- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
This.
2006-os Honda Jazz 1.4 LS @ 137k km
Elég semlegesen indult a kapcsolatunk, mert szükségből jött (egy korábbi balesetben sérült a lábam, nem bírok annyit biciklizni, mint korábban). Egy megbízható és olcsón fenntartható városi cirkáló kellett másfél millió körül, sokáig gombóc Swift volt a kiszemelt a családi WagonR-rel szerzett jó tapasztalatok miatt, de ez csak úgy szembejött a hasznaltauto.hu-n, közel is volt, elmentem megnézni, megfelelt, úgyhogy el is hoztam 1,6-ért.
Aztán ahogy telt az idő, és minél többet használtam, annál jobban megszerettem, és most már nem is szívesen engedném el. Rengeteget költöttem is rá 2,5 év alatt, úgy 8-900k Ft-ot, de a nagy része csak "személyre szabás", a hibajavítások nem érik el a 200k-et sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13.6" M2 (2022) 16GB RAM / 256GB SSD Éjfekete 36 hó garanciával
- Poco X4 Pro - 6/128
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged