Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezso-2934
csendes tag
Átszerkesztettem a preloadert és ráraktam a telefonra, illetve azzal a uboot-tal cseréltem ki az enyémet, amivel a kijelző már annyira életre kelt, hogy mutatta legalább ha töltőre dugtam. Fél siker, mert a telefon már elindul, igaz csak töltővel, viszont állandóan újraindítja magát. A kezdő THL-es képernyő megjelenik kb 14 másodpercre, majd újraindul a telefon. Gondolom a boot lehet még rossz? Sajnos hiába nyomom az on/off gombot, arra nem reagál, illetve így recoverybe sem tudok belépni. Viszont megpróbáltam azt a 130912-es romot rárakni, amiben a jó uboot van, de azzal meg semmit nem akart csinálni, pedig a preloader elől direkt kivettem a pipát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest