Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacee83
tag
Volt egy Slot1 átalakítós lapom (talán Acorp) igazi betegágy volt egy radirgumival kellett kitámasztani hogy normálisan áljon a foglalatba. Ha egy picit is elmozdult nem indult be a gép. Ha meglátok egy ilyet rosszul vagyok.
AMD K5 PR100 procival kezdem aztán jött a hírös Celeron 300 később egy 500as érdemben nagy különbséget nem tapasztalatam. A korabeli játékok medium és low beállításokon mentek is rendesen. Ez abból is eredhet hogy mindig noname fostalicska VGAim voltak. Kivéve a Gainward 3dFX voodo2-t az egész jól hasított. De S3 Savage4, Geforce mx, Ati9200SE és társai a dobozukkal elég jól elhitették hogy érdemes volt megvenni őket (mert amúgy nem).Amikor megvettem a 3.0 GHz-s prescott procimat megismertem az erő igazi mivoltát. Eldöntöttem hogy celeront sosem veszek..... és 64bites VGA-t se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest