Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Hunter
tag
Nem akartam eltúlozni a sírást,mert tényleg nincs okom rá.Szívem szerint én is vennék egy Chrysler 300c-t de hát nem olyan helyen dolgozom...
Meg sok igazságot is hozzátettek az előttem kommentelők,úgy mint nekem sem f@sztoldat az autó,és nem fontos,hogy olyan hangja legyen,mint egy ruszki hadosztálynak.
A rozsda kikezdte már az én csórikámat is,de nem érdekel,régi bevált szokás szerint pár hónap műszakival beszámíttatom és ülök át egy friss műszakisba,bármennyire is sajnálom,de nem vagyok hajlandó milliókat beleölni egy huszonéves autóba.Már azért sem,mert megbontasz egy hibás részt,és plusz két cserélendő alkatrész lesz belőle.A kombit én is nézegettem,de akkor és ott nem volt amikor kellett volna.Apropó,Pityu Chryslerről van valakinek tapasztalat?Az 1.6-os Ptu benzines érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő