Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz cigam #54 üzenetére

Kicsit megkésve, de törve nem. :)

- Ez, és pl. az OpenSuse miért olyan "felépítésű", hogy ellentétben pl. az ubuntu-val nem lehet "csak úgy" kiírni pendrive-ra (unetbootin, yumi,...), hanem a dvd image-et kell "ráégetni" a pendrive-ra? - ki lehet írni, csak más program kell hozzá, pl. a win32 diskimager vagy a suse studio imagewriter, esetleg dd.

- Van (külföldiül nemtudóknak) magyar nyelvű támogatás (pl. fórum?) - van a chakra fórmában, de nem hiszem hogy túl sokan lennének benne. Sajnos az informatika nyelve az angol.

- Ki készíti a fordítást hozzá? Szólni kéne neki, hogy a "Chakra projekt" -en belül van egy elgépelés:
    " magukat.Az"
    Hiányzik egy szóköz. Csak a Chakra és a KDE nincs lefordítva.
    - van egy eszközük rá, azzal bárki be tud szállni a fordításba.

-Értem hogy akkumulátoros üzemmódban fontos a takarékosság, de hogy 2 mondat elolvasása után már tekeri le a fényerőt, azt túlzásnak tartom.(Bár 5 percre van állítva a "homályosítás", 2 percen belül több lépésben letekeri 0-ra a háttérvilágítást. - szerintem nem az akkumulátoros módnál állítottad be az 5 percet.

- Jól olvastam azt hogy mivel alapból nem támogatja a gtk2-t, nincs flash támogatás? - alapból GTK mentes a disztró, de az [EXTRA] repóból fel lehet tenni gtk-s progikat. A flash is megy.

djbaloo: Vbox alatt nálam fagy a telepítő, ha nem oldódik meg, akkor csak a következő verziónál lesz friss cikk.

• baloo79

tag

válasz cigam #54 üzenetére

- Van (külföldiül nemtudóknak) magyar nyelvű támogatás (pl. fórum?)

Igen, itt: [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés