Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Hunter
tag
Nem akartam eltúlozni a sírást,mert tényleg nincs okom rá.Szívem szerint én is vennék egy Chrysler 300c-t de hát nem olyan helyen dolgozom...
Meg sok igazságot is hozzátettek az előttem kommentelők,úgy mint nekem sem f@sztoldat az autó,és nem fontos,hogy olyan hangja legyen,mint egy ruszki hadosztálynak.
A rozsda kikezdte már az én csórikámat is,de nem érdekel,régi bevált szokás szerint pár hónap műszakival beszámíttatom és ülök át egy friss műszakisba,bármennyire is sajnálom,de nem vagyok hajlandó milliókat beleölni egy huszonéves autóba.Már azért sem,mert megbontasz egy hibás részt,és plusz két cserélendő alkatrész lesz belőle.A kombit én is nézegettem,de akkor és ott nem volt amikor kellett volna.Apropó,Pityu Chryslerről van valakinek tapasztalat?Az 1.6-os Ptu benzines érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő