Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
Nem érted, nem azt mondtam hogy nem lehet több ezer kockát rendelni hanem hogy tökmindegy hogy 500-t vagy 50000-t rendelsz, nincs diszkont, de ha mutatsz ilyet akkor szólj és a Bricklinkes store-okkal ne gyere.
A folyamatos ellátás meg azért kell mert úgy nem lehet üzletet építeni, vagy rizikós hogy ma ennyibe kerül valami, honap meg annyiba, ja és nem biztos hogy épp van abból az alkatrészből.
Szetintem te ott tévesztettél irányt hogy hobbi szempontból közelíted meg a dolgot, ott kurvára mindegy hogy
van-e, lesz-e, mennyiért van ha van, de ha üzletben gondolkodsz akkor szeretem előre látni hogy holnap is tudom-e biztosítani azt amit meghirdetek.
Azt nem értem hogy neked miért fáj ha leírom hogy nonszensz hogy nincs racionális kapcsolat a LEGO elemek árazása közt?
"vedd ott ahol olcsobb", ha ennyire egyszerű lenne a dologerre miért nem gondoltam
Amúgy meg látom a projekt végét, kínai utánzat lesz rendelve, ott nincs probléma sem a beszerzéssel sem az árazással, a minőséggel lehet, de azt a mennyiség megoldja, a mintákat berendeltem, nemsokára kiderül hogy milyen a quality.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest