Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• frescho

addikt

válasz Sotho #44 üzenetére

Tehat aki nem ert egyet az rogton ellenseg?

Azt mondtam, hogy az interleaving valos esetekben nem szamitott. Amit belinkeltel ott 22%/23% a raw memoria sebesseg gyorsulas, ami valos programoknal csak par szazalekot szamitott. Olyan tesztet keress, ahol nem raw mem read/write szerepel csak. Tiszta placebo hatas amit erezhettel, nekem ilyen a 3.9-rol 4.2-re huzott processzor, ami szintetikusan merheto, de valojaban nem szamit. Kivetel Tom Ozahoski eredmenye, de ott valami nagyon el van tolva, mert a tweakelt eredmenyei alacsonyabbak, mint a tobbieknek az alap. Ha ilyenbe futottal bele, akkor tenyleg erezhetted.

Ugyanez a te stilusodban:

Te paranoid vagy!

Amit linkeltel ott kb. 20-25%-al gyorsult a memoria, de ez csak a raw memoria atvitel. Egy olyan teszt sincs, ami valos eletben hasznalt programok gyorsulasat mutatna.

Hoppa!

Az megvan, hogy az RDram-os amit linkeltem sokkal nagyobb memoria kulonsegnel sem tudott 10% folotti gyorsulast felmutatni? Ha beszarsz, akkor sem erezheto (merni merheto) a kulonbseg. Kivevetel az Ozahoski fele esetet. A csori noobra ramelegitettek valami szutykot, meg interalevvel sem uti meg a tobbiek alap erteket. Na igy tenyleg erezheto, de akkor nem a valos hibat oldottad meg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés