak, a pasik meg azért mert minden csaj "komolyban" gondolkodik.A valóság meg kb. akivel randiig jutottunk(két kivétellel, az egyiket azóta is sajnálom, hogy nem nyomultam jobban, de nem voltam hangulatban) és volt szimpátia nem okozott gondot nem "komolyban gondolkodni" tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Poco F7 – bajnokesélyes
- BestBuy topik
- Autós kamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardcore café
- A Blizzard meghátrált: külön letölthető lett a Warcraft III klasszikus változata
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Oda kell figyelni teljesen és sok ideig a másikra. Ez szerintem többeknek menne, mint ahényag gyakorolják.

. Szóval ha nem is úgy ahogy te, én is átestem azon, hogy sokáig vagyok valakivel, küzdök érte és a végén marad a nagy semmi.