- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
Nem érted, nem azt mondtam hogy nem lehet több ezer kockát rendelni hanem hogy tökmindegy hogy 500-t vagy 50000-t rendelsz, nincs diszkont, de ha mutatsz ilyet akkor szólj és a Bricklinkes store-okkal ne gyere.
A folyamatos ellátás meg azért kell mert úgy nem lehet üzletet építeni, vagy rizikós hogy ma ennyibe kerül valami, honap meg annyiba, ja és nem biztos hogy épp van abból az alkatrészből.
Szetintem te ott tévesztettél irányt hogy hobbi szempontból közelíted meg a dolgot, ott kurvára mindegy hogy
van-e, lesz-e, mennyiért van ha van, de ha üzletben gondolkodsz akkor szeretem előre látni hogy holnap is tudom-e biztosítani azt amit meghirdetek.
Azt nem értem hogy neked miért fáj ha leírom hogy nonszensz hogy nincs racionális kapcsolat a LEGO elemek árazása közt?
"vedd ott ahol olcsobb", ha ennyire egyszerű lenne a dologerre miért nem gondoltam
Amúgy meg látom a projekt végét, kínai utánzat lesz rendelve, ott nincs probléma sem a beszerzéssel sem az árazással, a minőséggel lehet, de azt a mennyiség megoldja, a mintákat berendeltem, nemsokára kiderül hogy milyen a quality.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Windows 11
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest