- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
csudapesti vagy? ha igen meg tudom adni a helyet ahova én mentem
fizetős, de adott doki nénin látszott hogy profi
ha idegrendszeri problémád van:
banán
toljad ezerrel, rengeteg dolgot sokkal hatékonyabban megold mint a mindenféle nyugtatók, antidepresszáns sz@rok
- ha tolod akkor passz - -
Carlytoo
senior tag
Felmaródás, gyomorégés nincs.
Akkor ideje orvost váltani ,mert neked nem refluxod van. A refluxnak óhatatlan velejárója a savas felmaródás. Neked valami más fajta problémád van. A PPI kellene, hogy hasson a problémádra. Azt még el tudom képzelni, hogy rejtett refluxod van és gyomorégést nem érzel, de a savas közeg a nyelőcső nyálkahártyáját marja, hiszen az nem oda való. A többi tüneted stimmel. A tüdőd rendben van? Nekem már most segített, pedig csak 3 napja szedem a gyógyszereket.Még valamit próbálj ki, ha még nem tetted: [link]
Lefekvés előtt igyál meg belőle egy evőkanálnyi adagot. 2 hétig csináld.
-
Carlytoo
senior tag
Linket is kérek. Ez így semmi. Miért is növekedik meg a hasűri nyomás? Mit jelent az, hogy hosszú távú szedése? Az nem káros ugye, hogy a gyomornedv és a gyomorsav mekkora kárt okoznak ott lent az elégtelen működés miatt? Barrett nyelőcső megvan? A béltraktusok teljes tönkretétele? Nem beszélve arról, hogy a savgőz miatt hosszabb távon a tüdőd irreverzibilis károsodást szenved el.
Egyébként a PPI-nek nem vagyok a híve. Az általad említett H2 blokkolók (H2RA) átmenetei szedése + az étrend megváltoztatása célravezetőbb lehet.
Itt egyébként szintén a PPI káros mellékhatásairól ír, de az általam olvasott irodalmakban 0,24-0,28 / 1 %-os plusz rizikófaktort okoz az emelt dózisú tartós szedés.
-
-
Carlytoo
senior tag
Picit el vagytok tévedve. SOHA nem altatnak el senkit tükrözésnél, az bódítás. Nagyon nem ugyanaz.
Valóban nem ua., de te is eléggé el vagy tévedve.Van bódításban gastroscopia és van altatásban is, mint ahogy van colonoscopia mind a kettőben. A reflux esetében nem feltétlen "nem zár jól az izom", ami azt jelenti,hogy rekeszsérved van. Termelhet a gyomrod túlzottan és a protonpumpa gátló, illetve a H2 blokkoló azt hivatott megoldani, hogy ne legyen így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Vannak mostanában minimális gyomorpanaszaim. Ez leginkább gyomorégésre korlátozódik. Azonnal elküldtek...
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 10
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt akku 89%
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest