- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
Nem érted, nem azt mondtam hogy nem lehet több ezer kockát rendelni hanem hogy tökmindegy hogy 500-t vagy 50000-t rendelsz, nincs diszkont, de ha mutatsz ilyet akkor szólj és a Bricklinkes store-okkal ne gyere.
A folyamatos ellátás meg azért kell mert úgy nem lehet üzletet építeni, vagy rizikós hogy ma ennyibe kerül valami, honap meg annyiba, ja és nem biztos hogy épp van abból az alkatrészből.
Szetintem te ott tévesztettél irányt hogy hobbi szempontból közelíted meg a dolgot, ott kurvára mindegy hogy
van-e, lesz-e, mennyiért van ha van, de ha üzletben gondolkodsz akkor szeretem előre látni hogy holnap is tudom-e biztosítani azt amit meghirdetek.
Azt nem értem hogy neked miért fáj ha leírom hogy nonszensz hogy nincs racionális kapcsolat a LEGO elemek árazása közt?
"vedd ott ahol olcsobb", ha ennyire egyszerű lenne a dologerre miért nem gondoltam
Amúgy meg látom a projekt végét, kínai utánzat lesz rendelve, ott nincs probléma sem a beszerzéssel sem az árazással, a minőséggel lehet, de azt a mennyiség megoldja, a mintákat berendeltem, nemsokára kiderül hogy milyen a quality.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest